Новини

19.11.201313:52

Beyoncé представя DVD албума “Life Is But A Dream”

Вирджиния Рекърдс / Sony Music обявиха официалното издаване на DVD албума “Life Is But A Dream”, документалният филм с изпълнителен продуцент Beyoncé Knowles.   Световната премиера на албума е 25 ноември. Филмът излиза в двоен DVD формат, като вторият диск съдържа неиздаван до този момент концертен материал и... прочети още »
19.11.201313:10

Jason Derulo с нов секси клип към песента “Trumpets”

След успеха на “The Other Side” и “Talk Dirty“ с 2 Chainz, Jason Derulo е готов с видеото към следващия си сингъл “Trumpets” от третия му студиен албум Tattoos, издаден по-рано тази година.   Клипът е режисиран от Collin Tilley и е сниман в сърцето на Лос Анджелис, а Jason за пореден път показва... прочети още »
19.11.201312:59

Вижте света през очите на котките (галерия)

Знаете ли как виждат котките? Със сигурност не като нас. Ето няколко интересни факта.   В галерията ни сме показали начина, по който виждаме ние, сравнен с котешкото зрение. - котките имат визуално поле от 200 градуса. Хората имат само 180 градуса. - периферното зрение (замъгленото поле на снимките) на хората е 20 градуса за... прочети още »
19.11.201312:23

Robbie Williams: "Щях да свърша като Heath Ledger"

Британският поп-певец Robbie Williams едва не приключил като актьора Heath Ledger заради пристрастяването си към наркотиците, пише бгнес.   Това признава в интервю самият Williams, който говори открито за това как насмалко не умрял заради свръхдоза. "Бях на броени дни от смъртта, при това на няколко пъти. Ако не се бях взел в... прочети още »
19.11.201311:36

Jean-Claude Van Damme в изключителна реклама на Volvo

Jean-Claude Van Damme има нова главна роля, за която всички говорят. Този път обаче не е в пълнометражна продукция, нито дори в късометражен филм. Ролята му е буквално около минута, и не не му се налага да произнесе дори една дума, но накара всички да говорят за него. И за камиони.   Белгиецът е главното действащо лице в последната... прочети още »
19.11.201311:15

Чуй новата песен на Britney Spears, "Alien"

Новият албум на Britney Spears, Britney Jean, ще излезе на 3 декември, но, както обикновено, започнаха да изтичат песни преди срока и една от тях е "Alien".     Продуцент е William Orbit, човекът, отговорен за албума на Madonna Ray Of Light. прочети още »
18.11.201317:14

Анджелина Джоли с почетен "Оскар" за хуманитарна дейност

Американската киноакадемия връчи почетен "Оскар" за особени заслуги в кинематографията на актрисата Анджела Лансбъри, комика Стив Мартин и художника по костюми Пиеро Този, информира бгнес.   Освен това Анджелина Джоли получи специалната награда Джийн Хершолт за личния си принос в хуманитарни дейности. Церемонията по... прочети още »
18.11.201315:48

Justin Bieber публикува “PYD” с R. Kelly

Понеделник е, а това означава само едно - Justin Bieber е зарадвал феновете си с още една част от своята поредица "Music Monday", с която промотира новия си албум.   Актуалното парче е “PYD” - абревиатура на “Put You Down” - и е с участието на R. Kelly.   прочети още »
18.11.201315:34

Виж Barbie без грим и с пропорциите на истинска жена (галерия)

Barbie - дефиницията за съвършество, която радва толкова много малки деца, но трови живота на толкова много подрастващи момичета, част от които гладуват до смърт за да наподобят нереалистичните й пропорции и красота, е в центъра на проект на дигиталния артист Nickolay Lamm.    Първо с помощта на обработващ софтуер той... прочети още »
18.11.201312:57

Какъв световен ден бихте учредили лично вие?

На 19 ноември планетата чества за първи път световния ден на тоалетната и ние се включваме с размисли по темата как би трябвало да се отбележи той в България. А въпросът ни е: Какъв световен ден бихте учредили лично вие?   Ще разберете кои са върховете в прекия и преносен смисъл на Банско филм фест – посветен на катеернето и... прочети още »
18.11.201312:29

Rihanna се бори с вътрешни демони в клипа към "What Now"

Rihanna публикува видеото към песента си "What Now", което прилича на нещо средно между терапия и екзорсизъм.    Видеото на R&B звездата е в подкрепа на шестия сингъл от Unapolagetic (2012) и показва истинска битка, която изпълнителката води с вътрешните си демони и усещане за безпътица. Дали думите на песента са... прочети още »