Новини

05.12.201317:10

Фейсбук приложение разкрива кой ви мрази

Приложенията в социалните мрежи обикновено служат, за да събират хората, но ново приспособление прави точно обратното, информира бгнес.   HateWithFriends.com моли потребителите да влязат в мрежата и да кликнат върху снимките на всички свои "приятели", които тайно мразят.   Ако същото лице, използва услугата и... прочети още »
05.12.201316:38

Цветовете, с които ще заблестите през зимата

Зимата може и да е малко депресираща, но ако изберете правилните цветни комбинации, със сигурност ще разведрите сивотата на студа, уверяват бгнес.   Стилистите подбраха палитра цветове, която отива на всякакви видове дрехи, шапки, палта, шалове, чанти и дори грим. Ако искате да изглеждате едновременно елегантно и изискано и в същото... прочети още »
05.12.201316:27

Джони Деп се изруси за "Мордекай"

Джони Деп се изруси и си пусна мустаци за снимките на най-новия си филм - "Мордекай".   Екшън-комедията в стила на "Индиана Джоунс" разказва за арт-дилър, преследващ картина, съдържаща закодирана карта на скрито от нацистите съкровище.   Чарли Мордекай е типичният авантюрист - колкото безскрупулен,... прочети още »
05.12.201314:49

Най-дразнещите знаменитости за 2013

Краят на годината е - време за всевъзможни класации и една от тях е една от най-неласкавите, в които можеш да се озовеш - за най-дразнеща знаменитост на 2013.     Анкета в Ask.com е оценила фрустрацията и раздразнението на британската публика, която поставя Justin Bieber на първо място с 36% от всички гласове, само с глава... прочети още »
05.12.201314:01

Радио FM+ представя 21 Top Hits, с уникално позволение от Adele

За първи път световната музикална звезда Adele даде разрешение нейна песен да стане част от българска компилация. "Rolling in the Deep" оглавява компилация 21 Top Hits, събрала 21 от най-популярните песни от ефира на Радио FM+.  Дискът излиза в чест на 21-ия рожден ден на Радио FM+ от Анимато Мюзик  и се очаква да стане... прочети още »
05.12.201313:15

Leona Lewis издава коледен албум, чуй първия сингъл

Подготовката за предстоящите коледни празници наближава и тази година има още една причина за добро настроение, наречена Christmas, With Love, новият албум на Leona Lewis, който излиза на 9 декември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.   Christmas, With Love е колекция от коледни класически хитове и нови песни, записани от британската... прочети още »
05.12.201311:24

Beyoncé и Jay-Z на веган диета

 Beyoncé и Jay-Z ще се подложат на стриктна веган диета в продължение на целия декември, пише бгнес. Двойката ще опита да се подготви здравословно за последния месец на 2013 като прокуди месото и млечните продукти от дома си. Решението е било взето на рождения ден на рапъра.   "На 3 декември, ден преди 44-тия ми... прочети още »
05.12.201310:37

Интервю с Tupac стана анимационен филм (видео)

Аудиозапис на интервю с легендарния рапър Tupac Shakur от 1994 бе превърнат в анимационен филм, пише бгнес.   В интервюто с Benjamin Svetkey Tupac говори за смъртта, успеха, популярността, творчеството, отношението към правителството и религията. На въпроса как се вижда след 10-15 години, рапърът отговаря така: "В най-добрия... прочети още »
04.12.201317:37

Кой е човекът на годината според вас?

"Кой е човекът на годината според вас?” Правим допитването паралелно с БКХ, които всяка година присъждат приз на публиката и приз на журито за човека, допринесъл най-много за човешките права през годината. А Яна Тавание от организаторите ще ни каже кои са номинираните с най-много гласове до момента.   Една от несъмнено... прочети още »
04.12.201314:49

17 от най-страховитите неща, които деца са казвали на родителите си

Потребител в Reddit реши да попита майките и татковците следния въпрос: "Кое е най-страховитото нещо, което вашето дете някога ви е казвало?“ Темата вече съдържа стотици различни отговори, кой от кой по-зловещи, пише Обекти.    Важно е да отбележим, че много е вероятно част от тази "страховитост“ да... прочети още »
04.12.201313:46

Майкрософт създаде смарт сутиен

Учени от Майкрософт създадоха смарт сутиен, който открива стреса, пише бгнес.   Прототипът съдържа мобилни сензори, които следят активността на сърцето и кожата, и по този начин разпознават различните настроения. Целта на учените е била да създадат технология, която може да се облече и да помогне в предотвратяването на преяждане... прочети още »