Новини

02.01.201410:18

Кои са големите дати през новата година за България?

Честита нова година и нека мечтите ви рисуват случващото се през нея! Ето защо започваме първото предаване с темата за твърдите решения, които взимаме в началото на годината, дори да ги прилагаме с меки мерки.   Анастасия Карнаух открива първите горещи заглавия на 2014 в “Аз чета с Настя”, а Влади Вивизиев открива... прочети още »
21.12.201316:44

Kelly Rowland: Знам кого няма да поканя на сватбата си

Kelly Rowland наскоро съобщи за годежа си, но вече мисли за сватбата. Първата стъпка от планирането на сватбено й тържество е да реши кой няма да бъде поканен, съобщава бгнес.   Певицата не е готова със списъка с гостите, но знае кого няма да покани - в общи линии, почти никого. "Наистина искаме да сме само ние и пасторът. Това... прочети още »
21.12.201316:41

Най-желаният комплимент е за фигурата

Най-цененият от дамите комплимент за жените е за стройната им фигура, показва ново проучване на 2000 мъже и жени, цитирано от бгнес.   Най-добрият начин да зарадвате една жена и да спечелите сърцето й е да й кажете колкото много е отслабнала. 43% от представителките на слабия пол признават, че са обсебени от теглото си и са щастливи,... прочети още »
21.12.201315:34

На 60 години Kim Basinger подписа с модна агенция

Актрисата Kim Basinger, която наскоро чукна 60 години, подписа договор с модната агенция IMG Models, съобщи бгнес.   За същата агенция работи и 17-годишната й дъщеря Ireland Baldwin, чийто баща е актьорът Alec Baldwin. "Тялото на мама изглежда като тяло на момиче на моите години, това дори стряска", призна дъщерята в едно... прочети още »
21.12.201315:27

Определени са девет чуждестранни кандидати за "Оскар"

Американската академия за киноизкуства публикува списък на 9 чуждестранните филми, допуснати да се състезават за престижната награда "Оскар", съобщава бгнес.   Това са "Разкъсаният кръг" (The Broken Circle Breakdown, Белгия), "Из живота на събирача на желязо" (An Episode in the Life of an Iron Picker,... прочети още »
21.12.201315:15

Най-шокиращите визии на звездите за 2013 (галерия)

И през 2013 знаменитостите от света на музиката не ни разочароваха и представиха на червения килим и сцената някои доста шокиращи визии.   От усмирителната риза на Kanye West до почти липсващите одежди на Rihanna в един от най-горещите й клипове, разгледайте галерията ни, за да видите някои от най-шокиращите облекла на звездите,... прочети още »
20.12.201315:13

Продуцентът на Beyoncé не знаел за тайния й албум

Последният албум на Beyoncé е бил толкова таен, че дори един от главните продуценти на певицата научил за него само два часа преди пускането му в продажба.   "Разбрах 90 минути преди да го пуснат. 90 минути. Не казах нищо, защото обичам Beyoncé и не искам тя да ме намрази. Дочух слуховете, но не казах нищо. После... прочети още »
20.12.201314:52

Шоколадова мода (галерия)

Празниците наближават, така че няма да се чувстваме гузни от това, че саботираме диетата ви със сладки изкушения - а те са навсякъде!   При това буквално - вече може да носите шоколадови обувки, шоколадови рокли и дори шоколадово бюстие!   Вижте в галерията ни някои от най-интересните предложения на новата шоколадова мода,... прочети още »
20.12.201314:10

Jennifer Lawrence се обяви срещу думата "дебел"

Jennifer Lawrence иска да се криминализират публичните коментари по отношение на килограмите. "Да наречеш някого "дебел" по телевизията трябва да бъде незаконно", заяви звездата от поредицата "Игрите на глада", цитирана от бгнес.   Актрисата сподели притеснението си относно това как медиите влияят на... прочети още »
20.12.201312:33

Йеменец изтъргува дъщеря си за фейсбук "лайкове"

Йеменец се съгласи да даде ръката на дъщеря си в замяна на 1 млн. харесвания във фейсбук, осигурени от кандидат-жениха, пише бгнес.   Салем Аяш публикува във Фейсбук свои стихове и като всеки писател - признат или не - търси внимание. Веднага след "сделката" броят на лайковете започнал скоростно да нараства. Някои подкрепят... прочети още »
20.12.201311:59

Shakira с нов албум през 2014

Shakira обяви, че записва нов албум, който ще бъде издаден в началото на 2014, а премиерата на пилотния сингъл е планирана за началото на януари.    След финала на най-рейтинговия четвърти сезон на тв риалити The Voice, в който Shakira беше ментор, певицата се завърна в студиото за подготовката на новия й студиен албум. Новината... прочети още »