Новини

17.10.201313:41

Обявиха най-високоплатените ТВ актьори (галерия)

Forbes (че кой друг) обяви класацията си за най-високоплатените актьори в ТВ бранша, на базата на припечеленото между юни 2012 и юни 2013.   Вижте ги в галерията ни, заедно с позицията им в класацията и истината за портфейла им в цифри. прочети още »
17.10.201313:06

Новата песен на Katy Perry от Prism изтече онлайн - чуй я!

Докато актуалният сингъл на Perry, "Roar", все още е на върха в чартовете, започнаха да се появяват и други парчета от албума й Prism.      "Unconditionally" е класическа любовна балада, едно от четирите парчета от Prism, където продуцентството е споделено - с Dr. Luke (Kelly Clarkson, Rihanna) и... прочети още »
17.10.201312:00

Bruno Mars показа секси клипа към последния си сингъл “Gorilla”

Bruno Mars анонсира световната премиера на дългоочаквания си нов клип “Gorilla”. Видеото е режисирано от Mars заедно с неговия дългогодишен партньор Cameron Duddy.    “Gorilla” е последният сингъл и клип от втория албум на Mars Unorthodox Jukebox. Песента следва стъпките на предишните три хит сингъла:... прочети още »
17.10.201311:39

U2 ще издадат нов албум догодина

U2 ще издадат новия си албум в началото на следващата година, съобщи бгнес.   Басистът на групата Adam Clayton съобщи, че музикантите са към края на записите за новия албум, който ще последва No Line On the Horizon, издаден през 2009. Песните ще обединяват различни ери в кариерата им.   "Мисля, че с този албум U2 до... прочети още »
17.10.201311:26

40 долара за час тишина в Ню Йорк, плюс вечеря

Когато се яде, трябва да се мълчи, за да се наслади пълноценно човек на храната. Така счита млад ресторантьор в Ню Йорк, който предлага някои вечери на своите клиенти хранене в пълна тишина, съобщават бгнес.   Ресторантът и странният експеримент незабавно намериха своите почитатели, особено в град, където тишината е лукс. Така, за да... прочети още »
17.10.201311:14

Жена стана модел на 63 години

Валери Рамзи започнала да работи като модел на 63 години в агенция в Сан Франциско и твърди, че сексапилът идва от вътрешността на човек, а не от външния му вид, информира бгнес.     Валери дълго време работи към верига хотели, но отскоро станала писателка. Тя издала книга, в която говори за състоянието на духа, независимо... прочети още »
17.10.201311:04

Светът на Рут Колева на длан в новия албум RUTH

На 25 октомври от 20:00 часа Рут Колева ще представи дългоочаквания си нов албум в Централния военен клуб в София. Албум, записан в Холандия и мастериран в САЩ, който предстои да бъде издаден освен в България и в страни като Япония, Индонезия, САЩ, Великобритания, Холандия, Германия, Белгия. Независимо от географията, най-важното отново е... прочети още »
17.10.201310:51

Johnny Depp и Kate Moss отново заедно, макар и само на лента

Холивудската звезда Johnny Depp и супермоделът Kate Moss се събират отново на снимачната площадка за нов музикален видео клип на сър Paul McCartney, съобщава бгнес. Johnny и Kate, които бяха заедно в продължение на четири години от 1994, участват в промоционалния клип на новия сингъл на бившия бийтълс, "Queenie... прочети още »
16.10.201317:53

Ива предава директно от най-интересните кътчета на Тунис!

На 21 години радио FM+ започва да покорява света. Може ли да се прави радио от пустиня, от оазис, или от африканския Холивуд? Според Ива - да!    Очаквайте от 21 до 24 октомври преки включвания от Тунис - мястото, където са снимани "Междузвездни войни", "Гладиатор", "Английският пациент" и много... прочети още »
15.10.201314:24

Спомняте ли си първата си голяма любов?

И в сряда оставаме на 21-на! Младостта от гостите на рождения ни ден ни зарази и затова ще говорим много за любовта! Спомняте ли си първата си голяма любов, нейният обект и какво се случи с това чувство – това ще бъде поводът ни за откровения и мили спомени.   Милена Динкова – консултант по успешни връзки ще говори за... прочети още »
15.10.201313:19

Киноверига забрани на Madonna да посещава салоните й

Madonna получи забрана да посещава киносалоните на американската верига Alamo Drafthouse Cinemas, защото пращала есемеси по време на филмова прожекция миналата седмица.   Поп звездата присъствала на премиерата на драмата на Steve McQueen "12 години роб" на кинофестивала в Ню Йорк. "Докато не се извини на почитателите... прочети още »