Новини

27.09.201309:40

Сани Алекса представи новия си сингъл “Зная как”

Сани Алекса, единствената дама сред тримата финалисти от първия сезон на X Factor, е готова с новия си сингъл - “Зная как”. В песента се включва и едно от най-актуалните имена на българската хип хоп сцена – рапърът F.O.   Парчето като композиция и аранжимент е дело на едно от водещите продуцентски студиа в Европа -... прочети още »
26.09.201317:24

27 септември е международният ден на туризма

Празнуваме туриста в себе си! В световния ден на туризма да определим своя тип: кашкавал-турист, железар-турист, хотелски или еко-тип... Гост в предаването ще бъде един истински пътешественик, в буквалния и преносния смисъл на думата – режисьорът Стилиян Иванов скита из миналото, географията и културите с еднаква лекота. Акцент ще бъдат... прочети още »
26.09.201316:44

Есенно-зимната мода при обувките: вавилонска кула от стилове

Шик и небрежност, авангард и лукс, улична мода и каубойски стил, рокерски дух ръка за ръка със спортното излъчване, капси и кашмир, черно и бяло. Тази есен и зима ни очаква истински тайфун в модата на обувките, голямо предизвикателство към нежния пол за пълноценна себеизява. Това разнообразие, преливащо в контраст, е всъщност благодатно,... прочети още »
26.09.201316:24

Nina Dobrev официално се среща с Derek Hough

Актрисата от "Дневниците на вампира" Nina Dobrev, която се раздели с бившия си приятел Ian Somerhalder, с когото излизаше от три години, има нова връзка с 28-годишният актьор Derek Hough, съобщава бгнес. Новият й партньор е по-големият брат на най-добрата й приятелка Julianne.    В началото двамата просто се виждали... прочети още »
26.09.201312:51

Чуй акустичния кавър на James Arthur на "Wrecking Ball"

Английската суперзвезда на X-Factor, James Arthur, направи акустичен кавър на песента на Miley Cyrus, “Wrecking Ball” - чуйте го!   прочети още »
26.09.201311:56

Гледай тайния проект на Madonna - "secretprojectrevolution"

Madonna от доста време дразнеше интереса на феновете си със #secretprojectrevolution и най-сетне го показа на специална премиера.   Най-главната идея зад режисирания от Steven Klein 17-минутен минифилм е свободата на изразяване. И идеята хората да го гледат и да се вдъхновят самите те да правят артистични неща - превръщайки, по този... прочети още »
25.09.201319:13

Любовно признание към любимите напитки

Любовно признание към любимите напитки – това ще ни обедини в четвъртък. Председателят на бираната партия Георги Гълов ще излезе с изявлението "100% бира!” и разкази за най-забавните истории, случили се на по чаша бира. Направете своята лична класация за любими напитки, за да си кажем по едно "наздраве” в ефир... прочети още »
25.09.201317:40

Linda Evangelista засне реклама на нов парфюм

Преди няколко месеца обявиха новината, че моделът Linda Evangelista ще бъде рекламно лице на новия парфюм на луксозната марка "Loewe", съобщава бгнес.   Вече можем да видим резултата от сътрудничеството с красавицата, която заслужено е спечелила имидж на истински хамелеон в модния бранш. Испанската фирма е разчитала на... прочети още »
25.09.201316:36

Richard Gere се развежда с Carey Lowell

Холивудската звезда Richard Gere се е разделил с жена си Carey Lowell, съобщават американски медии, цитирани от бгнес.   Звездата от "Хубава жена" има 13-годишен син от съпругата си, едно от "момичета на Бонд". Актьорът, за когото това е втори брак, е придвижил процедурата по подаване на документи за развод, пише... прочети още »
25.09.201313:56

Miley Cyrus показа симпатии към нов мъж (галерия)

Вече видяхме, че Liam Hemsworth е намерил нова дама на сърцето си, но в последните няколко дена Cyrus също даде храна на слуховете, че има нов човек в живота си.    Тези дни звездата редовно е засичана в компанията на продуцента Mike WiLL Made It във все по-интимни моменти. Това стана ясно, след като няколко снимки изтекоха... прочети още »
25.09.201313:29

Chris Brown: "Трябва да ме третират както Jay Z"

Chris Brown е убеден, че обществеността трябва да гледа отвъд проблемите му с правото и да подкрепя музикалната му кариера така, както феновете на Jay Z са приели проблемното му минало.   Изпълнителят се бори да си върне популярността и да изчисти имиджа си, след като през 2009 беше обвинен и осъден за бруталния побой над тогавашната... прочети още »