Новини

04.11.201313:30

Miley Cyrus: как похотливостта носи пари

Miley Cyrus ще се снима в реклама, която ще бъде излъчена по време на финала на Националната футболна лига - Super Bowl. Сделката може да превърне младата изпълнителка в една от най-скъпоплатените знаменитости, съобщават бгнес.   Miley води преговори за участие в реклама на фъстъците Wonderful Pistachios. "Споразумението на... прочети още »
04.11.201311:58

Пътна помощ помля колата, на която помагаше (видео)

Неприятен инцидент - кола се обръща на пътя. Положителното - няма жертви. Логичното - налага се да се вика пътна помощ, които да изправят колата и да я откарат за ремонт. Оказва се обаче, че нещо относително просто може да превърне инцидента в истинска катастрофа... доста смешна за тези, които не са въвлечени в нея:     Ето... прочети още »
04.11.201311:23

One Direction показаха видеото към "Story Of My Life"

Directioner-ите по целия свят получиха чудесен подарък вчера, защото любимците им разкриха клипа към последната си песен - "Story Of My Life".     Повечето хора се чувстват засрамени от детските си снимки, но не и One Direction. Те са изпълнили видеото с тях.  прочети още »
01.11.201316:06

Организаторите на София филм фест гостуват на Ива

В понеделник празнуваме ново начало на седмицата, нов месец и... своите мечти. Ако човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му – каква е вашата най-голяма мечта? Това е темата, която ще ни обедини и размечтае.   В рубриката "Здравето" специалистите от Хил клиник започват своето съдействие със слушателите на... прочети още »
01.11.201313:00

Britney Spears написа писмо до феновете си за новия албум

Тази седмица Britney Spears показа обложката на новия си албум, Britney Jean, и я представи по доста необичаен начин - с писмо до феновете си. Истинско, написано на ръка.   "Лично писмо от мен до вас за най-интимния ми албум изобщо", написа тя в туитър, добавяйки линк към писмото.     "Всички... прочети още »
01.11.201312:28

Жените предпочитат мъже в червено

Може ли да има нещо по секси от дама в червено? Да - господин в същия цвят. Така поне твърдят ръководителите на серия експерименти, проведени в университета на Рочестър, цитирани от обекти.бг. Според тях, една обикновена червена вратовръзка или дори розова риза правят мъжа няколко пъти по-привлекателен и сексуално желан за дамите. А... прочети още »
01.11.201311:13

Блейк Лайвли е новото лице на L'Oreal

Френската козметична марка L'Oreal Paris представи новото си лице – актрисата Блейк Лайвли.   След брака й с Райън Рейнолдс пресата дълго не пишеше нищо за красивата блондинка. Но с новата си филмова роля в "The Age на Adaline" и договорът с козметичния гигант, тя направи дългоочаквано завръщане под светлината на... прочети още »
01.11.201311:12

Rihanna татуира... татуировката си (галерия)

Помните ли най-скорошната тауировка на Rihanna? Хардкор маори дизайнът, който беше изрязан в кожата й? Към датата на събитието татуистът хвалеше певицата за издъжливостта й, обясняваше, че дизайнът е уникален за всеки, а певицата сякаш беше във възторг.   Сега обаче явно е попремислила, защото я покри с нова. Трудоемкият дизайн е... прочети още »
01.11.201310:40

Rudimental изкараха видеото на "Free" с участието на...

Лондонската формация Rudimental представи “Free”, от платинения дебютен албум Home, с вокалите на шотландката Emeli Sandé.    Видеото е режисирано от Stu Thomson. Лентата е снимана около връх Айгер в швейцарските Алпи, а кинематографичното приключение следва пътуването на момче, което след неспокойно начало в... прочети още »
01.11.201310:38

Roxette се завръщат с колекцията Travelling The World

Като се има предвид, че Roxette е една от най-успешните скандинавски групи, крайно време беше да бъде направен документален филм за тяхната кариера. И имайки предвид, че групата е свирила пред 1.5 милиона души в 46 страни по време на тяхното турне през 2011-2012, с което те се завърнаха, крайно време беше и за концертен филм, който да показва... прочети още »
01.11.201309:58

Клинт Истууд се развежда на 83

Съпругата на Клинт Истууд - Дина Руиз, е подала молба за развод след 17-годишен съвместен живот с холивудския ветеран, съобщава бгнес.   Молбата за развод е придружена от финансов иск срещу Истууд, чиито параметри на се съобщават. Руиз иска и попечителство над 16-годишната им дъщеря Морган. По-рано бе съобщено, че двойката се е... прочети още »