Новини

14.01.201413:14

Блокове, превърнати в платна за картини (галерия)

Представяме ви работата на полското стрийт арт дуо Etam Cru (Sainer и Bezt), които превръщат скучните и грозни блокове в произведение на изкуството, пише Bored Panda.   Двамата работят предимно в Източна Европа (мислехме, че все още не са стигнали у нас, но наша слушателка ни насочи към информация за българска следа в проекта), но... прочети още »
14.01.201410:30

Чуй съвместния сингъл на Shakira и Rihanna, "Can’t Remember...

Shakira представи новия си сингъл, озаглавен “Can’t Remember To Forget You” с участието на Rihanna. Песента е пилотен сингъл от предстоящия нов албум на колумбийската звезда, планиран да излезе на 25 март. У нас албумът ще бъде издаден в деня на световната премиера от Вирджиния Рекърдс/Sony... прочети още »
13.01.201418:30

Миро от Сафо с първи солов сингъл - чуй го в ефира на FM+!

Банго Васил идва в ефира на радио FM+ с ромско веселие. Ангел Тичалиев – ръководител на сливенския ромски оркестър Карандила ще разкаже за музиката в живота и душата на ромите, а децата от Карандила джуниър – за купоните по време и след концертите.   Един от топ-китаристите у нас – Миро от Сафо, излиза с първия си... прочети още »
13.01.201416:15

Julia Roberts: Животът след 30 е блаженство

Наградената с "Оскар" актриса Julia Roberts, която в момента е на 46 години, заяви, че последните 16 години от живота й са били най-добрите от живота й, пише бгнес.   "На 30-тия ми рожден ден с мен бяха всички хора, които обичам и уважавам в света. Бях развълнувана толкова много, че се разделям със своята... прочети още »
13.01.201413:22

Какъв цвят е името ви и какво говори то за вас?

Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи собствена, цветна аура, пише обекти. Ако вярвате в такива теории, бихте могли да определите цвета на името си само с едно просто изчисление.   Съберете числата на отделните букви от първото си име, като следвате таблицата, и после редуцирайте резултата до... прочети още »
13.01.201413:04

Beyoncé и Jay Z затвориха зоопарк за рождения ден на дъщеря си...

Beyoncé и Jay Z затвориха за посетители част от зоопарка в Маями по повод втория рожден ден на дъщеря им Blue Ivy, съобщава бгнес.   Звездните родители подариха на момиченцето ден в зоогическата градина в Маями, където малката се радваше на най-различни животни, сред които пингвини, кенгурута и лемури. Цената на жеста не е... прочети още »
13.01.201412:04

Франция забрани Miley Cyrus и Britney Spears

Провокативните клипове на Miley Cyrus и Britney Spears бяха забранени за излъчване по дневната телевизия във Франция, пише бгнес.   Видеата към песните "Wrecking ball" и "Work Bitch" на хитовите изпълнителки ще могат да се гледат от феновете само след 22:00 часа.   Според CSA видеото, на което Miley се... прочети още »
13.01.201411:38

Pharrell Williams е номер едно във Великобритания

След САЩ Великобритания е мястото, което има най-голямо значение за развитието на музикалната кариера на всеки изпълнител, затова продажбите и класациите там са от огромно значение. Крайната цел на всеки музикант е да бъде "голям" и от двете страни на Океана.   Е, Pharrell Williams няма защо да се тревожи за успеха си - той... прочети още »
10.01.201417:21

Miley Cyrus е новото лице на Marc Jacobs (галерия)

Miley Cyrus е новото рекламно лице на Marc Jacobs. Певицата подписа договор с модната Marcата и ще представи тазгодишната й колекция пролет-лято.   Съвместната работа на Miley с модната марка не е изненада за никого. Певицата от край време е в много близки отношения с дизайнера и използва всеки възможен повод да го поздрави пред... прочети още »
10.01.201416:15

Научихме ли се да правим кино?

"Научихме ли се да правим кино” е въпросът ни в понеделник, 13 януари - денят, в който е излязъл първият български игрален филм "Българан е галант”. Станал ли е обаче и талант – това е въпросът?   Часове след връчването на наградите "Златен глобус” очаквайте първи коментари от Зорница... прочети още »
10.01.201415:05

Anne Hathaway щеше да се удави, спаси я сърфист (галерия)

Anne Hathaway преживя страховит инцидент - по време на ваканцията си в Хавай за малко да се удави   Актрисана надценила способностите си да се справи с коварните вълни и една я повлекла толкова силно, че тя загубила всякакъв контрол, започнала да се дави и се развикала за помощ. Намиращ се наблизо сърфист се отзовал незабавно и я... прочети още »