Новини

27.06.201313:35

Има ли наистина ден, в който се вижда цялата истина за всеки?

В петък празнуваме Видовден. Има ли наистина ден, в който се вижда цялата истина за всеки, и идва ли той за България – това ще бъде голямата ни тема в края на седмицата. Писателят Борислав Геронтиев – автор на книгата "Видовден – преписки и записки”, говори за значението на този ден за всеки от... прочети още »
27.06.201312:14

Стартира игра, с която фенове на Robbie Williams ще срещнат с него...

От днес юни във фейсбук страницата на Robbie Williams ще бъде обявена видеоигра, която ще даде възможност на 10 негови фена да получат безплатен VIP достъп до концерта му в Талин на 20 август и да се срещнат лично с него.   За да се включи в играта, всеки желаещ трябва да качи кратко видео, в което обяснява как музиката на Robbie... прочети още »
27.06.201311:22

Pet Shop Boys показаха клипа на "Vocal", с кадри от 80-те

Pet Shop Boys дебютираха видеото на сингъла “Vocal”, в което сякаш има изкривяване на времето. Клипът, режисиран от Joost Vandeburg, се състои от автентичен аматьорски видео материал, заснет на различни партита през 80-те, както и кадри от обновеният - и притежаван от New Order - Hacienda Club в... прочети още »
27.06.201309:48

Chris Brown попадна в катастрофа, обвиняват го, че е избягал

Chris Brown е обвинен за катастрофа и бягство от местопроизшествието, както и за шофиране без документи, след инцидента в Сан Фернандо Вали на 21 май. Делото му ще се гледа на 15 юли. Ако бъде осъден, изпълнителят рискува до една година в затвора, твърдят от Associated Press.    Brown използва акаунта си в туитър, за да отрече... прочети още »
26.06.201315:22

Във всеки от нас дреме творец, но какво става, когато той изведнъж...

Във всеки от нас дреме по един голям творец. Какво става обаче, когато той изведнъж рязко се събуди? Със сигурност живота ни се преобръща и точно това ще разберем от Ефтим Русев. Дълги години от живота си той работи на високи мениджърски позиции в съвършено материалния свят, когато изведнъж намира повод, време и причина да рисува и за 12... прочети още »
26.06.201311:57

Чуй "A Rose By Any Name" на Blondie и вокалистката на Gossip

Blondie се подготвят за мащабно турне тази есен, но това не е всичко, което се случва в лагера им.   Debbie Harry и компания обявиха, че до края на годината ще излезе и десетият им студиен албум. А сега имаме възможност да чуем и първото изпълнение от него. “A Rose By Any Name”, освен доста електронно усещане, включва и... прочети още »
26.06.201310:14

Stooshe пуснаха “Slip” като нов сингъл от дебютния си албум

Момичешката поп банда Stooshe е на път да се завърне в чартовете това лято с новия си сингъл “Slip”. Парчето е включено в излезлия на 27 май дебютен албум на триото London With The Lights On.   Видеото към сингъла е дело на режисьора Bryan Barber, известен с неудържимата си енергия и отчетлив визуален стил, типични за... прочети още »
26.06.201309:48

EXIT R:Evolution 2013 става шестдневен, добавя и нова сцена

EXIT обяви откриването на фестивала с едно от най-емблематичните имена на съвременната музика и според много хора - най-големият продуцент на всички времена. Сряда, 10 юли, Петроварадинска крепост -  Nile Rodgers и оригиналната му банда Chic.   Твърди се, че Nile Rodgers - продуцент, автор и китарист - е отговорен за успеха,... прочети още »
25.06.201314:42

Флиртовете – разкошна игра с щастлив край или капан?

В сряда разделяме студиото на две: едната половина са за шапките на Jay Kay от Jamiroquai, а другата за плодовете на Jessie J. Внимавайте в картинката и във въпросите, защото по един билет за гостуването им в Symphonics’Concerts този уикенд ще бъде за вас.   Флиртовете – разкошна игра с щастлив край или капан? Каним ви на... прочети още »
25.06.201314:01

Hurts показаха видеото към "Somebody To Die For"

Манчестърското синт-поп дуо Hurts показаха чисто новото си видео към последния си сингъл, "Somebody To Die For". Парчето е трети трак от втория им албум, Exile, след "Miracle" и "Blind".   Групата избраха платфпрмата на фейсбук, за да направят премиера на клипа: "Специални благодарности към... прочети още »
25.06.201313:05

Elton John ще издаде The Diving Board през септември

Elton John обяви, че ще издаде соловия си албум, с черно-бял трейлър с интимна атмосфера.      The Diving Board, продуциран от T Bone Burnett, ще се появи на пазара на 24 септември и ще бъде първи солов албум на 66-годишния изпълнител след The Captain and the Kid (2006). "Каква музика искам да правя наистина?... прочети още »