Новини

07.01.201413:55

Sarah Jessica Parker с дебютна колекция обувки

Първата дизайнерска колекция на актрисата от "Сексът и градът" Sarah Jessica Parker вече е факт. Изглежда Sarah е получила повече от вдъхновение от своята влюбена в обувките героиня Carrie Bradshaw, съобщава бгнес.   В сериите на поредицата "Сексът и градът" Carrie има удоволствието да носи най-известната марка... прочети още »
07.01.201413:43

Eurythmics се събират за концерт в чест на Beatles

Eurythmics ще се съберат за концерта в чест на Beatles през януари тази година, информира бгнес.   Annie Lennox и Davе Stewart ще бъдат част от "Нощта, която промени Америка: Поздрав за Beatles". Това ще бъде първата сценична проява на Eurythmics от 2003. John Mayer и Keith Urban ще изпълнят "Don`t Let Me Down", a... прочети още »
07.01.201413:28

"Максим" избра Eva Longoria за Жена на годината

Актрисата Eva Longoria е поласкана от отличието, което наскоро получи. Списание "Максим" избра красавицата за Жена на годината в тазгодишната си класация.   38-годишната красавица сподели в интервю за изданието, че подобно признание я прави изключително щастлива. "С Максим имаме много сила връзка през всички тези... прочети още »
07.01.201412:19

Daft Punk и Stevie Wonder заедно на наградите Grammy

Daft Punk обединяват сили със Stevie Wonder на сцената на тазгодишните награди Grammy, пише бгнес.   Дуетът ще изпълни част от четвъртия си студиен албум Random Access Memories на церемонията на 26 януари в Лос Анджелис заедно с легендата Stevie Wonder.   Daft Punk - Thomas Bangalter и Guy-Manuel de Homem-Christo,... прочети още »
07.01.201411:35

Lady Gaga: "Бях предадена!"

Lady Gaga се извини на многобройните си фенове за забавянето на видеото към песента "Do What U Want", пише бгнес.   Gaga разказа, че е станала жертва на предателство от най-близките до нея хора и че вината за забавения клип е изцяло тяхна. Певицата твърди, че не е имала достатъчно време да заснеме видео към песента, заради... прочети още »
07.01.201411:27

Shakira и Rihanna пускат обща песен

Новият сингъл на Shakira и Rihanna "Cant Remember To Forget You" се очаква да бъде пуснат следващата седмица, съобщава бгнес.   Барбадоската красавица Rihanna потвърди новината в социалните мрежи. Песента ще бъде част от предстоящия албум на Shakira, който ще бъде първият англоезичен албум от 2009 насам. Очаква се той да... прочети още »
06.01.201417:01

Какво научихте от своето дете?

Ивановден ще тупне по масата на месец януари с ярки гости и важни теми, нали все пак и водещата има имен ден. Сред празнуващите сме избрали да поздравим и да поразпитаме – чаровницата Йоанна Буковска, журналистът Иван Бедров и есеистът Сула – за когото малко хора подозират, че има и имен, и рожден ден.   Продължаваме и... прочети още »
06.01.201415:23

Безкракият майстор на скейтборда (видео)

Хората безспорно имат много "трески за дялане" и са способни да творият чудовищни неща. Имат обаче и добри страни. Една от тях е, че всеки от нас има силата да се бори за мечтите си, въпреки неблагоприятните обстоятелства и въпреки неизбежната поредица от провали, разочарования и тежки удари от страна на съдбата, пише... прочети още »
06.01.201415:11

Kirsten Dunst е новото лице на L'Oréal Professionnel

Kirsten Dunst стана първото лице на френската марка L'Oréal Professionnel, пише бгнес.   Актрисата ще участва в три рекламни кампании през 2014 и в няколко реклами за линиите Tecni-Art, Beach Waves и Absolut Repair Limpidium. "Тя има силен характер и сама прави избора си. Нейният изключителен професионализъм и... прочети още »
06.01.201414:02

Emma Watson се раздели с приятеля си

Emma Watson се раздели с дългогодишния си приятел.   Актрисата от поредицата "Хари Потър" и Will Adamowicz се запознаха като студенти в Оксфордския университет във Великобритания и представител на Emma потвърди, че двамата са се разделили през лятото. "Emma и Will се разделиха миналото лято и вече не поддържат... прочети още »
06.01.201411:58

Фенове на Britney Spears разочаровани от срещата с нея

Britney Spears остави феновете си недоволни след организирана среща с тях. Най- верните почитатели на певицата платили 2500 долара, за да я видят отблизо, а тя отделила за тях едва три секунди, пише бгнес.   Щедрата сума пари купила предимно голямо разочарование за феновете на хитовата изпълнителка. Преди поредния концерт от турнето... прочети още »