Новини

29.11.201314:50

Русата сексбомба, която се превърна в... мъж-модел (галерия и видео)

Русата красавица, която отряза косите си, за да се снима като мъжки модел, разказва, че най-честото, с което се сблъсква, е погрешното убеждение, че със съпруга й Adam Santos-Coy са гей двойка.   31-годишната Elliott Sailors разказва пред Elle.com: "Понякога хората ни взимат за гей двойка. Не ни пука, освен когато хората се... прочети още »
29.11.201313:33

Selena Gomez подгря стадионa в Далас (галерия и видео)

Selena Gomez пропусна Деня на благодарността със семейството си за сметка на натоварения й график, съобщава бгнес. Представянето на Gomez беше повече от интересно - тя бе понесена във въздуха от мускулести танцьори по средата на стадиона в Арлингтън по време на почивката между полувремената.   21-годишната звезда подкрепи Армията на... прочети още »
29.11.201311:18

Най-горещите хитове на 2013 в 6 минути

Наближава края на годината - времето, в което поглеждаме назад и си правим развносметка за изминалото време.    Това е направил и DJ Konsky, който е взел най-горещите хитове на 2013 и ги е миксирал в 6 минутен клип, който ни помага да си припомним кои бяха песните, на които танцувахме през годината.   От Lady Gaga през... прочети още »
29.11.201310:53

R. Kelly се завръща с нов албум - Black Panties

На 10 декември излиза новият студиен албум на R. Kelly. Black Panties ще бъде издаден от Вирджиния Рекърдс/Sony Music в стандартна (13 песни) и делукс версия (17 песни). Всяка една версия излиза в цензурирано и нецензурирано издание. R. Kelly пусна първите два официални сингъла към албума - "Genius" през септември и... прочети още »
29.11.201310:45

Кой е достоен да претвори Дейвид Бекъм на екрана?

Бившият британски футболист Дейвид Бекъм иска холивудската звезда Брад Пит да го претвори във филм за живота му, съобщи бгнес.   Бекъм е фен на 49-годишния Брад Пит и смята, че ако някога бъде направен филм за него, холивудският актьор би бил най-добрият избор за главната роля. Пред радио Talksport той каза: "Бих искал Брад да... прочети още »
28.11.201316:14

Къде е мястото на уличните кучета?

"Къде е мястото на уличните кучета?” – това е въпросът ни в петък, когато с Маги Джанаварова ще говорим за затварянето на приюта в Долни Богров и съдбата на всичките му обитатели.   Зорница Аспарухова представя "Син жасмин” – новото филмово събитие с марка Уди Алън и плеядата от лоши момичета в... прочети още »
28.11.201316:06

Анджелина Джоли се включва в семейна фондация срещу рака

Анджелина Джоли ще подкрепи нова благотворителна организация за борба с рака, създадена от семейството й, съобщи бгнес.   Актрисата, която се подложи на двойна мастектомия по-рано тази година, поема управлението на организацията, носеща името на майка й, леля й и чичо й, които починали от рак.   Бащата на Анджелина –... прочети още »
28.11.201315:42

Кожените дрехи са на мода този сезон

Кожата е много модерна този сезон, не само защото изглежда много секси, но и заради изключителната си гладкост. Британски модни експерти дават съвети на по-закръглените дами как да изглеждат добре в кожени дрехи, пише бгнес.   Подчертайте извивките си с кожена рокля-молив, която ще създаде представа за тънка талия и ще изглежда... прочети още »
28.11.201314:49

Чуй последните пет песни на Jonas Brothers

The Jonas Brothers вече не съществуват, но братското трио е решило да подари на феновете си малко нова музика за сбогом.   Kevin, Joe и Nick публикуваха “Found”, “What Do I Mean To You”, “Neon”, “Wedding Bells” и “The... прочети още »
28.11.201314:14

Mъж продава най-скъпото си - виж за колко и защо (видео)

Всички сме чували фразата "толкова искам да имам това, че бих си продал единия..." и тук обикновено следва думата "бъбрек". И обикновено е фигуративно. Но не очаквате да чуете думата "тестис", нали? Нито пък да е казано буквално. Е, два пъти "не" в този случай.    Mark Parisi, американец,... прочети още »
28.11.201312:49

Обвиниха Justin Bieber във вандализъм и в Австралия (снимка)

Justin Bieber беше обвинен във вандализъм заради графити - отново. След като наскоро получи същото обвинение в Бразилия и даже го грозеше затвор, тийн идолът направи рецидив, като "украси" стената на австралийски хотел.   В момента изпълнителят е в Австралия като част от турнето му Believe. След концерта си в Бризбейн... прочети още »