Новини

11.09.201311:34

Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013

След участието на Памела Андерсън в миналогодишното издание на VIP Brother, тази година Нова ТВ и продуцентите подготвтят поредната порция красота за зрителите. В Къщата ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън – Парис. Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства... прочети още »
11.09.201310:07

Apple представи новите iPhone 5S и iPhone 5C

Американският компютърен гигант "Епъл" (Apple.com) представи вчера два нови модела айФон (iPhone), които ще заменят модела айФон 5 (iPhone 5). От двата нови модела единият е на ниска цена и е кръстен 5С, предадоха световните агенции. Представянето стана на пресконференция в седалището на "Епъл" в Купертино, близо до Сан... прочети още »
11.09.201310:02

Елтън Джон се вдъхнови от Линзи Лоън и Джъстин Бийбър

Новата песен на сър Елтън Джон е вдъхновена от проблемите на Линдзи Лоън и Джъстин Бийбър. Заглавното парче на новия албум "The Diving Board" на изпълнителя насочва слушателите към тъмната страна на славата. Феновете вероятно ще останат с впечатление, че парчето описва личните битки и живота под прожекторите на на самия Елтън... прочети още »
10.09.201314:20

Кажи ми какво танцуваш, за да ти кажа какъв си

"Ученикът, подтикван от някаква вътрешна сила, скочи от прозореца в час по немски език" – това е забележка, написана от учителката по немски в дневника и – както се досещате – е съвсем реална.  Не случайно започвам с учителски бисер – денят ще бъде посветен на най-смешното от ученическите и академични... прочети още »
10.09.201311:11

Започва второто издание на "Четящият човек"

От 10 до 13 септември 2013 в Бургас ще се проведе вторият национален фестивал „Четящият човек”. В четирите дни на фестивала отново ще се проследи пътя на книгата и четенето през различни жанрове на изкуството. Откриването на 10 септември ще е на лятната сцена Охлюва и входът ще е съвсем свободен. Ще бъде връчена наградата... прочети още »
10.09.201311:06

Джей Ло прави дует с Тейлър Суифт

44-годишната Джей Ло и изпълнителката на хита "Everything Has Changed" планират да изпълнят в дует песен, която да бъде включена в предстоящия осми студиен албум на Лопес. Двете пяха заедно на концерт от турнето "Red" на Тейлър миналия месец. Лопес и Суифт са големи фенки една на друга и са развълнувани да работят... прочети още »
10.09.201311:04

Карл Лагерфелд на 80 години

Творческият директор на модна къща Chanel (Шанел) Карл Лагерфелд навършва 80 години. Ексцентричният стилист, който е един от най-прочутите в света, е роден в Хамбург, Германия, на 10 септември 1933 година. Известен с дръзките си дизайни и постоянно претворяване, Лагерфелд е определен от модната библия Vogue като "несравним... прочети още »
10.09.201310:57

"Ридик" оглави американския бокс-офис

Фантастичният екшън „Ридик" с участието на Вин Дизел оглави северноамериканския бокс-офис в първия уикенд от излизането си по кината. Филмът за бившия затворник успя да измести от първото място биографичната лента за британската момчешка банда "One Direction: Това сме ние" (One Direction: This Is Us). На второ място... прочети още »
10.09.201310:48

Шер разкри обложката и траклистинга на новия си албум

Шер (Cher) ще издаде своя 26-ти студиен запис “Closer To The Truth” през Warner Brothers Records на 24 септември. Албумът, записан през изминалата година в Лос Анджелис и Лондон включва 11 нови парчета, начело с енергичния пилотен сингъл "Woman's World", който достигна първата позиция в Щатите в класацията за... прочети още »
10.09.201310:03

Спечели концерт на Революция Z в твоето училище

И дойде време за най-голямата изненада, която Bulgaria Mall са подготвили за всички ученици в София! Тази учебна година имате възможността да доведете Революция Z във вашето училище! Те ще изнесат концерт в училището победител, като от Bulgaria Mall ще организират всичко необходимо. Единственото, което трябва да направите, е да се... прочети още »
09.09.201314:17

Виктория Бекъм представи нова колекция в Ню Йорк

Виктория Бекъм представи колекцията си за следващата пролет в рамките на Нюйоркската седмица на модата. Дизайнерката обеща, че новата й колекция ще бъде момчешка по дух и се е постарала да не разочарова феновете си. Бившата спайска обича асиметричните плисета в долната част на късите поли, както и прилепнали към тялото рокли. Колекцията й... прочети още »