Новини

19.08.201311:09

Журито в X Factor впечатлено от прослушванията

Прослушванията на живо в X Factor приключват утре, 20 август, а кандидадите за слава се изправят пред четиримата съдии –Мария Илиева, Саня Армутлиева, Заки Соколов и Любо Киров.   В рамките на 6 дни пред журито ще се изправят над 250 кандидати. Най-много таланти са от София, следвани от участниците от Варна,... прочети още »
19.08.201310:38

Beyonce освиркана на V Festival

Beyonce беше освиркана на британския V Festival в събота, след като остави хиляди фенове да я чакат на проливния дъжд.    Звездата беше хедлайнер на откриващата вечер в Келмсфорд но закъсня с появата си 20 минути, през което време тълпата я очакваше сред проливен дъжд и неприятен вятър. Затова не е чудно, че изнервената тълпа... прочети още »
16.08.201319:48

Къде на българското черноморие се чувствате добре?

Руският език стана официален на българското черноморие, бабите са бабушки, бавачките - българки, жените - със златни сандали и чанти-вюитонки, а мъжете - боси, с чанти-диагоналки. Типология на плажуващия правим с журналиста Мария Касимова, а въпросът ни към вас е: къде на българското черноморие се чувствате добре и все още е "вашето... прочети още »
16.08.201316:53

Ако имате проблеми със съня - яжте грозде

Гроздето е плод, богат на мелатонин, хормонът, който участва в регулирането на цикълът на съня, установиха италиански учени от Милано, цитирани от бгнес.   Нивото на хормона мелатонин се увеличава рязко вечер, когато организмът се нуждае от почивка и намалява постепенно до сутринта, когато се събуждаме. Експертите направили... прочети още »
16.08.201316:43

Жените в червено привличат мъжете

Ако се чудите дали някоя жена търси любов, отговорът може да се крие в облеклото й, отбелязват бгнес.   Канадско изследване установи, че жените излъчват сигнали за вътрешното състояние на тялото си с начина, по който се обличат, а червеното означава "Искам секс". Учените установили, че представителките на нежния пол носят... прочети още »
16.08.201316:27

Jay Z даде на служителите си $50 000 бонуси

Jay Z, със сигурност поне по отношение на финасите, е точно шефът, който всеки би искал да има. Наскоро рапърът даде на всеки от служителите си по $50 000 бонуси. Причината? Получил е голяма данъчна отстъпка и е решил щедро да сподели радостта си с 80 човека екип - което му е струвало $6.4 милиона.   Явно такава крезовска щедрост не... прочети още »
16.08.201314:08

Кралицата на попа има рожден ден днес! (видео и галерия)

Кралицата на попа днес навършва 55 години! След няколко десетилетия на сцената, Madonna е жената, пренаписала правилата на играта. Първата, която разчупи мъжката хегемония в музиката, приходите, шоуто. Първата, която дръзна да застане срещу всички табута тогава, когато това не беше модерно, както е днес. Първата, която показа на всички -... прочети още »
15.08.201317:22

Ако ви гарантираме трамплин във времето, в кой век бихте се...

Дрескод: фолклорна носия! Това е единственото условие, за да посетите Жеравна между 23 и 25 август, когато хиляди хора се събират на едно истинско автентично преживяване – международен фолклорен фестивал "Скок във времето” с участието на състави от България, Индонезия и Румъния. От къде можете да се сдобиете с носия и дали... прочети още »
15.08.201317:10

Повече килограми - по-щастлива връзка, твърди изследване

Хората с наднормено тегло е по-малко вероятно да поискат развод в сравнение с тези със стройна фигура, показва британско изследване, цитирано от бгнес.   Двойките с индивидуално тегло между 45 и 90 кг, за които се смята, че са "в добра физическа форма", е три пъти по-вероятно да прекратят брака си от хората с по-високо... прочети още »
15.08.201316:57

Brad Pitt и Angelina Jolie се местят отново на Острова

Brad Pitt може да премести семейството си отново в Англия през следващата година, за да снима продължението на "War World Z".   Американската звезда и неговата партньорка Angelina Jolie възнамеряват да заминат заедно с шестте им деца, докато баща им снима продължението на научно-фантастичната лента.   Семейството... прочети още »
15.08.201316:17

Лагерфелд този път критикува Меркел

Карл Лагерфелд счита, че германският канцлер Ангела Меркел трябва да се облича "в съответствие със специалните си пропорции", информира bgnes.   Творческият директор на модната марка Шанел, известен с острия си език, който преди време направи противоречиви коментари за певицата Адел и за други известни дами, критикува... прочети още »