Новини

08.11.201311:22

Забраниха "Blurred Lines" в английски университет,...

Robin Thicke коментира ситуацията, след като шефовете на британски университет забраниха песента му "Blurred Lines".   Този уикенд властите в University College London обявиха, че песента няма да бъде изпълнявана никъде в рамките на университета и всиките му сгради и събития, заради обвиненията, че е в подкрепа на... прочети още »
07.11.201317:28

Къде сте слушали най-хубавата музика на живо?

В петък създаваме музикалната карта на света. Къде по време на вашите пътувания сте слушали уникални изпълнители и жива музика, която си струва да бъде споделена с всички останали? Доц. Костов ще ни разкаже за ДЖАЗ КРУИЗИТЕ, а Влади Дивизиев за клубове и концерти зали, които помагат да станат важни пунктове от музикалния... прочети още »
07.11.201316:49

Гласът на Мерилин Монро в реклама на Шанел № 5

Гласът на Мерилин Монро, споделяща, че си ляга само по известния аромат Шанел №5, ще бъде използван в тв реклама, благодарение на откриването на запис на актрисата, съобщи бгнес.   "Знаете ли, задават ми всякакви въпроси... Например: "Какво обличате, когато си лягате? Горнище или долнище на пижама, или нощница? Аз... прочети още »
07.11.201316:40

Justin Bieber заплашен от затвор в Бразилия (снимки)

Justin Bieber е заплашен от затвор в Бразилия заради това, че е рисувал графити в Рио де Жанейро, съобщи бгнес.     В Бразилия законът определя рисуването на графити като вандализъм и освен с глоба, може да се наказва и с ефективна присъда.     Бразилските медии публикуваха снимки, на които се вижда, че... прочети още »
07.11.201313:18

Учениците в Кения забравят гравитацията в час по физическо (видео)

Това са гимназисти на спортна среща в гр. Мосориот, Кения през февруари тази година. Видеото е заснето, за да демонстрира не само, че учениците там гравитацията за нищо я нямат, но и за да привлече внимание към пълната липса на съоръжения и да опита да набере средства за закупуването им. Кампаниите текат на facebook.com/KenyanHighJump и... прочети още »
07.11.201312:59

Tumbaito с концерт-промоция на дебютния си албум

На 19 ноември латино формацията Tumbaito ще представи първия си едноименен студиен албум на живо в Sofia Live Club от 19:00.   Албумът Tumbaito ще бъде представен пред публиката с музикален спектакъл, в който специално участие ще вземат легендарни певци, изпели оригиналите на хитове от 60-те, 70-те и 80-те години. Промоцията на... прочети още »
07.11.201312:30

Теодосий Спасов - рамо до рамо с Маестро Мориконе

На 10 декември ще имаме удоволствието и шанса да се насладим на не един музикален гений. До Маестро Мориконе ще застанат освен световнопризнатите музиканти от неговия екип и превъзходните артисти от оркестъра и хора на Класик ФМ, и неповторимият Теодосий Спасов.   Казват, че Теодосий е "кавалджията на света" и за нас е... прочети още »
07.11.201311:19

Miley Cyrus си направи нова тауировка (галерия)

Miley Cyrus реши да увековечи баба си с нова татуировка.   20-годишната изпълнителка показа черно-белият портрет на баба си Loretta Finley на дясната си ръка с коментара: “Защото аз съм нейната любимка и тя е моята.”   Както за други свои татуировки, Miley се довери на татуистката на звездите Kat Von D, позната... прочети още »
06.11.201315:40

Дъщерите на Уди Алън не се интересуват от филмите му

Уди Алън сподели, че дъщерите му изобщо не са впечатлени от работата му и заяви, че го смятат за "учен идиот", съобщава бгнес.   Режисьорът е носител на няколко награда в 50-годишната си кариера, но за две от дъщерите му тийнейджърки от съпругата му Сун-И Превин той е просто техен баща и нищо повече.   В интервю за... прочети още »
06.11.201315:19

Запознайте се с Maurice Tillet - истинският Шрек (галерия)

Знаете ли, че зад образа на зеленото, нежно по душа чудовище Шрек стои истински човек? Това е професионалният борец Maurice Tillet. Спортистът е бил и забележително интелигентен - знаел е няколко езика, пишел е отлична проза и стихове и, въпреки стрховития си вид и огромна сила, е бил скромен, дружелюбен човек.   Роден е през 1903 в... прочети още »
06.11.201314:48

Търговете - между колекционерската страст и адреналина на наддаването

Четвъртък е щастливият ни ден затова отваряме щастлива тема – за виното. Всеки повод си има своето вино и ще споделяме най-добрите съюзничества между вино и повод, които сме преживявали с чаша вино в ръка.  Ще ви представим открития Салон на виното в София, както и уникално добри комбинации от подходящи питиета за различните... прочети още »