Новини

03.06.201311:23

Виж новия клип на Jessie J с участието на Big Sean и Dizzee Rascal

Jessie J публикува официалното видео към най-новия сингъл от втория си албум - "Wild". В него тя си партнира с Big Sean и Dizzee Rascal. Режисьор на клипа е Emily Nava. прочети още »
31.05.201316:20

Еко Веда Фест – за прост и хармоничен начин на живот във всичките...

На 3 юни се изстрелваме в паралелни вселени, заедно със спътника SES6, който ще навлезе в Космоса от космодрума Байконур.   Ще се върнем във времето, когато рокендролът беше символ на свобода и протест със спектакъла "Когато рокът беше млад” и неговия главен герой – актьорът Борис Георгиев.   В Рубриката... прочети още »
31.05.201316:07

Фен на Beyonce не устоя на пищните й форми и я шляпна отзад (видео)

Разгорещен фен на Beyonce не се сдържа и постави изпълнителката в конфузна ситуация, след като я шляпна отзад по време на нейно изпълнение в Копенхаген, Дания.   Певицата подканяла зрителите на първия ред да се включат в изпълнението на сингъла "Irreplaceable", когато един от мъжете, след като изпял строфа от песента, не се... прочети още »
31.05.201315:37

Melanie Brown намеква за още един албум на Spice Girls

Бившата Spice Girls Mel B. пусна бомбата пред E! News тези дни, като наред с останалите неща, които коментира, отговори и на въпроса дали може да се говори за възможността момичетата да се съберат и а издадат още един албум.   "Ами, знаете ли какво, и когато се събирахме миналата година за Олимпиадата, никой не вярваше, че ще го... прочети още »
31.05.201312:58

Kelly Clarkson показа видеото към “People Like Us”

Kelly Clarkson дебютира видеото към сингъла си “People Like Us” от албума й Greatest Hits: Chapter One (2012).     Песента е замислена като химн към аутсайдерите, а клипът е режисиран то Chris Marrs Piliero. прочети още »
31.05.201312:19

Плажна изненада за София от Bulgaria Mall

Това лято Bulgaria Mall ще представи освежаваща морска изненада на София. Вдъхновен от концепцията на Paris Plages, мениджмънта на Bulgaria Mall си постави за цел да предложи на жителите и посетителите на София приятно и различно място за прекарване на летните дни и вечери.   В средата на юни Bulgaria Mall ще открие за посетителите... прочети още »
30.05.201316:23

Какво е последното нещо, което ви разсмя истински?

Какво е последното нещо, което ви разсмя истински? В петък го удряме на смях и закачки в настройка за първи юни и поредния великолепен уикенд.    Какво е последното нещо, което ви разсмя истински? Това ще ни даде темата и смешките за споделяне. Финалистът от "България търси талант” Богдана Петрова дава първа тон за... прочети още »
30.05.201314:22

Ennio Morricone за първи път на българска сцена

Композиторът Ennio Morricone, оставил значителна и трайна следа в световната филмова музика, идва в България за своя първи концерт в навечерието на Коледните празници на 10 декември в зала Арена Армеец.   Най-магичното изкуство – киното, навлиза в ХХ век динамично и завладява сърцата и умовете на хората. За миналия век остават... прочети още »
30.05.201314:01

Текат последните приготовления около Symphonics’ Concerts

Мащабната продукция по случай Symphonics’ Concerts в София е само на един месец разстояние. Концертите на Jessie J и Jamiroquai пристига у нас с над 10 тира оборудване за всяко едно шоу. Сцената за всеки един концерт ще бъде различна, като мащабите обещават да бъдат повече от внушителни.   Екипът, с който пристига Jamiroquai,... прочети още »
30.05.201312:26

Miley Cyrus се завръща с нов сингъл и нов албум

Miley Cyrus - най-младият изпълнител с четири поредни #1 албума в рамките на три години - се завръща с нов албум през 2013. Пилотният сингъл от албума се казва "We Can't Stop”, чиято премиера ще е на 3 юни.    Miley също така участва в актуалното парче на will.i.am - “Fall Down”, както и в последния... прочети още »
29.05.201317:29

30 май е международният ден на предизвикателството

В международния ден на предизвикателството отправяме едно голямо предизвикателство към себе си. Упражнението е следното – заставате пред огледалото, слушайки радио ФМ+ и предизвиквате човек отсреща да нарави нещо, което отдавна е искал и досега не е дръзнал на направи.   Очаквайте редовното ревю на книги в ранния четвъртък с... прочети още »