Новини

20.08.201310:03

Nina Dobrev ще отваря йога студио (видео и галерия)

Актрисата от български произход Nina Dobrev планира да отвори свое собствено йога студио.   Звездата от сериала "Дневниците на вампира" уверява, че животът й се е променил към по-добро, откакто е започнала да прави умствените, духовни и физически упражнения и практики на йогата - и няма търпение да предадае, така да се... прочети още »
19.08.201315:58

Lady Gaga ожесточено се изпокара с Perez Hilton, преследвал я

Lady Gaga и клюкарят-блогър (и една от най-мразените личности) Perez Hilton започнаха публична кавга в туитър, след като стана ясно, че Hilton е търсел жилище под наем в същата сграда, в която живее и изпълнителката.   Певицата се разтревожи не на шега, след като фен й каза, че е видял Hilton в сградата. Тя започна да разпитва за... прочети още »
19.08.201315:10

С кои български актьори бихте искали да се видите на тъмно?

Една нощ в театъра – това ще бъде преживяването, което за нас ще започне от сутринта. Един от посланиците на събитието – актьорът Иво Аръков, ще ни представи идеята и програмата на "Нощта на театрите”. А въпросът ми към вас е: c кои български актьори бихте искали да се видите на тъмно?   В интервю с джазмена... прочети още »
19.08.201311:09

Журито в X Factor впечатлено от прослушванията

Прослушванията на живо в X Factor приключват утре, 20 август, а кандидадите за слава се изправят пред четиримата съдии –Мария Илиева, Саня Армутлиева, Заки Соколов и Любо Киров.   В рамките на 6 дни пред журито ще се изправят над 250 кандидати. Най-много таланти са от София, следвани от участниците от Варна,... прочети още »
19.08.201310:38

Beyonce освиркана на V Festival

Beyonce беше освиркана на британския V Festival в събота, след като остави хиляди фенове да я чакат на проливния дъжд.    Звездата беше хедлайнер на откриващата вечер в Келмсфорд но закъсня с появата си 20 минути, през което време тълпата я очакваше сред проливен дъжд и неприятен вятър. Затова не е чудно, че изнервената тълпа... прочети още »
16.08.201319:48

Къде на българското черноморие се чувствате добре?

Руският език стана официален на българското черноморие, бабите са бабушки, бавачките - българки, жените - със златни сандали и чанти-вюитонки, а мъжете - боси, с чанти-диагоналки. Типология на плажуващия правим с журналиста Мария Касимова, а въпросът ни към вас е: къде на българското черноморие се чувствате добре и все още е "вашето... прочети още »
16.08.201316:53

Ако имате проблеми със съня - яжте грозде

Гроздето е плод, богат на мелатонин, хормонът, който участва в регулирането на цикълът на съня, установиха италиански учени от Милано, цитирани от бгнес.   Нивото на хормона мелатонин се увеличава рязко вечер, когато организмът се нуждае от почивка и намалява постепенно до сутринта, когато се събуждаме. Експертите направили... прочети още »
16.08.201316:43

Жените в червено привличат мъжете

Ако се чудите дали някоя жена търси любов, отговорът може да се крие в облеклото й, отбелязват бгнес.   Канадско изследване установи, че жените излъчват сигнали за вътрешното състояние на тялото си с начина, по който се обличат, а червеното означава "Искам секс". Учените установили, че представителките на нежния пол носят... прочети още »
16.08.201316:27

Jay Z даде на служителите си $50 000 бонуси

Jay Z, със сигурност поне по отношение на финасите, е точно шефът, който всеки би искал да има. Наскоро рапърът даде на всеки от служителите си по $50 000 бонуси. Причината? Получил е голяма данъчна отстъпка и е решил щедро да сподели радостта си с 80 човека екип - което му е струвало $6.4 милиона.   Явно такава крезовска щедрост не... прочети още »
16.08.201314:08

Кралицата на попа има рожден ден днес! (видео и галерия)

Кралицата на попа днес навършва 55 години! След няколко десетилетия на сцената, Madonna е жената, пренаписала правилата на играта. Първата, която разчупи мъжката хегемония в музиката, приходите, шоуто. Първата, която дръзна да застане срещу всички табута тогава, когато това не беше модерно, както е днес. Първата, която показа на всички -... прочети още »
15.08.201317:22

Ако ви гарантираме трамплин във времето, в кой век бихте се...

Дрескод: фолклорна носия! Това е единственото условие, за да посетите Жеравна между 23 и 25 август, когато хиляди хора се събират на едно истинско автентично преживяване – международен фолклорен фестивал "Скок във времето” с участието на състави от България, Индонезия и Румъния. От къде можете да се сдобиете с носия и дали... прочети още »