Новини

13.12.201315:34

Ридли Скот продуцира "Убийство в Ориент Експрес"

Сър Ридли Скот ще продуцира нова адаптация на класическия роман на Агата Кристи "Убийство в Ориент Експрес".   Продуцентската компания 20th Century Fox притежава правата над криминалната мистерия на Агата Кристи и вече трима продуценти работят над новата адаптация.   Заедно със Скот ще работят продуцентът на... прочети още »
13.12.201314:51

Музикалната услуга Spotify вече е достъпна и в България

Няма как да не сте чували за популярната стрийминг услуга Spotify. Дълго време тя бе достъпна единствено в чужбина.    Вчера обаче шведската компания обяви, че Spotify вече може да се ползва на още 20 пазара, включително България, обяви Обекти. Останалите страни са Боливия, Чили, Колумбия, Коста Рика, Кипър, Чехия,... прочети още »
13.12.201314:27

Реклама разкрива стереотипите за жените на работното място (видео)

Ново рекламно видео на Pantene от Филипините привлече вниманието на маркетинг източниците по света и глобалните медии като списание "Тайм”, пише Обекти.   Кадрите на спота от една минута по елегантен начин изброяват стереотипите за жените на работното място и двойния стандарт, който се прилага в отношението към двата пола... прочети още »
13.12.201311:15

Виж всичко за новия изненадващ албум на Beyoncé (видео)

Beyonce шокира целия свят като мина през всички утвърдени схеми в музикалния бизнес. Грижлив пиар, честа, но недостатъчна информация, 10 секундни тийзъри, обложки и фотосесии - всичко това обикновено съпровожда - и най-вече, предхожда! - излизането на един албум. Кралица B обаче небрежно подмина всичко това и издаде нов албум... прочети още »
13.12.201310:32

Britney Jean е най-слабо продаваният албум на Britney Spears

Britney Spears постигна нов забележителен пик в кариерата си. За съжаление е забележителен в негативен план - последният  й албум е най-лошо продаваният в цялата й музикална кариера.   Изпълнителката, която сключи договор за поредица шоута във Вегас, издаде осмия си студиен албум, Britney Jean, на 29 ноември и в дебютната си... прочети още »
12.12.201316:35

Петък 13-ти - най-странните суеверия по света и у нас

Фаталният петък е повод да се разтършуваме в най-странните суеверия, талисмани и фаталистични нагласи по света и у нас.   За любителите на Толкин обаче петъкът никак не е фатален, защото по кината тръгва "Хобит”, а Зорница Аспарухова твърди, че дългото чакане е оправдано. От нашия кино-гид очаквайте още големите надежди в... прочети още »
12.12.201316:01

Чуй и виж как звучеше 2013 според YouTube (видео)

За да отбележи 2013, YouTube не само направи свой собствен микс с някои от най-популярните песни в платформата, но покани и някои от най-познатите й лица. От Jenna Marbles, през Jimmy Fallon, та до Jamie Oliver и още десетки други - всички те са взели участие в едно от най-натоварените откъм действащи лица видеа.   Всички Топ видеа... прочети още »
12.12.201314:31

Lady Gaga спасила фенка от самоубийство

Lady Gaga спасила живота на своя фенка, която искала да се самоубие. Звездата провела онлайн разговор със своята почитателка и я накарала да размисли за самоубийството си, съобщава бгнес.   Певицата забелязала в интернет обществото си littlemonsters публикацията на момичето и помислила, че момичето е решило да отнеме живота си. Gaga... прочети още »
12.12.201313:20

Вижте трейлъра за новия филм на Уашовски "Jupiter Ascending"

Лана и Анди Уашовски, най-популярни с култовата си трилогия "Матрицата”, са ни подготвили нов научно-фантастичен епос  - "Jupiter Ascending", и първият му трейлър вече излезе в мрежата, пише Обекти.   Главните роли във филма изпълняват Мила Кунис и Ченинг Тейтъм. Също както "Матрицата”, сценарият... прочети още »
12.12.201312:29

Кампания срещу насилието в училище го сравнява с офиса

Нова анти-насилие кампания стана хит, на фона на песента "Mad World". Кампанията този път идва от Франция, а посланието на видеото е "Един ден в офиса не изглежда така. А в училище?" прочети още »
12.12.201311:38

Издават албума 2014 Grammy Nominees

Grammy Recordings към Recording Academy и Atlantic Records се обединяват за създаването на албума 2014 Grammy Nominees, който ще бъде на пазара от 21 януари 2014, по магазините и на дигиталните платформи. По повод двайсетгодишнината от издаването на тези най-добре продаващи се серии, компилацията ще включва внушителен брой от тазгодишните... прочети още »