Новини

22.11.201314:46

Стартира европейският месец на фотографията

В понеделник ще говорим за постенето – на трапезата, в мислите и в действията.   В рубриката "Здравето" Антон Гарабидов ще ни разкаже за специфичната вибрация на здравите клетки и как може да се въздейства оздравително върху болните чрез подходяща честота.   "Красивото винаги е странно” – е... прочети още »
22.11.201314:43

Hugh Jackman се оперира от рак на кожата (снимка)

Холивудският актьор Hugh Jackman, който през 2008 бе определен от сп. People за "Най-секси жив мъж в света", е претърпял операция по отстраняване на раков тумор, съобщи самият той на страницата си в социалната мрежа Instagram, пишат бгнес.     Според австралиеца, по настояване на съпругата си Deborra-Lee Furness... прочети още »
22.11.201314:28

Jason Statham: Каскадьорите заслужават Оскар

Jason Statham призова Американската киноакадемия да признае най-сетне работата на холивудските каскадьори на церемонията по раздаването на наградите Оскар, съобщава бгнес.   Британският актьор, който изпълнява сам повечето от каскадите във филмите си, заяви пред списание "Венити Феър", че работата на каскадьорите трябва да... прочети още »
22.11.201314:03

Изследователи се измъкват на косъм от срутващ се айсберг (видео)

Steve Leonard и арктическият експерт Jason Roberts от програмата "Incredible Journeys" на BBC търсели полярни мечки и се приближили да огледат напукан глетчер, борейки се с лодката си, която отказва да запали.   За щастие отстраняват проблема, преди да си дадат сметка, че от глетчера се отчупва гигантски айсберг - и тръгва... прочети още »
22.11.201312:57

Demi Lovato публикува видеоклипа към “Neon Lights”

Demi Lovato публикува видеоклипа към сингъла си “Neon Lights” - най-танцувалното парче от албума Demi.     "Neon Lights" е третият сингъл от Demi, който продаде 283 000 копия от излизането си през май 2012. През февруари изпълнителката и съдия в "X Factor" ще тръгне на турне, на която ще бъде... прочети още »
22.11.201312:33

Miley Cyrus продължава експериментите с външността си (снимки)

Miley Cyrus може и да съжалява за по-дългата си коса, но докато я чака да порасне отново, явно не спира да експериментира с външния си вид.    На снимка, публикувана от модела Miranda Kerr преди ден-два изглеждаше, че веждите на Cyrus са... ами, невидими. Разбира се, това породи спекулации дали просто снимката е мината през... прочети още »
22.11.201311:17

Chris Brown нападна майка си, връщат го в клиника

След като излезе от клиниката, в която лекуваше неконтролируемия си гняв, за да довърши лечението си у дома, Chris Brown се намери отново на съдебната скамейка. Присъдата: влизане в клиника (отново!) и оставане в нея плътно 90 дена.   Ситуацията е резултат от това, че Chris се разбеснял по време на семейна трапевтична сесия и... прочети още »
21.11.201317:31

Кои са любимите ви лоши момчета?

"Кои са любимите ви лоши момчета” – това е въпросът ни в сряда, вдъхновена от темата за най-големите злодеи в киното, представена от Зорница Аспарухова. Интересно е защо лошите герои вземат славата на добрите, а лошите момчета са по-интересни от отличниците?   От кои момчета е Дидо Мачев е въпрос, на който може да си... прочети още »
21.11.201315:10

Сестрата на Beyoncé става творчески директор на Puma

Сестрата на Beyoncé Solange Knowles обедини усилията си с Puma за създаването на нова линия маратонки, съобщава бгнес.   Певицата беше назначена за творчески директор на марката за спортни стоки и веднага след поемането на функцията се заела да създаде линия цветни маратонки, наречена "Огнени момичета".   Тя... прочети още »
21.11.201315:05

Kate Moss може да получи отличие от кралицата

Името на Kate Moss се спряга за тазгодишния носител на Ордена на британската империя - чест, с която най-вероятно ще бъде удостоена за постижения в модната индустрия, съобщи бгнес.   39-годишният модел, която наскоро стана редактор-сътрудник на британското издание на Vogue, е тазгодишният кандидат за Ордена, връчван всяка година от... прочети още »
21.11.201313:46

Flo Rida е готов с видеото към “How I Feel”

Flo Rida представи и клипа към най-новия си сингъл “How I Feel”.   Той е режисиран от Shane Drake и е сниман изцяло в известния хотел и казино Planet Hollywood в Лас Вегас. Каквото се случва във Вегас, обикновено си остава във Вегас, но Flo Rida показва как точно се забавлява в Града на... прочети още »