Новини

14.06.201310:16

Изпращаме лятото с концерт на Manu Chao в София

На 16 септември в зала Фестивална българските фенове ще се срещнат отново с любимеца си Manu Chao. Много хора все още помнят концерта на култовия французин с испански корени от преди 2 години, а сега е време за нова доза хитове като “Clandestino”, “Bongo Bong”, “Me Gustas Tu”, "Je ne t'aime... прочети още »
13.06.201319:48

Нова кола на изплащане, или употребявана, но в брой?

В петък отваря врати автомобилното изложение в София и отново ще ни напълни очите с новички, красиви, миришещи на сигурност и просперитет модели коли. Бихте ли си купили чисто нова кола на изплащане, или предпочитате малко употребявана, но по-евтина – това е въпросът ни в деня на пътешествията.    После – същинското... прочети още »
13.06.201313:17

Британците Editors потвърдиха участие на Spirit of Burgas 2013

Editors пристигат за първи път в България за Spirit of Burgas 2013. Петорката от Бирмингам – Tom Smith (вокал, китара, пиано), Russell Leetch (бас китара, бек вокал), Ed Lay (барабани, бек вокал, перкусии), Justin Lockey (китара) и Elliott Williams (клавири, бек вокал) ще изсвирят пред феновете парчета от последния си, четвърти поред,... прочети още »
13.06.201311:03

Програмата на EXIТ Fusion Stage е вече финализирана

Всяка година EXIТ Fusion сцената посреща огромен брой посетители на различна възраст, от различен етнос и с различни музикални предпочитания. Концертите на локални и чуждестранни банди обикновено се превръщат в диви, енергични и запомнящи се за дълго време партита. На Fusion сцената са гостували едни от най-забележителните имена в поп и рок... прочети още »
12.06.201316:24

Продължава дебатът "за" или "против"...

Завършва сезонът на риалити-програмите по нашите телевизии и настъпи времето на "запалената” и "безпристрастната” оценка. Запалената - от вас, а безпристрастната - от Зорница Аспарухова, с която ще обсъдим в четвъртък кои програми минаха блестящо, кои скандално и кои - незабележимо.   Очаквам в студиото и Вера... прочети още »
12.06.201312:10

Нови лимитирани пропуски за Symphonics’Concerts

Броени седмици делят родните фенове от дебютното издание на Symphonics’Concerts и тяхната първа среща на родна земя с Jamiroquai и Jessie J.    След като организаторите пуснаха в продажба билети на разплащане, сега отново предоставят интересна възможност за закупуване на пропуски. Няколко дни след официалния празник на... прочети още »
12.06.201311:18

Cheryl Cole не иска ботокс, не се страхува от старостта

Британската изпълнителка Cheryl Cole се е зарекла никога да не се подлага на инвазивни хирургически процедури, за да запази младежкия си вид, защото смята, че бръчките трябва да се носят с гордост.   Бивпата вокалистка на Girls Aloud разкрива, че дори някой ден да би се изкушила от възможността да си сложи ботокс, ще се наложи да... прочети още »
11.06.201315:37

Ива търси неотговорените въпроси за любовта

Когато става дума за любовта, няма неудобни въпроси. Ето защо ви предизвикваме - какво винаги сте искали да знаете за любовта, но ви е страх да попитате? На въпросите ви ще отговори Милена Динкова – психолог и журналист, която наскоро издаде книгата "Любовта – какво не знаем за нея”.   Гери Турийска и Рубикуб... прочети още »
11.06.201315:01

Снимките на следващата серия от "Междузвездни войни"...

Режисьорът J.J. Abrams намекна, че снимките на "Междузвездни войни: Епизод 7" ще започнат в началото на 2014, като разкри, че ще се премести със семейството си в Лондон в края на годината, съобщава Digital Spy.   "Ако всичко върви по план, ние вероятно ще се преместим в Лондон в края на годината за "Междузвездни... прочети още »
11.06.201313:14

Девет късметлии ще зададат въпросите си лично на Jason Derulo утре

Oфициалната световна инициатива Google Hangout on Air с Jason Derulo e утре, 12 юни от 20:30 часа наше време, когато деветима късметлии от цял свят ще получат възможността да зададат на Jason по един въпрос в лайв Q&A форум, а накрая Jason ще изпълни като изненада акапелна версия на последния си хит “The Other Side”. Ако... прочети още »
11.06.201312:31

На 25 юни излиза концертният албум Alicia Keys VH1 Storytellers

На 25 юни излиза концертният албум Alicia Keys VH1 Storytellers. 14-кратната носителка на наградите Grammy е поредният изпълнител, станал част от легендарните музикални серии на телевизионния канал. Концертът на Alicia Keys за VH1 Storytellers обхваща в дълбочина кариерата й, продължаваща повече от десетилетие и минава през най-голямите... прочети още »