Новини

05.06.201313:00

Sting ще издаде нов материал за първи път от десет години

Sting планира да издаде първия си нов материал от десет години насам, с излизането на 11 си студиен албум The Last Ship. Песните в него ще са от едноименния бродуейски мюзикъл.   The Last Ship е първата нова музикална продукция на нагличанина от Sacred Love (2003) насам и песните в него са написани специално за едноименния мюзикъл,... прочети още »
05.06.201310:29

APEMEN пускат дебютен клип, сниман с телефон

APE|MEN пуснаха клип, заснет за дебютното им парче Chemical Shock. Видеото е снимано изцяло със смартфон и проектира откровено документална ърбън визия - "Това е градът, в който живеем“, казват от APE|MEN.     Клипът е заснет, режисиран и монтиран от Христо Йоргов. В пост-продукцията се включват още Жанета... прочети още »
04.06.201316:17

"Фестивал на необвързаните” помага да намерите жадуваната...

Сам, но не самотен – това е фраза, която често се чува, когато споменете, че сте необвързан. Не винаги обаче животът сам е голям купон, така че темата ни в сряда е "Страшно или забавно е да си сингъл”. Ако сте от хората, които са се налудували сами и искат да преминат отново в романтичното състояние "двойка”... прочети още »
04.06.201315:05

Al Pacino: "Bruce Willis ми дължи кариерата си"

Al Pacino твърди, че именно той е дал кариерата на Bruce Willis, след като отказал ролята в "Умирай трудно".   Актьорът сподели, че получил предложение да изиграе ролята на John McClane в екшъна, който впоследствие се превърна в касова поредица с Willis в главната роля, както и шанс да се превъплъти в образа на Han Solo в... прочети още »
04.06.201312:33

Rihanna и Chris Brown вече дори не си говорят

Проблемната двойка, която се раздели за пореден път, този път може би го е направила за последно. Макар всички - включително бащата на Rihanna - да очакваха, че проблемите ще преминат и двамата ще се съберат отново, този път нещата са явно много по-сериозни. Според информация ан приближени до двамата изпълнители, ситуацията помежду им е... прочети още »
04.06.201311:59

Miley Cyrus представи новия си сингъл "We Can't Stop"

В понеделник Miley Cyrus представи "We Can't Stop" - пилотния сингъл под шапката на RCA Records. Песента е написана от Miley заедно Mike Will и Rock City, и продуцирана от Mike Will и по думите й отразява собствената й житейска ситуация:     Парчето е част от от предстоящия й (все още неозаглавен) албум, който... прочети още »
04.06.201311:27

Pet Shop Boys пуснаха първите два сингъла от албума Electric

Pet Shop Boys пуснаха аудиото на “Vocal”, вторният сингъл от предстоящия им 12 студиен албум Electric:     Премиерата на песента идва малко след излизането на първия сингъл , “Axis”:     Продуцираният от Stuart Price Electric се очаква на пазара на 15... прочети още »
03.06.201319:00

Мултитаскъри ли сте, или се фокусирате върху едно нещо?

Колко дини носите най-добре под една мишница? В моя случай винаги са повече от една и гледам да са нечетен брой за щастие. Как е при вас – правите много неща едновременно или се фокусирате върху едно, за да станете истински професионалисти в него?   Децата нямат особен избор – те учат, ходят на извънучилищни занимания, а... прочети още »
03.06.201318:10

Donnie Wahlberg не е приключил с музиката

От всички момчета в New Kids on the Block, Donnie Wahlberg изглежда с най-много основания да е надживял сантиментите си към 80-та бойбанда - 43 годишният изпълнител има успешна актьорска кариера и съвсем не е изпднал в забрава или нужда.   Wahlberg обаче казва, че ще бъде част от New Kids, докато тялото му позволява това. "Не... прочети още »
03.06.201317:03

Почина майката на Bruno Mars

Bruno Mars (чието истинско име е Peter Gene Hernandez) жъне успех след успех на музикалното поле, но за съжаление радостта от тях в семейството му е помрачена. Според информация, публикувана в медиите, майка му е починала в събота.   Източникът е от екипа на Mars в Atlantic Records, който обяснил пред Associated Press, че майката на... прочети още »
03.06.201311:40

Symphonics’ Concerts пускат лимитирани пропуски и двойни пасове

По-малко от месец остава до първото издание на Symphonics’ Concerts. Част от дебютното събитие са двата последователни концерта на Jamiroquai и Jessie J на 28 и 29 юни в столичната зала Арена Армеец.    Билетите от най-евтините категории - 60 и 70 лв. за двете шоута - вече са напълно изчерпани. Поради големия... прочети още »