Новини

04.09.201309:28

Kim Kardashian: "Отново ще се снимам гола за Playboy!"...

Само защото наскоро роди, Kim Kardashian няма намерение да спре да бъде център на мъжкото внимание и желания. И най-прекия път към това е решението, което обяви в шоуто си - че ще се снима отново гола за "Playboy".   Тъй като епизодът е заснет преди раждането на North, заканата й е в бъдеще време. "Веднага, щом... прочети още »
03.09.201312:49

Naomi Campbell: Модната индустрия вече не е сплотена

Naomi Campbell смята, че модната индустрия вече не е сплотена   42-годишната манекенка твърди, че се е радвала на близки връзки с топ дизайнери като покойния Джани Версаче, когато започнала модната си кариера, но смята, че днешните млади модели не получават същите изживявания, защото има много по-силна професионална... прочети още »
03.09.201311:52

Ясни са актьорите, които ще играят в "50 нюанса сиво"

Най-сетне, след месеци спекулации, авторката E. L. James обяви официално кой ще играе главните роли във филмовата адаптация на еротичния й бестселър "50 нюанса сиво". Особено оспорвана беше мъжката роля, за която бяха спрягани имената на Christian Bale, Matt Bomer, Ryan Gosling, Channing Tatum и Rob Pattinson, който е бил... прочети още »
03.09.201311:38

Световният латино идол Tony Carreira идва в България за X Factor

След като преди дни дясната ръка на Simon Cowell – George Levendis помогна на Саня в избора й на най-добрите от нейната категория, днес в България пристига световната латино звезда Tony Carreira. Той ще помага на Мария по време на предстоящата мисия “Къщата на съдиите”, в която менторите ще са поставени пред тежко тридневно... прочети още »
03.09.201310:30

Мозъкът на хората с безсъние не работи ефективно през деня

Хората, страдащи от хронично безсъние, не могат правилно да "изключат" зоните на мозъка, свързани с работата на кратковременната памет. Именно по тази причина те имат проблем с концентрацията по време на работния ден, пишат американски учени в статия, публикувана в списание "Слийп", съобщава бгнес.   Групата под... прочети още »
03.09.201310:01

Miley Cyrus в (почти) гола фотосесия за сп. "Notion"...

Miley Cyrus напоследък не може да задържи една дреха на гърба си, а когато успее - скандализира с вулгарни танци, търкайки се в сценичните си партньори - както на представянето й заедно с Robin Thicke на наградите на MTV.   Това обаче не я спира и явно водена от идеята, че няма лоша реклама бивша звезда на Disney засне гореща... прочети още »
03.09.201309:42

За колко се пазарят звездите, преди да сключат брак? (галерия)

В забавната индустрия всичко е бизнес... дори бракът. Предбрачните споразумения са практически задължителни, когато управляваш многомилионни империи - особено ако това се отнася и до двамата.    Разгледайте в галерията ни девет двойки, които имат - или са имали, преди да се докажат полезни - стабилни предбрачни споразумения. прочети още »
02.09.201317:03

Kate Bosworth се омъжи

Kate Bosworth официално напусна "пазара на булки". Тя и режисьорът Michael Polish си казаха "Да" на церемония във Филипсбърг, щат Монтана.   Бракосъчетанието се състоя в планинското ранчо в Рок Крик. Булката беше откарана до олтара с конски впряг. В тържеството се включиха около 75 души, най-близки приятели и... прочети още »
02.09.201315:47

Justin Bieber се сби в клуб, загуби златната си верижка (снимки)

Колкото повече се опитва да сглоби имидж на улегнал и зрял човек, толкова повече не му върви на Justin Bieber - кога по негова вина, кога без вина виновен, постоянно се забърква в скандали. Последният освен лоша реклама, му донесе и реална загуба на златно украшение – масивна верижка на стойност около 40 хиляди долара – при разпра... прочети още »
02.09.201314:24

"Ива от сутрин до обед" с репортажи и интервюта от...

Едни от най-известните родни музиканти, артисти, писатели и други арт величия, се събраха за десетдневния фестивал на изкуството "Аполония" 2013, които се провежда в Созопол за 29-ти пореден път. Началото на "Аполония" 2013 беше на 29 август, а краят ще бъде на 7 септември. 11 театрални постановки, по един балетен и... прочети още »
02.09.201312:35

James Blunt заснема истинска сватба във видеото към “Bonfire Heart”

James Blunt представи видеото към новия си сингъл “Bonfire Heart”, включен в неговия четвърти студиен албум Moon Landing, който ще бъде издаден на 21 октомври.    В придружаващото видео Blunt пътува из Америка на своя мотор и прави снимки на хората, които среща по пътя си. Зад създаването на клипа към “Bonfire... прочети още »