Новини

30.07.201311:19

Гола профилна снимка от морето увеличава шансовете за свалка

Лятото завладява напълно хората и болшинството от тях смятат, че шансовете им за ново запознанство или връзка нараства през този сезон, показва нова анкета, проведена на Острова.   Освен това анкетираните вярват, че изглеждат още по-привлекателни, когато сложат на профилната си снимка във фейсбук голото си тяло от последната ваканция... прочети още »
29.07.201315:38

Стартира второто издание на проекта "Приеми дете. Създай бъдеще”

Стартира второто издание на проекта "Приеми дете. Създай бъдеще”, която подкрепя финансово и популяризира каузата на приемното родителство. Всичко за кампанията и каузата "Приемна грижа” ще разберем от Дани Колева от Национална мрежа за децата. Очакваме и вашето откровено мнение по темата: бихте ли станали приемни родители и какво трябва да... прочети още »
29.07.201313:12

Новата песен на Lady Gaga се казва "Applause", виж...

Звездата потвърди, че първият сингъл от ARTPOP ще се казва "Applause" и ще излезе на 19 август. Целият албум ще излезе на 19 ноември.   Gaga разкри всичко това в туитър пред близо 40 милионата си последователи в социалната мрежа, където показа не само обложката на дебютния сингъл, но и промо снимка към новия... прочети още »
29.07.201312:35

Виж топ 10 на най-скъпите концертни билети за тази година

Рок ветераните от "Rolling Stones" са групата с най-скъпи билети за концертите си в САЩ и Канада, съобщават от БГНЕС. Средната цена за билет за шоуто на известната група за тази година е 611.22 долара.    Ето и групите с най-скъпи билети за концертите предвидени за тази година: 1. The Rolling Stones – 611.22... прочети още »
29.07.201312:31

Dolce & Gabbana затвориха бутици заради обиди

Деветте бутици в Милано на компанията на световноизвестните дизайнери Domenico Dolce и Stefano Gabbana останаха затворени за три дни в знак на протест на основателите на фирмата срещу лошото отношение към тях от страна на кметството на града.   "Ние не сме съгласни да търпим неоснователните обвинения на финансовата полиция,... прочети още »
29.07.201312:23

Създадоха нощен грим, с който може да се спи

Създадоха нощен грим, предназначен специално за жените, които искат да останат перфектни, дори когато спят.   Огромна част от жените си лягат с грим, особено, ако са започнали нова връзка и искат да се показват пред мъжа в най-добрата си светлина. 80% от нежния пол започва постепенно да сваля спиралата и червилото преди сън, но чак... прочети още »
29.07.201312:01

Kim и Kanye си купиха позлатени тоалетни за 500 000 лири

Kim Kardashian и Kanye West похарчили половин милион паунда за четири позлатени тоалетни за имението им в Лос Анджелис.   Двойката, която посрещна първото си дете на 15 юни, ще използва позлатени тоалетни в имението си за над 7 милиона паунда в Бел Еър. Двамата обаче няма да се ограничат само до тоалетните. Риалити семейството смята... прочети още »
29.07.201311:45

Михаела Филева с нова песен, виж клипа на "Дай знак пак"

Музикален проект с име "Дай знак пак“ на Михаела Филева и групата "Абсолютни животни“ привлича вниманието в разгара на лятото. Тримата герои искат да станат звезди, но музикалният им продуцент ги намира за безнадеждни. Животните обаче не се отказват и обявяват кастинг за гласове, с който дават шанс на млади и талантливи... прочети още »
26.07.201317:28

Как да се предпазим от коварните целувки на слънцето?

Навръх Петровден ще си поговорим за това кое е най-доброто място за вас сега: почивка на българското Черноморие, в чужбина, или близо до жълтите плочки в центъра на София – според настроението и каузата.   В рубриката "Здравето” отдаваме заслуженото на слънцето и всичките лунички, с които може да ни дари. И докато... прочети още »
26.07.201316:05

Roger Waters пристига със сина си в София

30 август 2013 г., 20:00 ч., Национален стадион "Васил Левски"    Много изненади е подготвил за своите фенове Roger Waters на тазгодишната си обиколка из Европа с THE WALL. Турнето стартира на 18 юли с концерт в Айнхайм и отзивите в пресата за повече от възторжени. Грандиозното шоу, в което най-голяма атракция е... прочети още »
26.07.201311:50

Jason Derulo издава албум тази есен, чуй още един сингъл от него

Jason Derulo ще издаде своя трети албум Tattoos тази есен.  Новият запис идва около година след инцидента, който роденият в Маями изпълнител претърпя, докато се подготвяше за своето турне Future History World Tour.   За да подсили очакването и вълнението около предстоящия запис, Derulo пуска и втория международен сингъл... прочети още »