Новини

10.12.201312:28

10 най-скъпи прищевки на звездите (галерия)

Звездите уж са хора като нас, но не съвсем. И това си личи най-вече прищевките им - и техните мащаби, особено финансови. Ако мислите, че се шегуваме, вижте някои от най-разточителните им приумици! прочети още »
10.12.201311:29

"Confident" е краят на "Музикалните...

Justin Bieber запази най-доброто за накрая, твърдят критиците му, след като чуха последната част от поредицата му "Музикални понеделници" - "Confident" в колаборация с Chance the Rapper.     "Confident" е десетата песен, която Bieber дебютира в музикалната поредица. Според Billboard всички 10... прочети още »
09.12.201316:26

Oткъде идва неотразимият чар на лошите момичета?

"Добрите момичета отиват в Рая, а лошите – където си поискат”. Така ли е – ще ни каже Димитър Ганев, подбрал само калзапанки в Часа на музикалния редактор, а пък ние ще търсим откъде идва неотразимият чар на лошите момичета.   Продължаваме да отразяваме и софийския панаир на книгата със силното слово и тежката... прочети още »
09.12.201316:17

Роклите със средна дължина са предпочитани този сезон

Жените вече не изпитват влечение да показват стройните си крака в къси поли, а предпочитат рокли със средна дължина, пишат бгнес.   Модната марка George at Asda установи, че продажбите на рокли със средна дължина са нараснали със 174% за парти сезона в края на годината спрямо същия период на миналата година. Модата на роклите със... прочети още »
09.12.201315:33

Selena Gomez изпусна нервите си на сцената (видео)

По средата на концерт в Града на ангелите Selena Gomez прекрати изпълнението си и напусна бясна сцената заради проблем с техниката, съобщава бгнес.   21-годишната изпълнителка била извън себе си поради срив на озвучаването и не сдържала езика си, изругавайки звучно "What the f**k", преди да се овладее и да каже на... прочети още »
09.12.201315:28

Откриха генетично сходство между човека и акулата

Биолози за пръв път дешифрираха генома на най-стария океански хищник, бялата акула, и откриха, че той до голяма степен е сходен с генетичния код на човека, пише бгнес.   Бялата акула (Carcharodon carcharias) е една от най-големите и древни хищни риби. Тя представлява голям интерес за учените, особено днес, когато този вид се намира... прочети още »
09.12.201313:19

Виж Топ 10 на най-популярните клипове на 2013

Miley Cyrus може и да не си спечели нито една номинация за Grammy, но клиповете й със сигурност са едни от най-популярните тази година.   Най-гледаните видеа, според класацията на Vevo, са нейни. "Wrecking Ball" и "We Can't Stop" оглавяват Топ 10, изпреварвайки не по-малко провокативни хитове като... прочети още »
09.12.201312:56

25-те най-добри филма на 2013, събрани в 11 минути

Ако не сте имали достатъчно време да ходите на кино през годината, филмовият критик Дейвид Ерлих се е погрижил да ви подбере най-доброто, пише Обекти. Класацията на най-добрите 25 филма според Film.com е представена в един вълнуващ 11-минутен монтаж.     Той включва заглавия като "Блясък” на София Копола и... прочети още »
09.12.201312:00

Хитрите трикове, с които супермаркетите ни карат да харчим повече

Супермаркетите използват хитри трикове, за да ни накарат да похарчим повече. Става въпрос за прийоми, разработвани с години, които неусетно ни карат да слагаме повече продукти в количката. Според оценките на специалисти, цитирани от Обекти, допълнителните разходи могат да достигнат сериозни размери – до няколкостотин лева... прочети още »
09.12.201311:09

Обявиха номинациите за наградите Grammy 2014

Jay Z води в номинациите за Grammy 2014, следван от  Macklemore и Ryan Lewis, Justin Timberlake, Pharrell и Kendrick Lamar. Taylor Swift, както обикновено, е номинирана в някои от най-важните категории, включително Албум на годината и Най-добър кънтри албум.   Дебютантката Lorde също ще се бори с утвърдени имена, макар че по... прочети още »
09.12.201310:35

Rebecca Black се завърна! Чуй новата й песен, "Saturday"

Две и половина години след епичната "Friday", с която Rebecca Black разтърси всеки с интернет връзка, тя се завръща с наследника й - "Saturday". Смел ход, след като в скорошно интервю тя самата си призна, че се страхува, че светът никога няма да й позволи да забрави първата си песен, нито ще й даде втори шанс за добро... прочети още »