Новини

21.10.201313:09

Всяка пета жена се страхува шефът да я види без грим

Най-големият страх на жените е да не ги види шефът без грим, сочи ново проучване на 2000 британки, цитирано от бгнес.   Да бъдат хванати "натюр" от човека, който плаща заплатите е по-ужасяващо, отколкото да се покажат без грим пред партньора си. Всяка пета жена се страхува да не бъде забелязан от началника си, когато... прочети още »
21.10.201312:53

Rihanna позира провокативно в хиджаб пред джамия в Абу Даби (галерия)

Rihanna намери време в заетия си график да се поразходи из града по време на престоя си в Абу Даби този уикенд, като посети джамия в съвсем истински, макар и дизайнерски, мюсюлмански хиджаб.    В неделя изпълнителката публикува снимките в инстаграм профила си, които показват, че сексапилът й не може да бъде спрян нито от... прочети още »
21.10.201311:37

Фен на Justin Bieber харчи $100 000, за да прилича на него (галерия)

Съдейки по заглавието, човек би помилил, че става дума за някой глезен тийнейджър с повече пари от здрав разум, но не - Toby Sheldon, автор на песни от Лос Анджелис, е на 33 години! И е прекарал последните 5 от тях, харчейки $100 000 в опитите си да заприлича на идола си, посредством множество пластични операции - подплънки за лице и устни,... прочети още »
18.10.201317:11

Celine Dion издава нов албум през ноември

Loved Me Back To Life, дългоочакваният нов албум от Celine Dion и първи англоезичен албум на певицата от 6 години, излиза на 4 ноември от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.    В Loved Me Back To Life, Celine Dion събира изключителен екип от композитори и продуценти в лицето на Ne-Yo, Даян Уорън, Трики Стюарт, Стиви Уондър, Ег... прочети още »
18.10.201317:02

Г-н Фейсбук плаща $30 млн. да не му пречат

Създателят на "Фейсбук" Марк Зукърбърг е купил 4 къщи около своята, станали цел на местен предприемач, планирал да вдигне на тяхно място хотел. Зукърбърг е заплатил общо 30 млн. долара за къщите, разположени в съседство. Целта му е била да осуети плановете на предприемача, поискал да купи къщите само за да ги разруши и построи върху... прочети още »
18.10.201316:57

Новата приятелка на Лео потвърди връзката им

Новата приятелка на Леонардо Ди Каприо Кат Торес наруши мълчанието на двойката и потвърди, че двамата имат връзка, за която са се разбрали да не говорят пред медиите.   24-годишната бразилска бомба и звездата от "Великият Гетсби" бяха забелязани заедно на филмовия фестивал в Кан по-рано тази година. "Лео е невероятен,... прочети още »
18.10.201316:46

Марио Тестино удостоен с Ордена на империята

Модният фотограф Марио Тестино, който направи официалните годежни снимки на херцога и херцогинята на Кеймбридж Уилям и Кейт, е удостоен с почетнния Орден на британската империя, съобщава бгнес.   Роденият в Перу Тестино /58 г./ е изградил силна връзка с кралското семейство. Особено след като прави една от най-известните му снимки -... прочети още »
18.10.201312:30

Новият албум на Miley Cyrus оглави Billboard Top 200

Говорете каквото искате, но явно всичко, което Miley Cyrus прави, се обръща в нейна полза - или поне така говори статистиката.    Последният й албум, Вangerz, закова първа позиция в албум чарта на Billboard Top 200 още с дебюта си. Освен, че дебютира на върха, албумът, който маркира най-зрелищната и скандална промяна в имиджа на... прочети още »
18.10.201311:22

И Nicki Minaj се съблече (галерия)

Nicki Minaj, може би смутена от това, че след Lady Gaga, Rihanna, Ke$ha и Miley Cyrus не останаха много начини да си скандален и противоречив, без да си и гол, реши да приеме подхода "Ако не можеш да ги победиш, присъедини се" и също се съблече.    Minaj публикува снимките си в Инстаграм, прикрита от нищо повече от... прочети още »
17.10.201313:41

Обявиха най-високоплатените ТВ актьори (галерия)

Forbes (че кой друг) обяви класацията си за най-високоплатените актьори в ТВ бранша, на базата на припечеленото между юни 2012 и юни 2013.   Вижте ги в галерията ни, заедно с позицията им в класацията и истината за портфейла им в цифри. прочети още »
17.10.201313:06

Новата песен на Katy Perry от Prism изтече онлайн - чуй я!

Докато актуалният сингъл на Perry, "Roar", все още е на върха в чартовете, започнаха да се появяват и други парчета от албума й Prism.      "Unconditionally" е класическа любовна балада, едно от четирите парчета от Prism, където продуцентството е споделено - с Dr. Luke (Kelly Clarkson, Rihanna) и... прочети още »