Новини

11.11.201316:35

Има ли проблеми със здравето Анджелина Джоли?

"Трагични новини за здравето на Анжелина" - с такова заглавие излезе последният брой на американския таблоид OК!, информира бгнес.   Материалът е придружен със снимка на актрисата, склонила глава върху рамото на Брад Пит. В материала се казва, че след претърпените от Анджелина Джоли операции състоянието й се е влошило и... прочети още »
11.11.201314:01

MTV EMA 2013 - виж победителите, Miley Cyrus пак завихри скандал...

Eminem поведе победителите в неделя на европейските музикални награди на MTV за 2013 в Амстердам, Холандия, отнасяйки две статуетки у дома си. С това той стана и артистът, спечелил най-много от наградите в историята им - 15.   Освен за отличията в категориите "Най-добър хип-хоп изпълнител" и "Глобална икона",... прочети още »
11.11.201311:13

[видео] Виж изпълнение на 7 годишната Beyoncé!

Гледаме звездите на сцената сега, в целия им блясък и шлифовани умения, но надали сме само ние, които се питаме - а как ли е изглеждало всичко, когато е започвало? Е, понякога получаваме отговор.   Вижте какво видео ни попадна - 7 годишната Beyoncé на сцената на наградите Sammy в Хюстън, Тексас - през 1988!   прочети още »
08.11.201315:26

Какви възможности крият тъмните есенни вечери?

С празника на св. Мина на 11 ноември започват вълчите дни – най-дългите нощи в годината. Кои са възможностите, които крият тъмните есенни вечери – това е темата ни в понеделник, по която ще разменяме полезни и немирни идеи.   Какво предствлява световната инициатива Мovember ще ни разкажат урологът д-р Георгиев и Митко... прочети още »
08.11.201314:54

Токчетата и тежката чанта - най-лошите навици на жените

Между 60 и 85% от жените не осигуряват на тялото си достатъчна физическа активност, но за сметка на това натоварват организма си с други вредни навици, с които без да забелязват вредят на здравето си, съобщават бгнес.   Носенето на високи токчета отново оглави класацията с най-вредните женски привички. Неудобните обувки могат да... прочети още »
08.11.201314:41

Lady Gaga ще пее в космоса

Lady Gaga се надява през 2015 да полети в космоса и да изпее една своя песен на околоземна орбита, съобщи бгнес.   Космическото си пътешествие Lady Gaga ще направи на борда на частния кораб Virgin Galactic. Очаква се това да стане в средата на 2014. Изпълнението на певицата ще бъде транслирано пряко на сцената на музикалния фестивал... прочети още »
08.11.201314:23

Taylor Swift ще пее в дома на William и Kate

Taylor Swift ще пее на благотворителен концерт в дома на принц William и съпругата му Kate.   Американската поп звезда ще бъде основната атракция на събитието в лондонския дворец Кенсингтън по-късно този месец, а участие в концерта ще вземат още Jon Bon Jovi и James Blunt, съобщава бгнес. Той е организиран в подкрепа на... прочети още »
08.11.201314:11

Kylie Minogue стана Дама на годината

Поп иконата Kylie Minogue бе почетена като Дама на годината вчера, на 15-ите награди GQ Men of the Year. 45-годишната австралийка беше в Берлин, за да получи лично отличието на германското модно мъжко списание Gentlemen`s Quarterly.   Главният редактор на изданието Jose Redondo-Vega обясни избора на Kylie Моноуг с това, че е успяла... прочети още »
08.11.201313:48

Виж кои актьори са започнали кариерата си като стриптизьори! (галерия)

Chris Pratt стана последният в немалката редица с актьори, който призна, че се е събличал за пари. Звездата от "Parks and Recreation" наскоро призна пред BuzzFeed: “Винаги съм бил по-ексхибиционистичен и освободен, така че си помислих, защо поне да не ми плащат за това”, пише parade.com.   Така, когато бил на... прочети още »
08.11.201312:14

Вижте как изглеждат наистина моделите на Victoria's Secret...

Когато ги гледаме на подиума или от гланцираните страници на каталозите и рекламите, моделите изглеждат великолепни и непостижими в своето съвършенство. Макар да знаем, че са нормални хора - като всички нас - обикновено не виждаме доказателство за това.   Ето ви една поредица снимки, която ще ви покаже момичетата такива, каквито са,... прочети още »
08.11.201311:22

Забраниха "Blurred Lines" в английски университет,...

Robin Thicke коментира ситуацията, след като шефовете на британски университет забраниха песента му "Blurred Lines".   Този уикенд властите в University College London обявиха, че песента няма да бъде изпълнявана никъде в рамките на университета и всиките му сгради и събития, заради обвиненията, че е в подкрепа на... прочети още »