Новини

20.09.201313:53

Ще зарежете ли любимия, ако ви предложат милион лири?

Нова анкета разкрива някои плашещи, но не напълно изненадващи факти. Според британско излседване, хората не биха се спрели почти пред нищо за пари.   Един от всеки 10 мъже заявил, че би скъсал с партньорката си, ако му предложат 1 милион. Само една на 20 жени е заявила същата готовност. Един от 10 мъже би останал завинаги ерген, ако... прочети още »
20.09.201313:39

Justin Timberlake пусна сингъла "TKO" - чуй го

Justin Timberlake пусна новия си сингъл, след като се закачаше с феновете си известно време.   В акаунта си в инстаграм той пусна ръкописна бележка "м ислите ли, че трябва да пусна някоя нова песен днес" и след като феновете (очаквано) го заляха с молба да го направи, той обяви дебюта на нови си сингъл... прочети още »
20.09.201313:25

Kanye West доведе организатори до истерия

Kanye West предизвика смут в организаторите на телевизионното шоу "Later... With Jools Holland", след като предяви серия от скандални искания, преди да излезе на сцената, информира бгнес.   Сред участниците във въпросния епизод с Kanye West са били Sting и Kings of Leon. Но те не предявили никакви претенции, нито към... прочети още »
20.09.201313:03

Britney се заселва в Лас Вегас, ще води свое шоу

Britney Spears ще се засели за 2 години в Меката на хазарта Лас Вегас, след като подписа съответният договор с Planet Hollywood Resort and Casino, съобщава бгнес. Попдивата ще има ангажимента да води от 27 декември насетне по 50 пъти в годината свое шоу. Билетите вече се продават.   Окончателната информация за договора сложи край на... прочети още »
20.09.201311:16

Какво може да накара звездите да се снимат голи? (галерия)

Знаем, че благотворителността е много важна за имиджа. Дали защото наистина подкрепят каузата, или защото е добре за публичността (и портфейла), много звезди са готови да направят много, за да покажат подкрепа към благородна кауза.   При това са готови да го направят по начин, за който иначе не успяват да ги "навият" дори... прочети още »
19.09.201314:29

Застрашена ли е хегемонията на Ангела Меркел

В петък очаквайте директно от Германия информацията за това какви са нагласите на хората преди изборите за нов Бундестаг. В рубриката "Радио FM+ по света” Иван Илиев ще ни каже застрашена ли е хегемонията на Ангела Меркел и как ще се отразят изборите в Германия на ЕС като цяло.   Зорница Аспарухова ще подхване основната ни... прочети още »
19.09.201314:18

Треньорът на Кубрат Пулев излиза на сцената на X Factor

"Викат ми ходещата китара” – така ще се представи на сцената на X Factor 19-годишният Георги в епизода тази вечер. Заради външната прилика с победителя от предишния сезон на музикалното шоу, той заслужено ще си спечели и прозвището "Новият Рафи”. Какво е самият победител в X Factor Рафи да стане твой фен и колко... прочети още »
19.09.201313:57

Kerry Washington е най-добре облечената жена

Номинираната за "Еми" актриса Kerry Washington беше избрана за "Най-добре облечената жена в света", според сп. "People", съобщава бгнес.   36-годишната Washington се нареди начело на списъка със стилни икони, който включва още 23-годишната носителка на Оскар Jennifer Lawrence и актрисата Kate... прочети още »
19.09.201313:40

Harrison Ford с почетна награда от фестивала в Цюрих

Harrison Ford ще получи награда за цялостно творчество на кинофестивала в Цюрих, информира бгнес.   Актьорът ще бъде почетен за изключително успешната си кариера в Холивуд на ежегодната филмова гала в Швейцария на 4 октомври. "Harrison Ford има една от най-забележителните кариери в киното, помогна за успеха на две от... прочети още »
19.09.201313:27

Испанец намира печеливш билет, търси собственика му

В северната част на испанския град Коруня започнаха издирването на човек, който изгубил печеливш лотариен билет за 4,7 милиона евро, съобщава бгнес.   Печелившият билет бил закупен на 30 юни миналата година. Той бил намерен от собственика на магазина Мануел Рейха, който от една година търси победителя, изгубил билета си. Когато... прочети още »
19.09.201311:49

Чуй целия албум на Jason Derulo, Tattoos!

Третият албум на Jason Derulo, Tattoos, ще излезе на 24 септември. Сега чуйте целия албум и кажете какво мислите!   Tattoos - съдържание: The Other Side Talk Dirty (feat. 2 Chainz) Marry Me Tattoo Trumpets Vertigo (feat. Jordin Sparks) Fire (feat. Pitbull) Side FX (feat. The... прочети още »