Новини

13.11.201318:20

Кой театрален герой бихте изиграли?

На 14 ноември още от сутринта денят ще стане нощ и то Европейска нощ на театъра. С актрисата Силвия Петкова Ива ще говори за това какви театрални чудеса ще се случат по време на събитието, а за вас ще има билети, ако отговорите на въпроса: Кой театрален герой бихте изиграли?   С Поли Фистолера ще говорим за емоционалната... прочети още »
13.11.201317:32

Най-скъпите храни, които трябва да опитате (ако можете)

Какво бихте направили, ако разполагате с много пари? Вероятно ще си купите скъпа кола, луксозна къща или ще направите световно пътешествие? А отговорът е, че трябва да направите нещо много просто - да опитате най-скъпите храни в света, съветва бгнес. Ето кои са те.   Хайвер. Всички знаем, че хайверът е много скъп, а Алмас... прочети още »
13.11.201317:09

Lady Gaga - рекламно лице на Versace?

Lady Gaga може да се появи в пролетната рекламна кампания на Versace.   Певицата заснела фотосесия за луксозната марка с известните фотографи Mert Alas и Marcus Piggott при посещението си в Лондон неотдавна. Ексцентричната звезда отдавна е любимка на италианската компания и най-вече на Donatella Versace.   Тя беше облечена в... прочети още »
13.11.201315:21

Barbra Streisand спечели над 2 милиона за един концерт

Barbra Streisand получила 2,3 милиона долара, за да изнесе частен концерт, съобщи бгнес.   Певицата заработила тлъстия чек, след като пяла за група банкери в Ню Йорк в петък. 71-годишната певица се появила като изненадващ гост в програмата на конференция на инвестиционната компания Baron Funds в Метрополитън... прочети още »
13.11.201315:05

Lily Allen се завръща с провокативна песен и клип (18+)

Lily Allen се завръща на сцената и се завръща впечатляващо.   Новият й сингъл "Hard Out Here" вече има и клип - провокативен точно толкова, колкото и текстът - и очевидно е насочен не само към най-уродливите маниери на музикалната индустрия, но и към някои от най-нашумелите имена напоследък - Robin Thicke, Miley Cyrus и... прочети още »
13.11.201312:13

Zac Efron e със счупена челюст

Феновете на красивото лице на Zac Efron имат повод за тревога - изпълнителят е счупил челюстта си.    Според информацията инцидентът не е свързан с трудова злополука (т.е. не е станал по време на снимки) - всъщност, няма нищо героично, което поне малко да утеши самия него. Причината е най-обукновен битов инцидент - актьорът се е... прочети още »
13.11.201311:11

Чуй кавър на "Summertime Sadness" от Miley Cyrus

Miley Cyrus сътвори толкова скандали напоследък, че забравихме какво всъщност прави - пее.    При това добре. Поредното доказателство е колкото убедително, толкова и неочаквано: Miley взе участие в Live Lounge на BBC Radio 1 (напълно облечена и без запалени (съмнителни) цигари, защото там такива не им минават), представяйки... прочети още »
12.11.201318:40

Кой е най-подходящият момент за двама влюбени да станат интимни?

Защо много момичета искат да изглеждат еднакво и забравят да приличат на себе си? Това е темата ни в сряда, породена от това колко много "Барбита” и "патенца” заменят автентичните и красиви женски лица. В "Неохраняема зона” спец. агент Магдалена Гигова ще извърши операцията "Кога процедурите за красота... прочети още »
12.11.201317:16

Adele отказа 20 милиона от L’Oreal

Adele е отказала сделка с козметичния гигант L’Oreal, който щеше да й плати 20 милиона, за да стане лице на марката.   Певицата беше в период на преговори за 4-годишен договор, според който щеше да стане глобален посланик на марката с помощта на серия билборди и ТВ реклами. Всъщност, преговорите били толкова напреднали,... прочети още »
12.11.201315:40

За да не ви изневеряват, използвайте смартфона по-малко

Ако не искате да ви изневеряват, прекарвайте по-малко време със смартфона си, съветват бгнес.   Британско допитване установи, че близо половината от участниците признали, че са изневерявали, докато са имали връзка, защото чувствали, че заемат второ място в сърцето на партньора или партньорката след мобилния телефон. Някои от... прочети още »
12.11.201314:13

Rihanna пие от обувката си (снимки и видео)

Какво прави Rihanna, когато скучае в клуб? Бихте предположили, че пие - както повечето в подобна ситуация. И тя пие, да - но от обувката си.      Скъпа, луксозна Лубутен, но все пак - обувка. Всъщност, вижте сами...   прочети още »