Новини

21.11.201315:05

Kate Moss може да получи отличие от кралицата

Името на Kate Moss се спряга за тазгодишния носител на Ордена на британската империя - чест, с която най-вероятно ще бъде удостоена за постижения в модната индустрия, съобщи бгнес.   39-годишният модел, която наскоро стана редактор-сътрудник на британското издание на Vogue, е тазгодишният кандидат за Ордена, връчван всяка година от... прочети още »
21.11.201313:46

Flo Rida е готов с видеото към “How I Feel”

Flo Rida представи и клипа към най-новия си сингъл “How I Feel”.   Той е режисиран от Shane Drake и е сниман изцяло в известния хотел и казино Planet Hollywood в Лас Вегас. Каквото се случва във Вегас, обикновено си остава във Вегас, но Flo Rida показва как точно се забавлява в Града на... прочети още »
21.11.201313:25

Anneke Van Giersbergen представя новия си албум у нас

Anneke Van Giersbergen, бившата певица на The Gathering, ще представи новия си пети самостоятелен албум Drive у нас на 28 ноември в рок бар RockIT.   Същата вечер в репертоара на холандската прима ще присъстват и парчета от предишните й творчески периоди. Магнетичната Anneke участва не само в най-съществените албуми на The Gathering,... прочети още »
21.11.201312:25

Jessie J показа новото си секси видео към сингъла "Thunder"

Jessie J публикува едно от най-сексапилните видеа, които е снимала някога - към сингъла "Thunder" - и не е изненадващо, че реакциите на феновете са повече от положителни. С русата си, къса прическа в стил 20-те години, певицата напомня на Madonna от 90-те, но песента е в отличителния й... прочети още »
21.11.201311:17

Виж най-изолирано живеещите племена, преди да са изчезнали (галерия)

Живот в бетонна кутийка, вода, течаща от кранчето, хладилник, охлаждащ храната ни, уреди, вършещи работата вместо нас и безжична връзка, която ни свързва с глобалната мрежа - това, с известни вариации, е животът на повечето от нас. Затова би ни било невъзможно дори да си представим живота на хората цаатан, например. Те се местят между 5 и 10... прочети още »
20.11.201317:15

Проблем или предимство е голямото семейство днес?

На 21 ноември – денят на християнското семейство, голямата ни тема ще бъде какви са най-големите предизвикателствата пред семействата днес.   Милен Врабевски се грижи за 5 деца със своята съпруга и едновременно това с професионална и гражданска активност заслужи званието "Европейски гражданин на годината”. Ще чуем... прочети още »
20.11.201315:28

Една на милиард: първата индийска сърфистка (галерия и видео)

В Индия има 1.3 милиарда човека, около 7 500 километра брегова линия и една професионална жена сърфистка, разказва 360mag.bg.   Въпреки изгарящите жеги в страната, традиционният дрескод повелява, че индийската жена трябва да бъде добре опакована в дълго сари или дрехи, покриващи тялото. Ishita Malaviya се е отказала от двата варианта... прочети още »
20.11.201315:19

Актрисата Brittany Murphy e била отровена, смята баща й

Бащата на актрисата Brittany Murphy, починала през 2009 в къщата си в Лос Анджелис след пневмония, твърди, че са открити следи от тежки метали в косите на дъщеря му, което означава, че е била отровена, съобщи бгнес.   Angelo Bertolotti е дал част от косите на Brittany в независима лаборатория. Той винаги е отхвърлял заключенията на... прочети още »
20.11.201314:16

Виж кой е най-сексапилният мъж на 2013 (галерия)

Ryan Gosling, Jamie Dornan и Bradley Cooper да отстъпят - Adam Levine е най-сексапилният мъж на света според ежегодната класация на сп. "People".   Вокалът на Maroon 5 твърди, че не е очаквал такова нещо: "Като музикант си фантазираш, че печелиш Grammy-та. Не ми е минавало през ум, че изобщо мога да попадна в подобна... прочети още »
20.11.201313:41

Kanye West показа видеото към "Bound 2" с голата Kim...

Kanye West се възползва от поканата си при именитата водеща Ellen DeGeneres, за да представи последното си видео. В него централна роля заема бъдещата му съпруга - полугола.    "Bound 2" идва от албума Yeezuz и представя двамата на мотор - целият клип е сниман на зелен екран, така че опредлено не е отнел много от... прочети още »
20.11.201312:47

Виж класацията на най-високоплатените музиканти през 2013

Madonna надмина Lady Gaga и Bon Jovi и оглави класацията на Forbes за най-високоплатен музикант за 2013.   Madonna е спечелила $125 милиона, повечето то турнето й МDNA, което докара приходи от $305 милиона, от мърчандаиз, модна линия и своя марка парфюм. “Може да не го харесва, но Madonna защитава достойно името Материалното... прочети още »