Новини

27.08.201316:06

Тази есен на мода са яките

Независимо дали се връщате в училище или не, яките са задължителни тази есен, съобщават бгнес.   В най-добрия случай те трябва да бъдат комбинирани с бяла риза, която може да съчетаете по начин, отговарящ на стила ви. Например да я комбинирате с пола, да я носите под пуловер или да я съчетаете с дънки.   Яките върху рокли... прочети още »
27.08.201315:28

Колко е важно да бъдеш инат

Какво обединява Джулиан Асанж, Кристофър Сноудън и Поли Генова? Верният отговор е – ИНАТЪТ! Да тръгнеш срещу най-големите и властимащи в света като Асанж с Уикилийкс; Сноудън с бунта си срещу ЦРУ, или да изпееш "Ще намеря сила в мен – колко мога да постигна” - си е все форма на въпрекизъм и начин да заявиш себе си,... прочети още »
27.08.201315:20

Tina Turner не съжалява за оттеглянето си от сцена

Tina Turner не съжалява, че се е оттеглила от сцената през 2009, защото изпитала голямо облекчение да не пее повече.   73-годишната певица разкри, че нямала никакви резерви относно оттеглянето си от светлината на прожекторите. В телевизионно интервю с Oprah Winfrey тя заяви: "От дълго време работех в тази насока. Работила съм... прочети още »
27.08.201315:01

Monica Bellucci и Vincent Cassell се разделят (галерия)

Monica Bellucci и съпругът й, френският актьор Vincent Cassell, се разделят след 14-годишен брак, съобщи представител на италианската красавица.   48-годишната Bellucci и 46-годишният Cassell минаха под венчило през 1999 и имат две дъщери, Дева и Леони. Двамата се запознаха през 1996 г. на снимките на филма "Апартаментът" и... прочети още »
27.08.201314:21

Кандидат изненада Мария Илиева с рози, треньор на Кобрата – отново...

Огромна кошница червени рози получи Мария Илиева в първия ден от тренировъчните лагери. Изненадата дойде напълно неочаквано и както често се случва, бе обвита в тайнственост. От придружаващата цветята бележка не стана ясно името на нейния подател, но се разбра, че от дълги години той се възхищава на таланта и присъствието на Мария Илиева.... прочети още »
27.08.201312:36

Lady Gaga обясни значението на грима в "Applause" (галерия)

Наскоро Lady Gaga се възползва от ефира на шоуто "Good Morning America", за да обясни едно от нещата, които озадачаваха феновете й - стилистиката на обложката на сингъла й "Applause".   "Когато снимахме, опитахме различни стайлинги за видеото и всеки от тях представя различна моя същност, както и моята мания... прочети още »
27.08.201312:00

Flo Rida пусна забавно приложение за снимки

Докато новото парче му парче “Can’t Believe It” с участието на Pitbull и пищното плажно видео към него набират сила, сега американският рапър Flo Rida дава възможност на феновете да добавят малко по-закачлив и забавен вид на снимките си, като използват специално #YumBum приложение.    Чрез него всеки, който... прочети още »
26.08.201316:49

На 30 август стартира "Банско опера фест”

Във вторник Ива грабва диригентската палка, за да обедини всички поводи да говорим за музика в едно предаване. На площада в Банско от 30 август гръмва оперна музика по повод четвъртото издание на "Банско опера фест”. За първи път в рамките на форума ще има балетно представление – "Лебедово езеро” от... прочети още »
26.08.201315:47

X Factor подлага на изпитание музикалните таланти

На истинско изтощение ще бъдат подложени всички музикални таланти в X Factor през предстоящите няколко дни. Причината е следващият етап в музикално шоу №1 в света – тренировъчният лагер.    В рамките на 3 дни те ще трябва денонощно да докажат не само своя музикален талант, но и силен характер и физическа издръжливост.... прочети още »
26.08.201313:19

Предложиха на Adele да напише детска книга

Певицата Adele е била помолена да напише детска книга, съобщава бгнес.   25-годишната изпълнителка, която има десетмесечен син Angelo от приятеля си Simon Konecki, получила предложение да напише история за деца, която да се чете лесно от начинаещи, да включва прости картинки и сюжетът й да се основава на... прочети още »
26.08.201312:11

Cheryl Cole татуира напълно задните си части (галерия)

Бившата певица от Girls Aloud Cheryl Cole не е чужда на любовта към иглата, но последната й стъпка е вече съвсем драстична - изпълнителката татуира задните си части от кръста до горната част на бедарата.   Татуистът Nikko Hurtado е публикувал нейна снимка в профила си в Instagram. От нея става ясно, че новата татуировка е покрила... прочети още »