Новини

21.08.201312:24

Miley Cyrus отново пуска косата си дълга, късата й омръзнала (галерия)

Miley Cyrus вече се отегчава от късата си коса. Изпълнителката отряза знаковите си кърдици и от миналото лято беше с оксиженирано руса къса коса, но сега явно е решила да си върне предишния вид.   В интервю пред "Fashion Police", Miley признава: "Всяка нощ я тегля, за да расте по-бързо и взимам хранителни добавки,... прочети още »
21.08.201310:08

X Factor стартира на 9 септември

9 септември е датата, на която стартира X Factor, обяви продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян. Освен вълнуващи лични истории, той обеща, че вторият сезон вече дава заявка за много сериозни кандидати и музикални битки.   Доказателство за това е дъщерята на българската актриса, певица и писателка Ваня Щерева – 16-годишната... прочети още »
20.08.201317:11

Какво ще стане, ако виртуалната реалност стане живата реалност?

Какво ще стане, ако виртуалната реалност стане просто реалност? И Мрежата оживее? Това ще представи първото издание на LivingWEB фестивал. Интерактивни инсталации ще олицетворяват уебсайтовете, лабиринта от хиперлинкове ще бъде представен от актьори, жонгльори, акробати и стенд-ъп комици. Всичко за програмата на феста ще ни разкаже авторът на... прочети още »
20.08.201315:53

Katy Perry е на път да надмине Lady Gaga

Хитът на певицата Katy Perry "Roar" е на път да надмине по продажби "Applause" на Lady Gaga, който беше пуснат в същия ден, информира бгнес.   28-годишната звезда наскоро пусна тоталния хит "Roar", който е първият сингъл от предстоящия й албум Prism. Песента изглежда допадна на американските слушатели,... прочети още »
20.08.201315:33

Gisele Bundchen отново е най-добре платеният модел в света

Бразилката Gisele Bundchen е определена за най-високо платеният модел в света за седма поредна година. 33 годишният модел е спечелила на пътеката $42 милиона, коментират от сп. "Forbes".   Тя минава пред австралийката Miranda Kerr, която е далеч назад със своите $7.2 милиона. Adriana Lima, Kate Moss и Liu Wen са останалите... прочети още »
20.08.201314:59

Robin Thicke на съд заради обвинения в плагиатство

"Blurred Lines" е един от безспорните хитове на лятото в Америка, но ситуацията, в която вкара създателите си, е далеч по-малко лежерна.   Оказва се, че спред някои хора "Blurred Lines" има подозрително много допирни точки не с еднo, с цели две парчета - “Got To Give It Up” на Marvin Gaye и "Sexy... прочети още »
20.08.201312:45

Niall Horan е гадже на Ellie Goulding?

От вчера по световните медии гърми слух, който все още е с въпросителна накрая, но претендира за достоверност - Niall Horan от One Direction вече официално е зает - от колежката си Ellie Goulding.    Новината излезе, след като този уикенд Niall (19) и Ellie (26) са били видени да се отдават на видим обмен на ласки по... прочети още »
20.08.201310:03

Nina Dobrev ще отваря йога студио (видео и галерия)

Актрисата от български произход Nina Dobrev планира да отвори свое собствено йога студио.   Звездата от сериала "Дневниците на вампира" уверява, че животът й се е променил към по-добро, откакто е започнала да прави умствените, духовни и физически упражнения и практики на йогата - и няма търпение да предадае, така да се... прочети още »
19.08.201315:58

Lady Gaga ожесточено се изпокара с Perez Hilton, преследвал я

Lady Gaga и клюкарят-блогър (и една от най-мразените личности) Perez Hilton започнаха публична кавга в туитър, след като стана ясно, че Hilton е търсел жилище под наем в същата сграда, в която живее и изпълнителката.   Певицата се разтревожи не на шега, след като фен й каза, че е видял Hilton в сградата. Тя започна да разпитва за... прочети още »
19.08.201315:10

С кои български актьори бихте искали да се видите на тъмно?

Една нощ в театъра – това ще бъде преживяването, което за нас ще започне от сутринта. Един от посланиците на събитието – актьорът Иво Аръков, ще ни представи идеята и програмата на "Нощта на театрите”. А въпросът ми към вас е: c кои български актьори бихте искали да се видите на тъмно?   В интервю с джазмена... прочети още »
19.08.201311:09

Журито в X Factor впечатлено от прослушванията

Прослушванията на живо в X Factor приключват утре, 20 август, а кандидадите за слава се изправят пред четиримата съдии –Мария Илиева, Саня Армутлиева, Заки Соколов и Любо Киров.   В рамките на 6 дни пред журито ще се изправят над 250 кандидати. Най-много таланти са от София, следвани от участниците от Варна,... прочети още »