Новини

14.08.201313:04

Michelle Obama участва в хип-хоп албум, чуй първата песен от него

Michelle Obama ще участва в хип-хоп албум, подкрепящ усилията й за здравословен начин на живот, информират от бгнес.   Песента "Everybody" (в изпълнение на Jordin Sparks и Doug E. Fresh) беше представена по-рано тази седмица и ще бъде последвана от цял хип-хоп албум, наречен Songs for A Healthier America, с участието на... прочети още »
14.08.201312:04

Виж клипа към сингъла "Talk Dirty" на Jason Derulo feat....

Jason Derulo ще издаде своя трети албум Tattoos тази есен.  Новият запис идва около година след инцидента, който роденият в Маями изпълнител претърпя, докато се подготвяше за своето турне Future History World Tour. За да подсили очакването и вълнението около предстоящия запис, Derulo пусна и втория международен сингъл "Talk... прочети още »
14.08.201311:02

Nicki Minaj, Beyonce и Rihanna в битка за VH1 Bikini Awards 2013

VH1 провеждат много летен конкурс, чията първа част почти приключва. Вижте кои са номинирани в него - някои от най-известните изпълнителки днес, сред които Beyoncé, Nicki Minaj и Rihanna.  Разгледайте галерията и кажете - вие за кого бихте гласували? прочети още »
13.08.201316:20

Какъв е пишещият човек, ще пита Ива в сряда

Ако се казваш Винету Келешов има спасение – да се прекръстиш на Винету Вождов. А пък името на Жоржиен Дзедзов идеално става част от изпита по добра дикция във НАТФИЗ. Маги Гигова е истински изследовател на странните, смешни, а и страшни имена у нас, и с вихрена скорост ще сподели поне 200 от тях в своята "Неохраняема... прочети още »
13.08.201315:31

Cheryl Cole: Любимият ми стил е спортният

30-годишната певица Cheryl Cole призна, че най-много се харесва в спортно облекло и без грим.   Звездата, която наскоро засне рекламна фотосесия в доста естествен вид с вързана коса и почти без никакъв грим, сподели, че се чувства най-удобно в спортни дрехи. Освен това тя не забравя слънцезашитния лосион по всяко време от годината.... прочети още »
13.08.201313:15

Мел Гибсън и Антонио Бандерас идват за "Непобедимите" 3?

За снимките на Непобедимите 3 в България ще пристигне Мел Гибсън, който ще изпълнява ролята на злодей, съобщават bgnes. В непобедимия екип може да присъства още и партньорът на Силвестър Сталоун от "Атентатори" (1995) Антонио Бандерас.   Според блога на феновете на Непобедимите към групата на всеможещи бойци може да включи... прочети още »
13.08.201312:41

Изтече и дуетът на John Mayer с Katy Perry - чуй го

В последните дни сякаш бент се е отприщил и след Lady Gaga дуетът на John и Katy също се появи - при това е ясно, че още не е готов. Въпреки това, какво ще кажете за песента?     Ндовършената версия на песента "Who You Love" се появи онлайн тази нощ, иначе е включена в албума на John, Paradise Valley, който трябва... прочети още »
13.08.201311:11

Justin Bieber в центъра на нов скандал заради изтекли голи снимки...

Justin Bieber си направи шега, която за всеки обикновен човек си остава в рамките на семейството и всички се сещат по празници за нея с усмивка, но никой не разбира извън дома за това. За всеки обикновен човек, но не и за мегазвездата Justin Bieber.    Вчера TMZ разкриха снимки от Деня на благодарността в Канада, където звездата... прочети още »
13.08.201310:30

Lady Gaga пусна "Applause" седмица по-рано заради изтичане

Lady Gaga официално дебютира първия сингъл от новия си албум ARTPOP, който ще излезе през ноември. По план "Applause" трябваше да излезе след седмица, но хакери са се добрали, по думите на изпълнителката, до "множество копия с ниско и високо качество", което я е накарало да предприеме единственото, което би могло да... прочети още »
12.08.201312:40

Rihanna не е отказала да плати погребението на баба си

В последните няколко дена медиите твърдяха, че погребална компания съди Rihanna за 150 000 долара, защото не е доплатила разноските по погребението на баба си.   Clara Braithwaite почина от рак през юни 2012 в Барбадос. Внучката й пожела погребална церемония, на която присъстваха всички нейни близки. Сметката излязла доста солена -... прочети още »
09.08.201316:25

13 август - Международен ден на левичарите

На 13 август честитим на всички, които пишат с лявата ръка Международния ден на левичарите. В тяхна чест ще си говорим за това "Колко е важно да бъдеш различен”.   "Трансформаторите” определено са различни. Те са група от 6 млади архитекти, които превърнаха в изкуство ел. таблата по ул. Шишман, виждат и творят... прочети още »