Новини

14.10.201310:53

Чуй следващия сингъл на Justin Bieber - "All That Matters"

Чуйте поредната песен на Justin Bieber от обещаната поредица от 10 песни всеки понеделник за 10 седмици, като част от промоцията на новия му албум, #MusicMondays.     Междувременно отново тръгнаха слухове за сблъск на изпълнителя в бaр - този път с DJ в Корея. Според информацията, Bieber е отишъл при DJ Michael Woods в... прочети още »
11.10.201316:28

Проблем или възможност са сирийските бежанци за България?

Проблем или възможност са сирийските бежанци за България и дали не е сега моментът да бъдем човечни – това е темата ни в понеделник. Николай Табаков ще разкаже за една от  първите инициативи в полза на сирийците, настанени у нас, която включи много обикновени хора.   Писателят Ивайло Диманов ще представи книгата си... прочети още »
11.10.201314:54

Откриха съкровища на 1500 години в езерото Титикака

Златни и сребърни предмети, както и кости и керамика отпреди 1500 години са открити в планинското езеро Титикака, разположено в Андите, на територията на Перу и Боливия, пише бгнес.   "Открихме 2000 предмети и фрагменти", заяви Кристоф Делаер, ръководител на проекта Хуинаимарка от белгийска страна по време на церемония в Ла... прочети още »
11.10.201314:40

Adele раздвоена между Kate Moss и Michelle Obama

Певицата Adele е получила покана да пее на парти на Kate Moss и на рождения ден на Michelle Обама, който е на следващия ден, съобщи бгнес.   Изпълнителката изглежда ще бъде доста заета през януари. На 16 януари супермоделът Moss навършва 40 години, а на 17-ти първата дама на САЩ празнува 50-годишен юбилей.   Според... прочети още »
11.10.201312:31

Demi Lovato, Selena Gomez и Katy Perry четат гадни туитове за себе...

Човекът, отговорен за забавния, макар и малко унизителен сегмент "Злобни туитове", е комикът и водещ Jimmy Kimmel. Основната идея на "Злобни туитове" е да накара звезди да четат публично гадни туит съобщения, написани по техен адрес.   "Онази песен на Demi Lovoto. Моля. Нека. Спре.", изчете Demi Lovato,... прочети още »
11.10.201311:35

Виж номинациите за европейските награди на MTV за 2013

Вече е потвърдено официално: Katy Perry ще пее на живо по време на церемонията по раздаването на 2013 MTV Europe Music Awards в Амстердам. Песента, която най-вероятно ще изпълни на сцената, ще бъде вторият сингъл от актуалният й албум PRISM, "Unconditionally".    Katy не е чужда на изяви от подобен характер - тя водеше... прочети още »
10.10.201316:12

Коя е мечтаната от вас професия?

Представете си, че обикаляте най-мечтаните и далечни кътчета на света, правите филми за тях и на всичкото отгоре – ви плащат за това! Най-хубавата работа в света е на път да падне в ръцете на наше момче – Кирил Христов. Той ще бъде специалният гост на Ива в петък и очакваме цялата подкрепа на света за най-хубавата работа на света.... прочети още »
10.10.201316:03

Том Ханкс е болен от диабет

Холивудският ас Том Ханкс е бил диагностициран с диабет от втори тип, съобщиха от vesti.bg.   Това потвърди самият той в интервю за Дейвид Летърман, цитиран от в. "Дейли мейл". 57-годишният актьор разкри, че отишъл на лекар, който му казал: "Вече знаеш, че имаш високи нива на захар в кръвта, с които живееш 36 години.... прочети още »
10.10.201315:33

Gwen Stefani с колекция лак за нокти

Певицата Gwen Stefani ще създаде собствена колекция лак за нокти за известната марка "OPI", съобщи бгнес.   След като създаде своя линия дрехи през 2003 г. певицата се насочи към козметиката с лимитирана серия лакове, включващи седем различни цвята, вдъхновени от срещата на рока и пънка.   От OPI споделят гордостта... прочети още »
10.10.201314:57

Американец инсценира собственото си похищение

Жител на американския щат Тексас инсценира собственото си похищение, за да може да отиде на ергенското парти на свой приятел, съобщава бгнес.   Трагикомичната случка станала в гр. Единбург. Рохелио Андаверде се уговорил със свои приятели да го отвлекат, защото жена му не го пускала на ергенско парти. Маскирани и въоръжени с бутафорни... прочети още »
10.10.201312:44

Вижте лирик видеото към “Aura” на Lady Gaga

Lady Gaga пусна новия си сингъл, “Aura”, в сряда. Клипът е режисиран от Robert Rodriguez и служи освен за лирик видео и за трейлър към втора част на поредицата за страховития Мачете - "Machete Kills".     Gaga има поддрържаща роля в продукцията, чиято премиера е утре, а “Aura” е част от... прочети още »