Новини

30.05.201314:01

Текат последните приготовления около Symphonics’ Concerts

Мащабната продукция по случай Symphonics’ Concerts в София е само на един месец разстояние. Концертите на Jessie J и Jamiroquai пристига у нас с над 10 тира оборудване за всяко едно шоу. Сцената за всеки един концерт ще бъде различна, като мащабите обещават да бъдат повече от внушителни.   Екипът, с който пристига Jamiroquai,... прочети още »
30.05.201312:26

Miley Cyrus се завръща с нов сингъл и нов албум

Miley Cyrus - най-младият изпълнител с четири поредни #1 албума в рамките на три години - се завръща с нов албум през 2013. Пилотният сингъл от албума се казва "We Can't Stop”, чиято премиера ще е на 3 юни.    Miley също така участва в актуалното парче на will.i.am - “Fall Down”, както и в последния... прочети още »
29.05.201317:29

30 май е международният ден на предизвикателството

В международния ден на предизвикателството отправяме едно голямо предизвикателство към себе си. Упражнението е следното – заставате пред огледалото, слушайки радио ФМ+ и предизвиквате човек отсреща да нарави нещо, което отдавна е искал и досега не е дръзнал на направи.   Очаквайте редовното ревю на книги в ранния четвъртък с... прочети още »
29.05.201313:18

Kelly Rowland се разплака на сцената

Kelly Rowland потъна в сълзи по верме на концерт във Вашингтон този уикенд, докато изпълняваше песен, в която се разказва за нейна минала връзка, изпълнена с насилие.   Става дума за новото й парче "Dirty Laundry", в която освен това се разказва за нейното чувство на завист към колежката й Beyonce, чиято кариера била във... прочети още »
29.05.201313:03

Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar гостуват на Денс Арената на...

Съставът на Денс Арената на EXIT става още по-добър с присъединяването на три от гурутата на хаус музиката. Steve Angello, Mark Knight и Tom Staar ще застанат редом до Fatboy Slim, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills и Seth Troxler, за да направят тазгодишното петдневно парти на Денс Арената незабравимо. Създателите на най-големите хаус химни... прочети още »
29.05.201312:52

Трима от Gravity co. стартират нов музикален проект

Креативното ядро на група Gravity co. представя нов музикален проект APE|MEN този петък, 31 май, от 21:30 в столичното Radio Café.   Авторите на композицията, текстовете, и звуковата концепция от най-новия Gravity co. албум - Lost Satellite (2012) – за първи път ще изнесат мини концерт състоящ се от пет парчета и ще... прочети още »
29.05.201311:56

"Treasure" е третият сингъл от албума на Bruno Mars

По всичко изглежда, че Bruno Mars ще продължи своето пътешествие в света на хитове с пускането и на третия сингъл "Treasure", написан от Mars, Philip Lawrence, Ari Levine и Phredley Brown.     "Treasure" е включена в застаналия на #1 в Billboard втори албум на Mars, Unorthodox Jukebox. Предишният... прочети още »
28.05.201316:18

Печенката, Радослав Гизгинджиев и Людмила Филипова на гости на Ива...

В сряда ставаме мислители и философи, като си споделяме кои са най-важните въпроси, които ни вълнуват. Как да задържа любовта, как да ми стигат парите, как може този пак да не уцели вратата... залагайте цялото си чувство за хумор или дълбочна, за да "забиете" въпроса на деня.   Ива пък ще си задава нейните въпроси към... прочети още »
28.05.201315:01

Освиркаха Psy по време на футболна среща в Италия

Южнокорейската сензация Psy преживя неприятна изненада в неделя, когато феновете на италиaнски футболен двубой го освиркаха на полувремето.   Изпълнителят представял мега хита си от 2012 на полувремето на финала между Рома и Лацио, но съдейки по реакцията, футболните запалянковци не били най-големите му фенове. Реакцията им била... прочети още »
28.05.201312:40

Музика на Muse в новия филм “World War Z”

Paramount Pictures влиза в сътрудничество с британската банда Muse, за да включи музиката на групата в новия филм “World War Z”. Парчетата са от последния албум на Muse The 2nd Law.   След световната премиера на филма в Leicester Square в Лондон в неделя, 2 юни, Muse ще свирят на живо от Horse Guards Parade Ground, St.... прочети още »
27.05.201314:53

Да пазим ли децата си на всяка цена, или да им позволяваме опасни...

  От какво порастват децата – не като ръст, а като характер и дух – това е темата на "Ива от сутрин до обед" във вторник. Ще си позволите ли да гледате как вашето дете безстрашно лази по скали и се катери по дърветата, или предпочитате да го държите на една ръка разстояние, твърдо стъпило на земята? По темата ще... прочети още »