Новини

19.12.201316:37

Виж кой е най-търсенoто име от света на модата в Google

Cara Delevingne е най-търсената личност от света на модата в Гугъл за 2013. В обявената класация моделът измести дизайнерите Paul Smith и Vivienne Westwood , които останаха съответно на второ и трето място.   Victoria Beckham също се нарежда сред най-търсените модни знаменитости. Tя заема четвърто място в класацията, въпреки че e... прочети още »
19.12.201313:07

Шест тайни на успешните преговори за заплата

Искате ли да имате предимство по време на преговори за повишение на работното място? Може би знаете, че трябва да се подготвите за разговора, но какъв е най-добрият начин да направите това? Ето шест изненадващи факта за преговори, които ще ви помогнат да постигнете повишението си, пише Обекти.   1. Вие трябва да отправите... прочети още »
19.12.201312:54

Pharrell Williams подписа с нов лейбъл

Columbia Records подписа ексклузивен договор с Pharrell Williams. Едно от най-емблематичните имена на съвременната поп сцена официално пусна новия си сингъл "Happy", част от саундтрака към филма "Despicable Me 2" ("Аз, проклетникът" II). Сингълът ще влезе и в предстоящия нов студиен албум на Pharrell, който ще... прочети още »
19.12.201312:20

Най-въртяното парче в българския ефир през 2013 е...

Според данни предоставени от ПРОФОН и New Media Lab, песента номер едно в ефира на България за 2013 е “Waiting All Night” на британската четворка Rudimental.   Това не е изненада, след като парчето започна своя възход още през април, достигна първото място в националната класация през лятото, задържа се там за пет... прочети още »
19.12.201311:38

Eva Mendes и Ryan Gosling на път да се разделят?

Актьорите, които се срещат от две години, след като се запознаха на снимачната площадка, са си дали почивка, тъй като са осъзнали, че не са готови за по-сериозни крачки.   Двамата разбрали, че нещата помежду им се случват прекалено бързо. Според запознати източници звездите не искат да прибързват с брака, защото все още не са готови... прочети още »
19.12.201310:49

Justin Bieber не се оттегля от музиката

Мениджърът на Justin Bieber Scooter Braun побърза да отрече надигналата се вълна от предположения след скорошното изявление на младата звезда, настоявайки, че той е имал предвид просто почивка през 2014.   Ситуацията стартира след интервю на тийн идола във вторник, в коeто той каза пред лосанджелиска радиостанция, че е готов да... прочети още »
18.12.201317:15

Какъв е идеалният подарък за Коледа?

Какъв е идеалният подарък за Коледа? Пожелайте си нещо в четвъртък, извикайте го силно в ефира на радио FM+ и - ще ви се сбъдне.     Гостите на Ива ще ви дават идеи и вдъхновение – Настя ще ви препоръча дни, прекарани в четене, Максим Ешкенази ще ви изкушава с  класически концерти, Георги Господинов застава зад... прочети още »
18.12.201316:34

Вятърът в Норвегия е толкова силен, че буквално отвява хората (видео)

Бурята Ivar, преминаваща през Северна Европа, очевидно е намислила да отнесе и Норвегия със себе си – човек по човек, пише Обекти.    От приложеното видео на Euronews става ясно, че хората в Олесун едва успяват да пресекат улицата. В някои случаи дори полицай се намесва, за да помогне. Според Euronews един човек дори е бил... прочети още »
18.12.201314:32

Rihanna стана лице на модната марка Balmain (галерия)

Rihanna ще бъде новото лице на модната марка Balmain.   25-годишната певица ще участва в рекламната кампания за колекцията пролет-лято 2014 на френската модна къща, а снимките се очаква да се появят в списанията от януари. "Пред камерата тя ви кара да се чувствате така, сякаш е единственото момиче в света. Когато жената, която... прочети още »
18.12.201314:09

Lorde: "Знам, че приличам на Ам-Гъл"

Lorde оприличи себе си на уродливия образ от "Властелинът на пръстените" Ам-Гъл, когато е на сцената.   Това се случи по време на сесия "Въпроси и отговори", в кяото 17-годишната изпълнителка привлече над 5000 въпроса в сайта Reddit.   "Знам, че когато съм на сцената, не мисля за това как изглеждам,... прочети още »
18.12.201313:04

Ще има продължение на "Влюбеният Шекспир"

Компаниите Вайнщайн и Мирамакс се обединиха около създаването на нова продукция. Те ще работят върху продължението на "Влюбеният Шекспир" от 1998, а главната роля отново ще изиграе Гуинет Полтроу, пише бгнес.   Харви Вайнщайн сподели, че ако зависи от него, никога не би направил продължение на филма, но пък бих направил... прочети още »