Новини

02.10.201314:38

Хапче вместо ботокс ще подмладява жените

Британски учени откриха заместител на ботокса и различните кремове против стареене на кожата, създавайки хапче, което ще въздейства на дълбоките слоеве на кожата и ще премахва бръчките, съобщава бгнес.   Таблетките са разработени на базата на растителни съставки и могат ефективно да се справят със застаряваща кожа, като намали... прочети още »
02.10.201312:48

Топ 100 на най-сексапилните мъже и жени в киното (галерия)

Повече от 50 000 фена са гласували в класацията на Empire, за да определят кои са 50 най-сексапилни мъже и 50-те най-секси жени в киното - съдейки по подбора, явно не става дума за последните години, а за най-сексапилните на всички времена.    В класацията са редовните Henry Cavill, Ryan Gosling и Bradley Cooper, но няма да ви... прочети още »
02.10.201312:13

Lady Gaga и Eminem на първите музикални награди на YouTube

Google обявиха, че първото издание на YouTube Music Awards ще се състои на 3 ноември, в нюйоркският "Pier 36". В шоуто участие ще вземат Eminem, Arcade Fire и Lady Gaga.   Наградата ще бъде връчена на музиканти и композиции, които са се превърнали в най-популярните сред потребителите за последната година. Списъкът с... прочети още »
02.10.201310:41

Вижте видеото на Britney Spears към “Work B*tch”

Видеото към новия сингъл на Britney Spears, “Work Bitch”, вече е онлайн. Премиерата му беше вчера вечерта.     Режисьор на клипа е Ben Mor. прочети още »
01.10.201316:29

Kакво се случва с пясъчните скулптури през дъждовния сезон

Светът след еманципацията. Това е темата ни в сряда, в която очакваме и вашето мнение по въпроса: когато връщахме силата на жените, трябваше ли да я вземаме от мъжете? Психологът Милена Динкова ще разгледа как се отрази трусът на еманципацията в мъжката и женската душевност, а журналистът Маги Гигова – какви са очевидните последствия от... прочети още »
01.10.201316:12

Д-р Хаус зарязва киното

Хю Лори, спечелил световна известност с ролята си на д-р Хаус в едноименния сериал, замразява за неопределено време актьорската си кариера. съобщава бгнес.   В последно време актьорът се изявява като изпълнител на блус. Очевидно това му харесва и сега той е решил да се посвети изцяло на музикалната си кариера. До момента Лори има... прочети още »
01.10.201315:59

Най-добре е човек да остарее в Швеция

Швеция е най-доброто място в света човек да остарее, а най-калпавото е Афганистан, сочат резултатите от проучване на ООН, извършено в 91 държави по света, предаде бгнес.   Авторите на The Global AgeWatch Index са отчели качеството на живот в почти целия свят като са пренебрегнали Черния континент. Те правят заключението, че в много... прочети още »
01.10.201315:39

Чуй новата песен на Katy Perry, "Walking on Air"

Новият албум на Katy Perry, Prism, излиза този месец. Последния сингъл от него се казва "Walking on Air" и е вдъхновен от хаус музиката от 90-те.   прочети още »
01.10.201313:28

Sean "Diddy" Combs е най-високоплатената хип-хоп звезда

Sean "Diddy" Combs оглави списъка на сп. "Forbes" за най-високоплатени хип-хоп артисти с $50 милиона, припечелени миналата година.   Тези пари не са дошли нито даром, нито от лентяйско рентиерство - към дохода му се добавят приходите на лейбъла Bad Boy, модната му линия "Sean John" и агенцията му Blue... прочети още »
01.10.201312:26

Еволюцията на прическите на Miley Cyrus (галерия)

Miley е само на 20, но може да се похвали с повече промени в стила от хора на два пъти повече години.   Макар дългите къдрици да са били нейна запазена марка от началото на звездната й кариера, Miley никога не се е бояла да експериментира с прическата си - дори когато промяната е екстремна.   Разгледайте галерията ни и... прочети още »
01.10.201311:15

One Direction с нов мултимилионен договор и восъчни статуи (галерия)

One Direction подписаха нов договор за 15 милиона долара с досегашния си мениджър Simon Cowell, за да го запазят начело на мениджмънта си до 2016. Бой бандата дължи успеха си именно на една от неговите марки - музикалното риалити X Factor - в чието издание от 2010 изгря звездата на момчетата и ги превърна в музикален... прочети още »