Новини

06.11.201314:48

Търговете - между колекционерската страст и адреналина на наддаването

Четвъртък е щастливият ни ден затова отваряме щастлива тема – за виното. Всеки повод си има своето вино и ще споделяме най-добрите съюзничества между вино и повод, които сме преживявали с чаша вино в ръка.  Ще ви представим открития Салон на виното в София, както и уникално добри комбинации от подходящи питиета за различните... прочети още »
06.11.201314:36

Rihanna с нова секси фотосесия за сп. "032c" (галерия)

Rihanna е в новия брой (и на корицата) на зимното издание на сп. "032c". Дрехите са на Gucci, стилист на сесията е Mel Ottenberg, а снимките са на Inez & Vinoodh. прочети още »
06.11.201314:14

Billie Joe Armstrong и Norah Jones с общ албум, чуй първия сингъл

Фронтменът на Green Day Billie Joe Armstrong и певицата и текстописец Norah Jones се събраха, за да запишат Foreverly - незабравима колекция от 12 песни, вдъхновена от албума Songs Our Daddy Taught Us, който съдържа традиционни американски парчета, интерпретирани, записани и издадени от The Everly Brothers през 1958.    Записан... прочети още »
06.11.201312:25

Най-новият албум на James Blunt със силен дебют в класациите

Moon Landing на James Blunt излезе и вече може да се похвали с повече от добро посрещане на албума от своите фенове.    Отзвукът е отразен във впечатляващите резултати по класациите, като в Австрия и Швейцария Moon Landing се изстрелва директно на #1. На втора позиция е в Австралия, Германия, Канада и Великобритания, а в... прочети още »
06.11.201311:31

Selena Gomez не е фен на секса за една нощ

Selena Gomez заяви, че не би преспала с някого за една нощ само за да се справи с разбитото си сърце.   Изпълнителката, която наскоро се раздели с Justin Bieber, добави, че не е от най-големите бунтари. "Влюбваш се и това напълно те поглъща. Така че част от теб наистина остава счупена, когато това си отиде", казва тя пред... прочети още »
05.11.201317:23

Възможно ли е ярки личности да са заедно, без да си хвърлят сянка?

В сряда заедно довършваме изречението: "Никога не е късно да...”. Ива моли всеки отговор да бъде личен и автентичен, каквито обещават да бъдат и нейните гости.   Зинаида и Ангел Хаджидимитрови са заедно от 38 години и в разцвета на 60-те решават, че никога не е късно за  ново начало: тя започва да пише разкази и... прочети още »
05.11.201314:07

Орландо Блум: "Винаги ще обичам Миранда"

Орландо Блум все още обича Миранда Кер. 36-годишният британски актьор за първи път разказа за неотдавнашната си раздяла с австралийската манекенка, от която има двегодишен син Флин и заяви, че винаги ще я подкрепя, пише бгнес.   "Ние се обичаме, ние сме семейство. Аз ще присъствам в нейния живот и тя ще присъства в моя до края... прочети още »
05.11.201314:06

Дрю Баримор очаква второ дете

Актрисата Дрю Баримор е бременна с второто си дете, съобщава бгнес.   Звездата от "Ангелите на Чарли" и съпругът й Уил Копелман станаха родители за първи път на дъщеря Олив миналата година. Сега запознати източници разкриха пред списание "Ю Ес Уикли", че семейството им ще се увеличи с още един... прочети още »
05.11.201313:49

Gisele Bundchen на корицата на парижкия "Vogue" (галерия)

Gisele Bundchen направи красива фотосесия за последния брой на парижкото издание на "Vogue".    В нея моделът се заиграва с въображението на зрителя - на някои от снимките има привидно две жени, но при вглеждане става ясно, че всъщност това пак е самата Gisele. Просто едната е облечена, а другата... не толкова. прочети още »
05.11.201311:55

Jennifer Lopez никога не се е подлагала на пластична хирургия

Jennifer Lopez е една от най-красивите и сексапилни звезди в забавната индустрия - но за това не е отговорен скалпел! Обикновено получаваме такъв тип информация от официални интервюта, в които тонът на звездите често е някак условен - следователно и неубедителен. Е, сега имаме кратко и категорично доказателство, че ходът на времето може да се... прочети още »
04.11.201316:18

Натали Портман: "Няма правила да бъдеш майка"

Американската актриса Натали Портман заяви, че майчинството й е дало да разбере една важна истина: няма никакви правила, за да бъдеш майка. След раждането преди около две години тя е станала по-малко критична към другите.   "Най-важното нещо, което научих е, че да бъдеш родител е различно при всеки човек... Няма никакви правила,... прочети още »