Новини

12.11.201317:16

Adele отказа 20 милиона от L’Oreal

Adele е отказала сделка с козметичния гигант L’Oreal, който щеше да й плати 20 милиона, за да стане лице на марката.   Певицата беше в период на преговори за 4-годишен договор, според който щеше да стане глобален посланик на марката с помощта на серия билборди и ТВ реклами. Всъщност, преговорите били толкова напреднали,... прочети още »
12.11.201315:40

За да не ви изневеряват, използвайте смартфона по-малко

Ако не искате да ви изневеряват, прекарвайте по-малко време със смартфона си, съветват бгнес.   Британско допитване установи, че близо половината от участниците признали, че са изневерявали, докато са имали връзка, защото чувствали, че заемат второ място в сърцето на партньора или партньорката след мобилния телефон. Някои от... прочети още »
12.11.201314:13

Rihanna пие от обувката си (снимки и видео)

Какво прави Rihanna, когато скучае в клуб? Бихте предположили, че пие - както повечето в подобна ситуация. И тя пие, да - но от обувката си.      Скъпа, луксозна Лубутен, но все пак - обувка. Всъщност, вижте сами...   прочети още »
12.11.201312:20

Аштън Къчър и Мила Кунис искат сватба в дворец в Лондон

Аштън Къчър и Мила Кунис искат да се оженят в двореца Кенсингтън в Лондон.   Звездните актьори, които са близки приятели с внучката на кралица Елизабет II принцеса Беатрис и приятеля й Дейв Кларк, искат кралска сватба, след като се влюбили във Великобритания, информира бгнес. Те бяха в Лондон, докато Мила снимаше новия си филм... прочети още »
12.11.201311:50

Lady Gaga иска семейство с много деца

"Искам да имам купища деца. Но понеже няма как да стане, ще си родя поне три", заяви Lady Gaga, цитирана от бгнес.   "Аз и сега съм майка - на моите малки чудовища, феновете. Но един ден смятам да стана и биологична майка. Колко деца бих желала да имам? Цял куп! Но понеже това ще е физически невъзможно, нека са поне... прочети още »
11.11.201317:17

Газираното и фруктозата увреждат бъбреците

Газираните напитки и даже незначителното количество фруктоза се отразяват негативно на бъбреците. Това сочат данните от доклади на японски и американски учени, представени на конференцията на Американското дружество по нефрология - "Седмица на бъбреците", пише бгнес.   Ряохей Ямамото от факултета по медицина на Университета... прочети още »
11.11.201317:04

Коя е любимата ви българска песен?

Във вторник оставаме обречени на хубавата музика, завладяващите гласове и магията на ритъма.   По повод стартиралия Vocal Fest ви питаме: "Коя е любимата ви българска песен”? А в студиото ще гостува един от гласовете на фестивала - Миленита.   Когато определим любимото ви парче, ще го изпеем заедно, акомпанирайки... прочети още »
11.11.201316:50

Tom Ford шие дрехите за турнето на Justin Timberlake

Tom Ford създаде пълния гардероб за турнето на Justin Timberlake.   52-годишният дизайнер е създал 600 модела за турнето на певеца 20/20 World Experience Tour, което започна от Ню Йорк вчера, и изрази задоволството си от работата върху "класически" облекла с модерен привкус, информира бгнес.   "Justin има... прочети още »
11.11.201316:35

Има ли проблеми със здравето Анджелина Джоли?

"Трагични новини за здравето на Анжелина" - с такова заглавие излезе последният брой на американския таблоид OК!, информира бгнес.   Материалът е придружен със снимка на актрисата, склонила глава върху рамото на Брад Пит. В материала се казва, че след претърпените от Анджелина Джоли операции състоянието й се е влошило и... прочети още »
11.11.201314:01

MTV EMA 2013 - виж победителите, Miley Cyrus пак завихри скандал...

Eminem поведе победителите в неделя на европейските музикални награди на MTV за 2013 в Амстердам, Холандия, отнасяйки две статуетки у дома си. С това той стана и артистът, спечелил най-много от наградите в историята им - 15.   Освен за отличията в категориите "Най-добър хип-хоп изпълнител" и "Глобална икона",... прочети още »
11.11.201311:13

[видео] Виж изпълнение на 7 годишната Beyoncé!

Гледаме звездите на сцената сега, в целия им блясък и шлифовани умения, но надали сме само ние, които се питаме - а как ли е изглеждало всичко, когато е започвало? Е, понякога получаваме отговор.   Вижте какво видео ни попадна - 7 годишната Beyoncé на сцената на наградите Sammy в Хюстън, Тексас - през 1988!   прочети още »