Новини

28.10.201314:42

Наясно ли сте с опасността от вирусен Хепатит С?

Заболяването се причинява от вируса на хепатит С (HCV), открит през 1989 г. HCV навлиза в клетките на черния дроб, като използва клетъчните структури за своето размножаване. За разлика от вируса на хепатит В или HIV вируса, вирусът на хепатит С не навлиза в ядрото на клетката и не се интегрира в човешкия генетичен материал. Досега има описани... прочети още »
28.10.201313:00

Виж най-яките тикви за Хелоуийн! (галерия)

Хелоуийн наближава и макар точно тази традиция да няма десетилетни корени у нас, много хора подхождат без предразсъдъци и отбелязват страховитата дата подобаващо - с костюми, маски, обиколка за сладки неща (или номер!) и, разбира се, издълбаните тикви.    Ако и вие сте решили да се позанимаете с последното, но се чудите дали... прочети още »
28.10.201311:59

Чуй “Story of My Life” на One Direction

One Direction пуснаха пълната версия на песента “Story of My Life”. Баладата е много различна от обичайното бодряшко звучене на поп хитовете на момчетата и разкрива друга страна на творчеството им.      “Story of My Life” ще влезе в предстоящия им албум, Midnight Memories. прочети още »
28.10.201311:14

Чуй новата песен на Lady Gaga - "Venus"

Чуй новата песен на Lady Gaga от албума ARTPOP. Той излиза на 11 ноември и ще включва и вече познатия сингъл "Applause":     ARTPOP - съдържание: Aura Venus GUY (Girl Under You) Sexxx Dreams Jewels N’ Drugs (feat. TI, Too $hort, Twista) Manicure Do What U Want (feat. R... прочети още »
25.10.201316:00

James Arthur е мислел за самоубийство след победата в X Factor

James Arthur призна, че е обмислял да сложи край на живота си по-рано тази година.    Опитите му да се справи с внезапно връхлетялата го слава дошли в повече на 25-годишния изпълнител и след хаотично пътуване до Ню Йорк през юли, след което се наложило да постъпи в болница заради паник атаки, ударил дъното. "Четях всичко,... прочети още »
25.10.201314:31

Студентите окупираха Университета - подкрепяте ли ги?

Студентите окупираха Университета и с това върнаха въпроса нормален ли е диалогът хора-управляващи, щом се стига до такива действия. Заставате ли зад тяхната акция и дали тя е навременна, ефективна и адекватна – това е темата ни в понеделник.   В рубриката "Здравето” ще чуете невероятно красиви и целебни звуци от... прочети още »
25.10.201313:08

Национални особености на идеалната фигура

Оценката на тялото на хората като пълно или слабо остава различна по пол и страна, показва публикувано в сряда международно проучване, проведено в 13 държави на 4 континента, съобщава бгнес. Разликата между желаното и истинското тяло е голяма в много страни, установява изследването, направено сред 20 хил. души.   Очертават се четири... прочети още »
25.10.201312:53

Вижте тунизийската приказка на Ива (галерия)

Ива беше не просто от сутрин до обед, но за цяла седмица в Тунис. Вече можете да й се обадите в ефир на местна почва и да я разпитате за преживелиците й - а и тя няма да ви ги спести. Разгледайте и преживяванията й в снимки, в галерията ни по-долу. прочети още »
25.10.201312:08

Lady Gaga на берлинската промоция на ARTPOP (галерия)

Lady Gaga беше в Берлин вчера, за да промотира новия си албум ARTPOP и, разбира се, не пропусна да покаже обичайната си ексцентричност.   Изпълнителката напусна хотела си облечена в шлифер на John Galliano и неописуема прическа, покриваща цялото й лице. На червения килим Gaga смени имиджа - с кожено манто, покриващо черно бельо. И... прочети още »
25.10.201311:59

Чуй новата песен на Dido - "NYC"

Dido разкри новия си сингъл "NYC". Парчето е от предстоящия й албум Greatest Hits, който ще излезе на 25 ноември.   Двойното CD представя 18 песни от четирите й студийни албума, включително "Here With Me", "Thank You" и "White Flag". Вторият диск е селекция от ремикси плюс новото й... прочети още »
25.10.201311:13

Jamie Dornan ще играе ролята на Christian Grey

Само седмици, след като Charlie Hunnam се отказа от главната роля в екранизацията на 50 Shades of Grey ("Петдесет нюанса сиво"), продуцентите спряха избора си на 31-годишния Jamie Dornan.   В портфолиото на северноиралндеца влизат някоко филма и TV шоута - партнираше на Kirsten Dunst в "Marie Antoinette",... прочети още »