Новини

06.08.201316:28

Кои са най-добрите и най-лошите места за летуване?

На 7 август ще се изживяваме като английски лордове – Ива ще иска да знае кой световен летен курорт заслужава присъствието на вашата особа и къде кракът ви никога няма да стъпи? Поводът е, че журналистът и пътешественик Маги Гигова ще ви запознае с най-луксозните, скъпи, екзотични, но кичозни летни курорти по света.   Очаквайте... прочети още »
06.08.201315:08

Katy Perry е горда, че не е спала с Robert Pattinson

Katy Perry отрече слуховете за връзка с британския актьор Robert Pattinson в интервю за британското издание на списание "Ел".   Тя се изповяда пред изданието броени дни преди излизането на новата й песен "Roar" на 12 август. Perry е категорична, че с Pattinson са само приятели. "Аз съм като неговата голяма... прочети още »
06.08.201312:46

George Michael с трайни увреждания след катастрофата

George Michael получил постоянни увреждания от автомобилната катастрофа, която преживя преди известно време, информира bgnes.   Певецът беше забелязан в близост до дома си в Лондон с големи белези от дълбока рана на тила си и друг голям белег на левия си лакът. Снимките показват последиците след катастрофата, при която той изхвърча... прочети още »
06.08.201312:01

Разкритикуваха Beyoncé за рекламата на известна марка сода

Beyoncé Knowles сключи рекламен договор с известна марка сода на стойност 50 млн. долара, което предизвика завист у колеги и оживени обществени дебати като цяло, съобщават от bgnes.   "Knowles осребрява добре своя имидж. Трябва да е луда, за да откаже подобна мултимилионна оферта. Но какво рекламира? Продукт, който един... прочети още »
06.08.201311:40

Жената на Bruce Willis не му дава да прави каскади

Когато е в белия потник на непобедимия John McClane, Bruce може да срита всеки злодей в меките части. У дома обаче актьорът е принуден да се подчини на нежната диктатура на съпругата си Emma Heming, която му забрани да участва в каскади, тъй като се притеснява, че може да пострада на снимачната площадка.   За да успокои жена си,... прочети още »
06.08.201311:32

Jennifer Lawrence е претоварена с работа

Звездата от "Игрите на глада" Jennifer Lawrence е толкова претоварена с работа и задължения, че сериозно се замисля дали да не напусне Холивуд, за да избегне нервния срив.   През последните две години 22-годишната актриса се снима в седем филма. В момента работи над продължението на хита "Х-Мен". Освен снимките,... прочети още »
06.08.201310:27

Китайски учени отгледаха зъби от урина

Учени отгледаха елементарни зъби от най-необикновен източник - човешката урина, съобщава БГНЕС.   Резултатите, публикувани в Cell Regeneration Journal, показват, че урината може да се използва като източник за стволови клетки, които след това да се превърнат в малки, наподобяващи зъби, структури. Китайските учени се надяват, че... прочети още »
05.08.201316:36

Китайци пуснаха панда реалити

Управата на зоопарка в китайския град Ченду започна да излъчва ТВ реалити с участието на панди.   Реалитито стартира в тестов режим през август на сайта ipanda.com. Зрителите могат да следят пряко живота на пандите, отглеждани в зоопарка. Броят им е близо 80, допълват от БГНЕС, и възрастовия им диапазон е широк - от бебета до... прочети още »
05.08.201315:33

Кои са нещата, които могат да ни обединят като нация?

Кои са нещата, които могат да ни обединят като нация? В деня, когато патриарх Неофит ще отслужи молебен за духовно единение на българския народ – да си поговорим за ценностите, които са ни обединявали някога и са способни да ни обединят днес.   Започваме и кампанията "Вечното българско кино”. Внимавайте след 9,... прочети още »
05.08.201314:48

Носталгичен привкус в новото видео на Olly Murs към "Right...

Изпълнителят на "Heart Skips A Beat" пусна клипа към сингъла си "Right Place Right Time", четвъртият сингъл от едноименния албум. В клипа Olly се връща назад във времето, към прослушванията си за "X Factor", закачките покрай заснемането на други клипове и подгряващия му ангажимент към турнето на Robbie... прочети още »
05.08.201311:38

Simon Cowell очаква дете от жената на свой приятел (галерия)

Ако сте си мислели, че последните изцепки на Justin Bieber заслужават възмущение, ето ви нещо много по-интересно, сюжетно решено съвсем като в теленовела. 53-годишният медиен могул и саркастичен съдия в музикални реалити шоута Simon Cowell очаква дете. В това можеше да няма нищо странно, ако детето не се случваше на (все още) омъжена дама. За... прочети още »