Новини

07.06.201311:22

Justin Bieber си резервира космическо пътуване

Justin Bieber е поредната звезда, която си резервира място за полет в космоса.   19-годишният изпълнител и мениджърът му Scooter Braun са се срещнали с ръководителя на програмата за космически туризъм Virgin Galactic, Richard Branson, който публично оповести, че двамата ще извършат необичайното пътуване. "Много се радвам да... прочети още »
06.06.201318:56

Как ще се придвижваме след 50 години?

В петък отправяме поглед към бъдещето – какво ще се случи след около 50 години? Ива залага на това, че няма да ни се налага да носим раница, защото тя ще носи нас :)   Но ако трябва да бъдем сериозни – начините на придвижване със сигурност ще бъдат революционни. Ето защо при нея ще дойдат гости от бъдещето –... прочети още »
06.06.201314:26

Новият албум на U2 трябва да излезе в началото на есента

U2 издадоха No Line On The Horizon през 2009 и сега явно решиха, че е време за нещо ново. Момчетата потвърдиха, че не само подготвят нов албум, но и че ще го дочакаме още тази година - вероятно през есента.   По албума са работили в ню-йоркското Electric Lady Studios, а Danger Mouse ще е отговорен за миксирането му. Освен него, в... прочети още »
06.06.201312:32

Излезе видеото към новия сингъл на Мария Илиева - “Играя стилно”

Мария Илиева представи видеото към новия си сингъл “Играя стилно”, режисирано от Валери Милев.    прочети още »
06.06.201312:06

Taylor Swift се изпокара със съседите си

Taylor Swift влезе в конфликт със съседите си в Роуд Айлънд заради поведението на плажния си охранителен екип.   Поп звездата закупи именитето с изглед към океана, частен плаж и басейн в крайбрежния район Уоч Хил. Местните жители обаче се оплакват, че охранителният екип на певицата им възпрепятства достъпа до източния плаж, близо до... прочети още »
05.06.201315:31

Плащате ли дан на култa към младостта?

Плащате ли дан на култa към младостта? Давате ли мило, драго + няколко хиляди, за да изглеждате вечно млади или сте от тези, които си казват годините и изглеждат "добре за възрастта си”? В четвъртък си казваме всичко! Маги Гигова ще назове точния брой на годините на Чичолина и защо тя изглежда все още зашеметяващо – всички... прочети още »
05.06.201313:28

Чуй новата песен на Beyoncé - "Standing on the Sun” (live)

Макар още да не се знае нищо сс сигурност за новия албум нa Вeyoncé, това не пречи на поп дивата да представя нов материал.   Наскоро тя записа няколко реклами, сред които и такава за голяма модна марка. “Standing on the Sun” е името на песента, запшисана за нея и досега бяхме чували само откъс от нея, в самата... прочети още »
05.06.201313:00

Sting ще издаде нов материал за първи път от десет години

Sting планира да издаде първия си нов материал от десет години насам, с излизането на 11 си студиен албум The Last Ship. Песните в него ще са от едноименния бродуейски мюзикъл.   The Last Ship е първата нова музикална продукция на нагличанина от Sacred Love (2003) насам и песните в него са написани специално за едноименния мюзикъл,... прочети още »
05.06.201310:29

APEMEN пускат дебютен клип, сниман с телефон

APE|MEN пуснаха клип, заснет за дебютното им парче Chemical Shock. Видеото е снимано изцяло със смартфон и проектира откровено документална ърбън визия - "Това е градът, в който живеем“, казват от APE|MEN.     Клипът е заснет, режисиран и монтиран от Христо Йоргов. В пост-продукцията се включват още Жанета... прочети още »
04.06.201316:17

"Фестивал на необвързаните” помага да намерите жадуваната...

Сам, но не самотен – това е фраза, която често се чува, когато споменете, че сте необвързан. Не винаги обаче животът сам е голям купон, така че темата ни в сряда е "Страшно или забавно е да си сингъл”. Ако сте от хората, които са се налудували сами и искат да преминат отново в романтичното състояние "двойка”... прочети още »
04.06.201315:05

Al Pacino: "Bruce Willis ми дължи кариерата си"

Al Pacino твърди, че именно той е дал кариерата на Bruce Willis, след като отказал ролята в "Умирай трудно".   Актьорът сподели, че получил предложение да изиграе ролята на John McClane в екшъна, който впоследствие се превърна в касова поредица с Willis в главната роля, както и шанс да се превъплъти в образа на Han Solo в... прочети още »