Новини

07.10.201311:01

Madonna е била изнасилена в Ню Йорк

Madonna направи ужасяващи разкрития за миналото си като начинаеща певица и танцьорка в Но Йорк през 70-те. Материалното момиче се мести от Мичигън в Ню Йорк през 1977, за да преследва музикалните си амбиции, но градът се оказал много по-опасен, отколкото е предполагала, споделя тя в интервю пред "Harper's... прочети още »
04.10.201316:01

Какво бихте зарязали завинаги и какво ново бихте опитали?

Понеделник е ден за ново начало, затова темата ни ще бъде "Какво бихте зарязали завинаги и какво ново бихте опитали?”. От страна на Ива получавате следните изкушения: -     Конна езда. Ако никога не сте яздили – време ви е да опитате. Повече за това удоволствие ще разберете от треньора по езда Юри Вълев; -... прочети още »
04.10.201315:53

Жените се разкрасяват по 21 часа на месец

Подготовката за излизане може да отнеме на жените доста време, а ново проучване изчисли точно часовете, които са необходими на нежния пол за разкрасяване, съобщава бгнес.   Една четвърт от британските жени се приготвят за работа или вечерно излизане между 20 и 45 минути, което се равнява на 21 часа на месец. А това занимание никак не... прочети още »
04.10.201313:00

Tom Hanks не харесва филмите с насилие

Tom Hanks признава, че не е почитател на тенденцията в "модерните" филми, които превръщат насилието в нещо бляскаво.   "Навлизаме в друга ера, където насилието е нещо бляскаво. Харесва ни да използваме огнестрелни оръжия и да срутваме сгради и други подобни неща. До известна степен го разбирам, но дори когато бях млад... прочети още »
04.10.201312:29

Днес е Световният ден на усмивката

По традиция Световният ден на усмивката се отбелязва всеки първи петък на октомври, напомня бгнес.   Основател на Световния ден на усмивката, както и автор на популярното усмихнато жълто личице, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през 1963. Днес усмихнатото лице е един от популярните... прочети още »
04.10.201312:07

Miley Cyrus се съблече (отново) за Terry Richardson (галерия 18+)

Тези дни Miley Cyrus не слиза от страниците на всички медии и за жалост никой не говори за музиката й. Нова серия снимки, които можете да видите в 18+ галерията по-долу, публикувани в личния блог на фотографа Terry Richardson с нищо не помагат на ситуацията. На тях Miley е в различни стадии на разсъблеченост и непристойни игри с различни... прочети още »
04.10.201310:36

Justin Bieber се качи на китайската стена на гърба на бодигарда си...

Напоследък Justin Bieber успява да влезе в заглавията на медиите само с негативни постъпки, а последната дори феновете му прецемяват като арогантна. При посещението си в Пекин изпълнителят беше сниман качен на раменете на еин от бодигардовете си, докато цялата му "свита" катери Великата китайска... прочети още »
04.10.201310:12

Anastacia си направи двойна мастектомия след раков рецидив

Anastacia е преминала операция - двойна мастектомия (отстраняване на гърдите) - след като ракът, от който се беше излекувала, се появи отново, десет години по-късно. 45-годишната изпълнителка обяви това едва сега - съвсем навреме, тъй като месец октомври по целия свят е месец на повишаване на вниманието към рака на... прочети още »
03.10.201312:37

Жените комбинират най-хубавите си черти на 31 години

На 31 години жените са най-уверени в себе си и показват най-правилно своята индивидуалност и стил, сочи ново проучване с участието на 2000 мъже и жени, които се опитаха да определят основните черти, които привличат силния пол, цитирано от бгнес.   Необходимостта от подобно изследване възникна поради грешната представа, че по-младите... прочети още »
03.10.201312:34

Lily Collins е новото лице на Lancôme

Актрисата Lily Collins стана новото лице на луксозната козметична марка Lancôme, съобщи бгнес.   Красивата брюнетка, която е дъщеря на музиканта Phil Collins, подписа договор с известната марка. "Със своя чар, елегантност и модерност Lily Collins най-добре олицетворява идеята за женственост според Ланком", заяви... прочети още »
03.10.201312:24

Closer To The Truth стана най-успешният албум на Cher

С продадени над 63 000 копия  в първата си седмица 26-тият студиен запис на поп иконата Cher Closer To The Truth се оказа и нейния най-успешен в кариерата й досега, заставайки на #3 в класацията Billboard 200.    Това е първият албум на певицата след повече от десетилетие и завръщането й е повече от ярко. Най-високата... прочети още »