Новини

13.08.201312:41

Изтече и дуетът на John Mayer с Katy Perry - чуй го

В последните дни сякаш бент се е отприщил и след Lady Gaga дуетът на John и Katy също се появи - при това е ясно, че още не е готов. Въпреки това, какво ще кажете за песента?     Ндовършената версия на песента "Who You Love" се появи онлайн тази нощ, иначе е включена в албума на John, Paradise Valley, който трябва... прочети още »
13.08.201311:11

Justin Bieber в центъра на нов скандал заради изтекли голи снимки...

Justin Bieber си направи шега, която за всеки обикновен човек си остава в рамките на семейството и всички се сещат по празници за нея с усмивка, но никой не разбира извън дома за това. За всеки обикновен човек, но не и за мегазвездата Justin Bieber.    Вчера TMZ разкриха снимки от Деня на благодарността в Канада, където звездата... прочети още »
13.08.201310:30

Lady Gaga пусна "Applause" седмица по-рано заради изтичане

Lady Gaga официално дебютира първия сингъл от новия си албум ARTPOP, който ще излезе през ноември. По план "Applause" трябваше да излезе след седмица, но хакери са се добрали, по думите на изпълнителката, до "множество копия с ниско и високо качество", което я е накарало да предприеме единственото, което би могло да... прочети още »
12.08.201312:40

Rihanna не е отказала да плати погребението на баба си

В последните няколко дена медиите твърдяха, че погребална компания съди Rihanna за 150 000 долара, защото не е доплатила разноските по погребението на баба си.   Clara Braithwaite почина от рак през юни 2012 в Барбадос. Внучката й пожела погребална церемония, на която присъстваха всички нейни близки. Сметката излязла доста солена -... прочети още »
09.08.201316:25

13 август - Международен ден на левичарите

На 13 август честитим на всички, които пишат с лявата ръка Международния ден на левичарите. В тяхна чест ще си говорим за това "Колко е важно да бъдеш различен”.   "Трансформаторите” определено са различни. Те са група от 6 млади архитекти, които превърнаха в изкуство ел. таблата по ул. Шишман, виждат и творят... прочети още »
09.08.201315:57

Предлагат почивка за двойки в процес на развод

Двойките, които са на ръба на развода все по-често решават да отидат на една "последна ваканция", с която символично дават последен шанс на връзката си, разказа bgnes.   Уикендите за полуразведени двойки набират все по-голяма популярност във Великобритания и САЩ. Съпрузите смятат, че финансово ще бъде много по-зле да се... прочети още »
09.08.201315:21

Мъжете купуват повече обувки от жените

Мъжете винаги са се оплаквали от страстта на своите половинки към обувките, но през последните години се наблюдава точно обратната тенденция, пише bgnes. Силният пол не само, че вече не изостава от своите спътнички в живота, но даже ги превъзхожда в харчовете.   Мъжете на възраст 25-34 години са похарчили през миналата година около... прочети още »
09.08.201314:29

Christopher McQuarrie ще режисира "Мисията невъзможна" 5

Tom Cruise ще работи отново с режисьора на "Jack Reacher" Christopher McQuarrie в новата част от поредицата "Мисията невъзможна", съобщават от bgnes.   Актьорът отново ще се превъплъти в образа на Ethan Hunt в петия филм от поредицата на Paramount Pictures. Той ще последва лентата от 2011 г. "Мисията... прочети още »
09.08.201311:56

Beyonce направи драстична промяна в прическата си (галерия)

Beyonce последва примера на Miley Cyrus и отряза емблематичната си дълга коса в една от най-драстичните промени, които е правила във външността си. Сега мегазвездата е с момчешки къса, руса коса, както се вижда от серията снимки, които сама пусна в Instagram.   Снимките идват буквално ден, след като тя приключи североамериканската... прочети още »
09.08.201310:55

Чисто голата Lady Gaga прави йога в гората, прегръща кристал...

Lady Gaga отново е гола, повече от всеки друг път. Всъщност известно и редовно количество голота не е чуждо на провокативната певица, която по този начин промотира и предстоящия си албум ARTPOP, но сега го направи още по-решително, като се снима чисто гола в странно и малко смущаващо видео.   Целта й, както се оказва, е да помогне за... прочети още »
09.08.201310:23

Nicki Minaj подари на феновете си гола снимка

Само дни, след като Rihanna показа плът и сексапил без задръжки, Nicki Minaj не можа да допусне да остане по-назад и, случайноили нарочно, избра същия момент да публикува своя гола снимка в акаунта си в Instagram. Косата на 30-годишната изпълнителка обаче беше стратегически разположена, така че маркирането с 18+ да не е... прочети още »