Новини

14.11.201317:46

Кой е най-големият трик, с който смайвате приятелите си?

В петък вадим заека от шапката и си слагаме главата под мишница! Всичко това заради 70 юбилей на Астор. Уникалният илюзионист ще ни разкаже всичко за празничния спектакъл и гостите в него, а от вас пък искаме признание за най-големия трик, с който смайвате приятелите си.   Ще разберете най-важното за една сравнително нова, но и много... прочети още »
14.11.201317:20

14 ноември - Световен ден на диабета

На 14 ноември отбелязваме Световния ден на диабета, който се чества ежегодно от 1991 насам под егидата на Световната здравна Организация, напомня бгнес. Датата е избрана умишлено, тъй като на този ден е роден Фредерик Бантинг, който, заедно с Чарлс Бест, прави епохалното откритие за ролята на инсулина при лечението на захарния... прочети още »
14.11.201317:15

Листата по дърветата почервеняха, гардеробът също

Листата по дърветата промениха цвета си, време е да направите същото и с вашия гардероб, съветва бгнес.   Виолетовите нюанси, наситеното червено в комбинация с охра и цвят слива ще са палитрата на сезона. Модните марки предлагат съчетание между червен пуловер и лилави дънки. Или пък бъдете елегантна дама с рокля до коленете във... прочети още »
14.11.201315:33

Нина Добрев поднови връзката си с Иън Сомърхолдър?

Канадската актриса с български корени Нина Добрев и Иън Сомърхолдър подновиха връзката си, съобщава бгнес.   Запознати източници разкриват, че между звездите от сериала "Дневниците на вампира", които се разделиха през май след 3-годишна връзка, отново прехвърчат искри, но те все още не са решили дали да обявят официално... прочети още »
14.11.201313:07

P!nk пуска концертния албум от Мелбърн на DVD и Blu-Ray

С повече от 140 концерта в 13 държави по света, изключителният спектакъл The Truth About Love Tour на P!nk ще бъде издаден на DVD и Blu-Ray формат от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. Премиерата на The Truth About Love Tour: Live From Melbourne е на 25 ноември.   Концертът с продължителност 1 час и 50 минути е заснет по време на... прочети още »
14.11.201313:01

Излиза колекция с най-големите хитове на Dido

Dido, една от най-успешните и продавани британски изпълнителки, e готова с първата си колекция, събрала най-популярните й песни от дискографията й. На 25 ноември излиза колекцията Dido: Greatest Hits в стандартна (1CD) и делукс (2CD) версия с най-големите хитове на певицата. Стандартната версия на албума включва най-новия сингъл на... прочети още »
14.11.201311:03

Коя е най-обсъжданата личност онлайн за 2013?

Когато става дума за известност онлайн, човек би си казал, че Justin Bieber, Kanye West и Kate Middleton ще са водещи фигури, но нищо подобно. Тяхната известност нищо не струва пред популярността на новия лидер на католическата църква, папа Francis - който е най-обсъжданата личност в интернет за 2013, според анализ на Global Language... прочети още »
14.11.201310:23

Билети за метрото срещу... клякания

Вече и у нас метрото е предпочитан транспорт - по-бърз, по удобен, да не говорим как станцията пази хлад, когато навън са 35 градусови жеги, но и завет, когато навън е -20.   Това, което за нас е по-голямо удобство обаче, за милиони руснаци е единствен начин за транспортиране всеки ден. 12 милионната столица (по официална... прочети още »
13.11.201318:20

Кой театрален герой бихте изиграли?

На 14 ноември още от сутринта денят ще стане нощ и то Европейска нощ на театъра. С актрисата Силвия Петкова Ива ще говори за това какви театрални чудеса ще се случат по време на събитието, а за вас ще има билети, ако отговорите на въпроса: Кой театрален герой бихте изиграли?   С Поли Фистолера ще говорим за емоционалната... прочети още »
13.11.201317:32

Най-скъпите храни, които трябва да опитате (ако можете)

Какво бихте направили, ако разполагате с много пари? Вероятно ще си купите скъпа кола, луксозна къща или ще направите световно пътешествие? А отговорът е, че трябва да направите нещо много просто - да опитате най-скъпите храни в света, съветва бгнес. Ето кои са те.   Хайвер. Всички знаем, че хайверът е много скъп, а Алмас... прочети още »
13.11.201317:09

Lady Gaga - рекламно лице на Versace?

Lady Gaga може да се появи в пролетната рекламна кампания на Versace.   Певицата заснела фотосесия за луксозната марка с известните фотографи Mert Alas и Marcus Piggott при посещението си в Лондон неотдавна. Ексцентричната звезда отдавна е любимка на италианската компания и най-вече на Donatella Versace.   Тя беше облечена в... прочети още »