Новини

27.11.201314:21

Katy Perry се облече като гейша, обвиниха я в расизъм (галерия)

Katy Perry предизвика буря от критики след излизането си на сцената на Американските музикални награди този уикенд, преобразена като гейша, информират бгнес. Облечена в традиционно копринено кимоно, Perry направи цветно представяне на новия си сингъл "Unconditionally" от албума й Prism.    Изпълнението на... прочети още »
27.11.201311:49

Rihanna дари 100 000 долара на жертвите на Хайян

Rihanna дари 100 000 долара в помощ на жертвите на тайфуна Хайян, който връхлетя Филипините по-рано този месец, съобщи бгнес.   Певицата е поредната звезда, която даде своя принос в усилията за възстановяване на пострадалите райони. Тя ще дари сумата на Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ) и призова и други хора да последват примера й, за да... прочети още »
27.11.201311:07

Will.i.am публикува видеото към "Feelin' Myself" с...

Miley Cyrus е гост изпълнител в песента на Will.i.am, "Feelin' Myself", която идва от делукс изданието на актуалния му солов албум #willpower:     Изпълнителят е особено зает, защото към неговите ангажименти се добавя и факта, че след дни излиза Britney Jean на Britney Spears, а той е изпълнителен продуцент. прочети още »
26.11.201316:25

Чуй "Roller Coaster" на Justin Bieber

Понеделник е - време е за поредното парче от музикалния пъзел на Bieber - танцувалната "Roller Coaster".     "Музикалните понеделници" на Bieber ще продължат до средата на декември, а мениджърът на изпълнителя, Scooter Braun, казва, че певецът е подготвил специален филм за Коледа.  прочети още »
26.11.201316:10

Задължително условие за любовта ли е моногамията?

Задължително условие за любовта ли е моногамията? Това е темата ни в сряда, когато нашият консултант по успешни връзки Милена Динкова отново ще говори за страстта и щастието в рубриката "Мъжът и жената ефективно”.   Баронеса Любка Биаджони – вече щатен диригент на Националната филхармония -  ще представи... прочети още »
26.11.201315:57

Модерните палта през тази зима

Зимата вече наистина настъпни, а с това дойдоха и терзанията, свързани с намирането на палто, което едновременно да топли и да изглежда стилно, пише бгнес.   Този сезон на мода са розовите палта, но не пренебрегвайте и другите цветове, съветват експертите. "Когато търсите онлайн розово палто за вас, опитайте се да не гледате... прочети още »
26.11.201314:28

ООН се включва в новото видео на David Guetta “One Voice”

David Guetta заедно с Обединените Нации и други международни организации за помощ представиха видеото към новата песен “One Voice” (с вокалите на  Mikky Ekko), в подкрепа на кампанията “The World Needs More__”, за да съберат средства за хуманитарни спешни случаи.    Кампанията “The World Needs... прочети още »
26.11.201313:06

Австралийци с рекорден брой коледни светлини (галерия)

Австралийци инсталираха 502 165 коледни светлини около дома си, поставяйки нов световен рекорд, писа бгнес.   Рекордът на семейство Ричардс от Канбера беше потвърден от Книгата на Гинес. Главата на семейството Дейвид Ричардс заяви, че започнал работата по инсталирането на светлините през октомври. Австралийците поставиха първия си... прочети още »
26.11.201312:26

Angelina Jolie готви кралски подарък за юбилея на Brad Pitt (галерия)

Не, че някой се съмнява в любовта им, но не пречи нещата да се покажат буквално - според източници, близки до двойката, Angelina Jolie е решила да купи частен остров във формата на сърце за 50-я рожден ден на Brad Pitt.    Според изтеклата информация, актрисата е платила £12.2 милиона за изолирания остров Петра в... прочети още »
26.11.201311:14

One Direction на корицата на "Seventeen" (галерия)

One Direction са на корицата на сп. "Seventeen" за декември/януари, с интервю, в което споделят по-малко известни неща един за друг ("Всички пеем под душа, но гласът на Liam се носи и през стените!") и разказват за живота на път. Момчетата са заснели една обща корица, както и индивидуални, с лицето на всеки от... прочети още »
26.11.201310:58

Д-р Murray: "Michael Jackson се самоуби по случайност"

Д-р Conrad Murray, който лежа в затвора по обвинения за непредумишлено убийство на Michael Jackson, заяви, че Краля на попа сам се убил, пише бгнес.   "Не аз убих Michael Jackson. Той беше пристрастен към болкоуспокояващите. Кой тогава го уби ли? Michael Jackson уби Michael Jackson, макар и случайно", заяви 60-годишният... прочети още »