Новини

23.10.201312:44

Jennifer Lawrence в нова реклама на Dior (галерия)

2013 - годината на Jennifer Lawrence - продължава с последната й стилна фотосесия за сп. "Dior".   Елегантните снимки, заснети от Mikael Jansson, представят черно-бели изображения на Jennifer в дизайнерската колекция на Raf Simons есен-зима. прочети още »
23.10.201312:34

Какво хапват най-могъщите хора в света?

Малко са хората, които знаят какво обичат да похапват най-могъщите хора в света. Дали изтънчените деликатеси поднесени в правилния момент на президентите, кралете и шейховете могат да предрешат съдбата на света, е нещо, което обезателно трябва да знае екипът "Le Club des Chefs des Chefs" - Клуб готвач на готвачите, съобщава... прочети още »
23.10.201312:28

Kylie Minogue решена да се бори за връзката си

Kylie Minogue е решена да се бори за връзката си с Andres Velencoso.   Певицата и испанският модел обявиха миналата седмица, че се разделят след петгодишна връзка, но Kylie иска нещата помежду им отново да потръгнат. "Те продължават да си говорят всеки ден и са много повече от близки. По някакъв начин, макар те да не са заедно,... прочети още »
23.10.201311:05

Kanye West предложи на Kim Kardashian на рождения й ден (снимки)

Kanye West винаги е държал на стила, така че не е изненада, че предложи брак на приятелката си и майка на детето му с подобаващ за себе си апломб.   Предложението се случи в понеделник, рождения ден на Kim, но преди да зададе ключовия въпрос на светещото табло на стадиона в Сан Франциско AT&T Park, който нае специално за случая,... прочети още »
23.10.201310:13

Обявиха номинациите за първите годишни музикални награди на YouTube

YouTube обяви номинациите за първите YouTube Music Awards в историята, които ще бъдат раздадени в Ню Йорк на 3 ноември.    Номинациите представят артистите и видеата с най-високи показатели в платформата, включително брой гледания, харесвания, споделяния, коментари и абонаменти. Победителите ще бъдат определени от феновете,... прочети още »
22.10.201317:11

Модната марка на Роби Уилямс обяви фалит

Модната линия на Роби Уилямс обяви фалит. В понеделник певецът подал документи за банкрут на мъжката си линия "Фарел", която създаде през септември 2011.   "Подкрепата на мъжките списания и магазини в света, откакто започнахме, беше невероятна и искам да им благодаря. Имах късмета да работя с талантливия Бен Дикенс и... прочети още »
22.10.201317:01

Слай си призна: Мразех Арни, но вече сме приятели

През 80-те години Силвестър Сталоун изпитвал "непреодолима омраза" към Арнолд Шварценегер, призна самият той в шоуто на Дейвид Летерман, цитиран от бгнес.   "Дразнех се дори само от факта, че Шварценегер съществува. И двамата се снимахме в еднотипни филми. Конкурирахме се. Той стреляше с повече оръжия. Аз пък... прочети още »
22.10.201316:20

Крадец на картини ще съди окраден музей за небрежност

Адвокатът на румънец, който си призна, че е открадна картини на Моне, Гоген и Пикасо от холандски музей, заплаши да съди музея "Кунстхал" за проявена небрежност при охраната на платната, съобщава бгнес.   "Това е сериозна, явна небрежност /от страна на музея/, заплаши Каталин Данчу, адвокат на Раду Догару, който си... прочети още »
22.10.201315:54

Чуй новата песен на Demi Lovato - “Let It Go”

Demi Lovato публикува новия си сингъл - “Let It Go”. Песента е част от предстоящия филм на Disney "Frozen". И албумът на изпълнителката, и филмовата продукция излизат през ноември. прочети още »
22.10.201315:17

Виж кой е на върха в класацията "Най-богати под 30"

Макар да не победиха в изданието на X Factor, което ги събра, One Direction успяха - не само в музикално отношение, но и в чисто финансово - и оглавиха класацията на най-богатите в шоубизнеса под 30 годиншна възраст. Бой бандата, чиято стойност е около £59.33 милиона - успя да събори от първото място звездата от поредицата за Harry... прочети още »
22.10.201312:02

Подробно за новия албум на James Arthur

Победителят от последния сезон на британския X Factor, James Arthur, разкри съдържанието, творческия екип и визията на предстоящия си едноименен дебютен албум, който излиза на музикалния пазар на 4 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.    Екипът, който работи върху дебютния проект на артиста, включва някои от най-успешните и... прочети още »