Новини

10.12.201315:10

Mary J. Blige: "Бях ужасен човек"

Mary J. Blige призна, че е била "ужасен човек" в началото на кариерата си.   Певицата си спечели репутацията на "лошо момиче" през 90-те години, когато води борба с наркотиците и алкохола. Поглеждайки назад тя си прави равносметка, че причина за поведението й е било усещането, че е уязвима като... прочети още »
10.12.201314:46

Katy Perry не вярва в рая и ада

Katy Perry заяви, че не вярва в рая и ада. Въпреки че е израснала в консервативно християнско семейство, тя не се идентифицира със само една религия, съобщава бгнес.   29-годишната певица е израснала в семейството на евангелистки свещеник и признава, че вярва в съществуването на "висша сила", но не непременно в свещените... прочети още »
10.12.201314:11

Английското сп. "Glamour" определи най-секси мъжете за 2013

Обикновено класациите за сексапил, които идват от Англия, не са особено убедителни, защото съдържат основно британски актьори, или всички награди се печелят от Tom Hiddleston. Което е факт, той е част и от тази класация. Но понеже този път са обърнали по-голямо внимание на международните актьори, се е оформила интересна картина.   1.... прочети още »
10.12.201313:32

NASA определи най-недостоверните научнофантастични филми

Американската космическа агенция NASA назова седемте най-отдалечени от научната истина касови филма за последните години. "Призьорите" бяха обявени на специална пресконференция в Лабораторията за реактивно движение в Пасадена, предаде Обекти.   Най-недостоверните и откровено смешни от научна гледна точка произведения на... прочети още »
10.12.201312:28

10 най-скъпи прищевки на звездите (галерия)

Звездите уж са хора като нас, но не съвсем. И това си личи най-вече прищевките им - и техните мащаби, особено финансови. Ако мислите, че се шегуваме, вижте някои от най-разточителните им приумици! прочети още »
10.12.201311:29

"Confident" е краят на "Музикалните...

Justin Bieber запази най-доброто за накрая, твърдят критиците му, след като чуха последната част от поредицата му "Музикални понеделници" - "Confident" в колаборация с Chance the Rapper.     "Confident" е десетата песен, която Bieber дебютира в музикалната поредица. Според Billboard всички 10... прочети още »
09.12.201316:26

Oткъде идва неотразимият чар на лошите момичета?

"Добрите момичета отиват в Рая, а лошите – където си поискат”. Така ли е – ще ни каже Димитър Ганев, подбрал само калзапанки в Часа на музикалния редактор, а пък ние ще търсим откъде идва неотразимият чар на лошите момичета.   Продължаваме да отразяваме и софийския панаир на книгата със силното слово и тежката... прочети още »
09.12.201316:17

Роклите със средна дължина са предпочитани този сезон

Жените вече не изпитват влечение да показват стройните си крака в къси поли, а предпочитат рокли със средна дължина, пишат бгнес.   Модната марка George at Asda установи, че продажбите на рокли със средна дължина са нараснали със 174% за парти сезона в края на годината спрямо същия период на миналата година. Модата на роклите със... прочети още »
09.12.201315:33

Selena Gomez изпусна нервите си на сцената (видео)

По средата на концерт в Града на ангелите Selena Gomez прекрати изпълнението си и напусна бясна сцената заради проблем с техниката, съобщава бгнес.   21-годишната изпълнителка била извън себе си поради срив на озвучаването и не сдържала езика си, изругавайки звучно "What the f**k", преди да се овладее и да каже на... прочети още »
09.12.201315:28

Откриха генетично сходство между човека и акулата

Биолози за пръв път дешифрираха генома на най-стария океански хищник, бялата акула, и откриха, че той до голяма степен е сходен с генетичния код на човека, пише бгнес.   Бялата акула (Carcharodon carcharias) е една от най-големите и древни хищни риби. Тя представлява голям интерес за учените, особено днес, когато този вид се намира... прочети още »
09.12.201313:19

Виж Топ 10 на най-популярните клипове на 2013

Miley Cyrus може и да не си спечели нито една номинация за Grammy, но клиповете й със сигурност са едни от най-популярните тази година.   Най-гледаните видеа, според класацията на Vevo, са нейни. "Wrecking Ball" и "We Can't Stop" оглавяват Топ 10, изпреварвайки не по-малко провокативни хитове като... прочети още »