Новини

23.08.201312:20

Perez Hilton кара феновете си да бойкотират Lady Gaga

Войната на Lady Gaga и Perez Hilton премина в следващ етап.   Сега злобният блогър кара феновете си (явно има такива) да купуват стар албум на Christina Aguilera - Bionic (2010) - на 11 ноември. "Случайно" това е датата, на която излиза новият албум на Gaga, ARTPOP.   В сряда Hilton пусна в туитър долната снимка на... прочети още »
23.08.201311:26

Richie Sambora е уволнен от Bon Jovi?

Водещата китара на Bon Jovi, Richie Sambora, е бил уволнен от турнето на групата, твърдят източници. Причината е съвсем банална - пари, твърдят от RumorFix.com.   Sambora все така ще получава пари от авторските си права въру песните, както и от печалбата от мърчандайза на групата, но няма повече да се качи на сцената с тях, след като... прочети още »
23.08.201310:32

Ben Affleck ще играе ролята на Батман през 2015

Ben Affleck беше избран да изиграе ролята на Батман в предстоящата продукция, която ще събере легендарния герой с още един негов събрат - Супермен - за първи път във филмовата история.   41-годишният актьор ще си партнира с британеца Henry Cavill, който ще играе ролята на Супермен. Режисьорът Zack Snyder разкри идеята за необичайната... прочети още »
22.08.201316:48

Justin Bieber иска жена и семейство

Е, не веднага, но някой ден. Justin Bieber няма търпение да остави лудешкия си лайфстайл и да води по-уседнал живот, след като му се случи стабилна поредица инциденти, всеки от които го отпращаше на първите страници на медиите - и все поради недобри причини.   Суперзвездата беше уловен да пикае в кофата на чистач в ресторант, да плюе... прочети още »
22.08.201316:25

Simon Cowell е най-високо платената ТВ личност

Simon Cowell и Howard Stern са двамата най-високоплатени ТВ личности в Америка. Двамата са спечелили по около $95 милиона между юни 2012 и юни 2013, пресмята сп. "Forbes".   Сайтът на Glenn Beck, отразяващ десните му възгледи, му е донесъл $90 милиона, пред Oprah Winfrey, която е четвърта със "скромните" $77... прочети още »
22.08.201315:19

Kой е вашият екстремен спорт?

В петък сме екстремисти и поводът е първият у нас фестивал за екстремни спортове и музика X point в Приморско. Сред звездите в спорта е Александър Поли – шампион по малкоизвестния у нас, но много атрактивен WINGSUIT, а сред звездите в музиката - Stereo MCs. Затова и темата ни е: кой е вашият екстремен спорт – летене, скачане или... прочети още »
22.08.201312:50

Как да избираме слънчеви очила, за да запазим очите си здрави

Слънчевите очила не напразно не са наречени "летни" очила - слънце има във всички сезони и трябва да пазим очите си от него далеч не само през летните месеци! Именно затова е абсолютно задължително да си купите най-подходящия чифт. Ето съветите на експертите ot GO & J.   Стъпка 1: Не пренебрегвайте UV... прочети още »
22.08.201311:31

Wentworth Miller официално призна хомосексуалната си ориентация

Wentworth Miller потвърди слуховете, които витаеха неотклонно около него още от втория сезон на хитовия сериал "Prison Break" - че е гей. Макар много фенове сега да настояват, че фактът от години не е бил тайна, истината е, че актьорът никога не е бил категоричен в подобно признание -досега.   Поводът е поканата от... прочети още »
22.08.201309:28

1D на премиерата в Лондон: Zayn се сгоди, Liam представи новата си...

На 20 август се състоя премиерата на биографичния филм на (и за) One Direction, "This Is Us".     Освен, че докара до истерия 70 000 фена, които обкръжиха мястото на събитието, тя се превърна и в сцена на много важни новини.   Премиерата стана място и за дебюта на новата приятелка на Liam Payne, Sophia... прочети още »
21.08.201323:33

Спомняте ли си какви бяха мечтите и целите ви на 14? А сбъднахте...

Спомняте ли си какви бяха мечтите и целите ви на 14? А сбъднахте ли ги? Това са въпроси, породени от книгата "Списъкът на живота” – един световен феномен, който Анастасия Карнаух ще представи в "Аз чета с Настя”.   Tрудолюбивият сътрудник на Ива, Поли, цяла седмица обикаля София, за да ви каже няколко... прочети още »
21.08.201315:44

Cher направи премиера на видеото към “Woman’s World”

След 12-годишно отсъствие от музикалната сцена феновете на Cher имат повод на празнуват. Легендарната певица анонсира нов албум, пусна чисто нов сингъл от него, озаглавен Woman’s World”, а официалното видео към парчето направи своята премиера днес. Cher е главното действащо лице във видеото, като към нея се присъединяват жени от... прочети още »