Новини

20.11.201312:47

Виж класацията на най-високоплатените музиканти през 2013

Madonna надмина Lady Gaga и Bon Jovi и оглави класацията на Forbes за най-високоплатен музикант за 2013.   Madonna е спечелила $125 милиона, повечето то турнето й МDNA, което докара приходи от $305 милиона, от мърчандаиз, модна линия и своя марка парфюм. “Може да не го харесва, но Madonna защитава достойно името Материалното... прочети още »
20.11.201310:58

Katy Perry показа видеото към "Unconditionally"

След като от дни дразнеше интереса на феновете със снимки и откъси, ето го в цялост - Katy Perry публикува видеото към последния си хит, "Unconditionally". прочети още »
20.11.201309:23

Спечели безплатно обслужване на твоя Нисан

Ако нямате необходимост от сервизно обслужване до края на тази година, за да се възползвате от 20% отстъпка от части и консумативи, бихте могли да участвате в томбола с награда "Едно безплатно сервизно обслужване за Вашия Нисан през 2014".   Щастливият печеливш ще бъде изтеглен и обявен... прочети още »
19.11.201316:19

Живот или болести ни докарва хлябът, който ядем?

Живот или болести ни докарва хлябът, който ядем? Това е темата ни в сряда, а консултант по нея е д-р Мария Папазова, която ще коментира книгата, направила световен бум - "Пшеницата – маскираният убиец”.   Милена Динкова – нашият консултант по успешни връзки, ще повдигне темата за това кое прави мъжете и жените... прочети още »
19.11.201315:55

Виктория Бекъм триумфира на наградите Бамби

Виктория Бекъм беше в германската столица Берлин миналата седмица за церемонията по раздаването на наградите Бамби, на която беше отличена за постижения в модата, съобщава бгнес.   Стилистката и бивша певица от Спайс Гърлс зашемети присъстващите в елегантна черна рокля при пристигането си в Стейдж тиътър, където получи приза си от... прочети още »
19.11.201313:52

Beyoncé представя DVD албума “Life Is But A Dream”

Вирджиния Рекърдс / Sony Music обявиха официалното издаване на DVD албума “Life Is But A Dream”, документалният филм с изпълнителен продуцент Beyoncé Knowles.   Световната премиера на албума е 25 ноември. Филмът излиза в двоен DVD формат, като вторият диск съдържа неиздаван до този момент концертен материал и... прочети още »
19.11.201313:10

Jason Derulo с нов секси клип към песента “Trumpets”

След успеха на “The Other Side” и “Talk Dirty“ с 2 Chainz, Jason Derulo е готов с видеото към следващия си сингъл “Trumpets” от третия му студиен албум Tattoos, издаден по-рано тази година.   Клипът е режисиран от Collin Tilley и е сниман в сърцето на Лос Анджелис, а Jason за пореден път показва... прочети още »
19.11.201312:59

Вижте света през очите на котките (галерия)

Знаете ли как виждат котките? Със сигурност не като нас. Ето няколко интересни факта.   В галерията ни сме показали начина, по който виждаме ние, сравнен с котешкото зрение. - котките имат визуално поле от 200 градуса. Хората имат само 180 градуса. - периферното зрение (замъгленото поле на снимките) на хората е 20 градуса за... прочети още »
19.11.201312:23

Robbie Williams: "Щях да свърша като Heath Ledger"

Британският поп-певец Robbie Williams едва не приключил като актьора Heath Ledger заради пристрастяването си към наркотиците, пише бгнес.   Това признава в интервю самият Williams, който говори открито за това как насмалко не умрял заради свръхдоза. "Бях на броени дни от смъртта, при това на няколко пъти. Ако не се бях взел в... прочети още »
19.11.201311:36

Jean-Claude Van Damme в изключителна реклама на Volvo

Jean-Claude Van Damme има нова главна роля, за която всички говорят. Този път обаче не е в пълнометражна продукция, нито дори в късометражен филм. Ролята му е буквално около минута, и не не му се налага да произнесе дори една дума, но накара всички да говорят за него. И за камиони.   Белгиецът е главното действащо лице в последната... прочети още »
19.11.201311:15

Чуй новата песен на Britney Spears, "Alien"

Новият албум на Britney Spears, Britney Jean, ще излезе на 3 декември, но, както обикновено, започнаха да изтичат песни преди срока и една от тях е "Alien".     Продуцент е William Orbit, човекът, отговорен за албума на Madonna Ray Of Light. прочети още »