Новини

24.07.201313:09

Elton John получи званието Икона на Brit

Сър Elton John е първият носител на наградата Икона на Brit, давана за "траен принос към националната култура". Наградата ще бъде връчена на специална церемония през септември и ще се превърне в ежегодна, припознаваща постиженията на артистите, които са имали сходен ефект върху британската култура.   "Изключителна чест... прочети още »
24.07.201312:03

David Guetta пуска компилацията F*** Me I’m Famous Ibiza Mix 2013

С настъпването на летния сезон, прочутото парти “F*** Me I’m Famous” на Cathy и David Guetta се завърна в Pacha, Ibiza, а сега дойде време Guetta да издаде и саундтрака на вечерта – една компилация с ремикси от 2013 F*** Me I’m Famous Ibiza Mix за всички онези, които не са успели да се докоснат и да... прочети още »
23.07.201315:22

Тайланд е най-доброто място за живеене след пенсия

Два тайландски града - Хуа Хин и Чианг Май - влязоха в списъка с най-добрите места за живеене след пенсия, показва изследване на американския уебсайт "Живот и инвестиция в чужбина".   В надпреварата са се включили 21 града в различни части на света. Критериите за класиране са цена на живот, качество на здравеопазването,... прочети още »
23.07.201315:10

Sacha Baron Cohen няма да играе в биографичния филм за Freddie Mercury

В крайна сметка Sacha Baron Cohen няма да влезе в ролята на Freddie Mercury в предстоящата биографична продукция, тъй като е решил да се поттегли от проекта поради “креативни различия”.   Актьорът и комедиант беше тясно свързан с проекта за живота на покойния вокал на Queen  от самоато му начало, но са възникнали... прочети още »
23.07.201314:56

Чуй новия сингъл на Chris Brown и Nicki Minaj, "Love More"

Chris Brown заяви, че се чувства отлично като необвързан мъж на 24 години.   Въпреки упоритите слухове, че след скъсването си с Rihanna се е събрал с бившата си приятелка, моделът Karrueche Tran, певецът разказа сам пред HollywoodLife, че е предпочел да остане сам известно време. "Феновете ме виждат с разни момичета, знаете за... прочети още »
23.07.201314:38

Виж забавния клип на One Direction към “Best Song Ever”

One Direction дебютираха музикалното видео към “Best Song Ever” вчера, само три дена след официалната премиера на сингъла.   В забавния клип момчетата се отдават на лудории, както те си знаят, преобличайки се в различни костюми, маскират се като отговорни корпоративни служители, а Zayn се издокарва и като жена - всичко... прочети още »
23.07.201314:25

Selena Gomez показа видеото към сингъла “Birthday”

Selena Gomez показа клипа на “Birthday” в понеделник - когато самата тя навърши 21 години.     “Исках да отпразнувам 21-я си рожден ден с всички вас, затова направих този клип, за да празнуваме всички заедно", написа изпълнителката и добави "Благодаря ви за цялата любов и покрепа, които сте ми... прочети още »
23.07.201314:13

Lady Gaga оглави списъка на най-богатите на сп. "Forbes"

Въпреки операцията на хълбока, която причини отмяна на част от турнето й, Lady Gaga все пак е спечелила впечатляващите $80 милиона през изминалата година, което е помогнало да се озове на върха на класацията на сп. "Forbes" за най-богатите личности под 30 годишна възраст.   Justin Bieber, който напоследък влиза в медийното... прочети още »
22.07.201316:16

Timbaland написа специална песен, за да се извини на Jay-Z

Хип-хоп продуцентът Timbaland се извини на своя приятел и колега в много колаборации Jay-Z с песен за това, че изпусна 40-я рожден ден на рапъра заради спречкване.   Timbaland наскоро разкри, че двамата са се поскарали през 2009, след проблеми в студиото, което го накарало да реши да не уважи кръглата годишнина на Jay-Z. Самият Jay... прочети още »
22.07.201313:16

На Christina Aguilera принадлежи най-ужасното изпълнение на...

Америка каза своята дума. И не иска Christina Aguilera никога повече да пее химна й.   В скорошна мащабна анкета американците бяха попитани чие изпълнение на "Обсипаното със звезди знаме" е било най-ужасно и отговорът е бил - изпълнителката на "Genie in a Bottle". Версията на Aguilera, изпълнена през 2011 на Super... прочети още »
22.07.201312:40

Anastacia победи рака отново - този път може би завинаги

Anastacia обяви на феновете си, че е победила призрака на рака отново.   По-рано тази година изпълнителката преживя кошмара отпреди декада отново, след като докторите й съобщиха, че ще се наложи отново да се бори с коварната болeст, с която беше диагностицирана за първи път през 2003.   След месеци лечение певицата обяви... прочети още »