Новини

13.05.201313:25

Риана работи над нов запис

Риана публикува снимка, на която заедно с рапъра Уейл са в звукозаписното студио. Двамата артисти са част от компанията на Jay-Z (Roc Nation) и очевидно подготвят изненада за феновете. След качването на снимката в социалната мрежа Instagram Рири написа: "Работи здраво, играй здраво! @Walemmg и аз готвим малка... прочети още »
13.05.201313:24

Лейди Гага се завърна на сцената

Лейди Гага, която претърпя сериозна хирургическа намеса, се завърна на сцената.  Това се случи на 9 май на концерт на Брайън Нюман в Ню Йорк, като участието й не е било предварително оповестено.  Изпълнителката на „Poker Face” се подложи на инвазивното лечение на 20 февруари и от тогава не се беше появявала пред... прочети още »
13.05.201310:33

Depeche Mode свириха над 2 часа в София

Второто гостуване на групата пожъна пълен успех, въпреки проливния дъжд. Феновете чуха и новите и старите хитове на бандата. Нито майският проливен дъжд, нито изборният ден и политическите скандали в страната успяха да помрачат настроението на хората, дошли от всички краища на България, за да се отдадат на насладата Депеш мод. Британците... прочети още »
13.05.201310:30

D2 подгряват на концерта на Bon Jovi

D2 ще е групата, която ще подгрява на концерта на Bon Jovi в София. Българската банда беше избрана лично от Bon Jovi, които прецениха, че това е най-удачният избор за концерта на 14 май, съобщават от BEC. D2 ще излязат на сцената на национален стадион Васил Левски със сет, включващ както някои от най-популярните им парчета - "100... прочети още »
10.05.201314:49

В истински спа център ще релаксира Дейв Геън преди концерта

Сцената на стадион „Локомотив“ е почти готова, за да приеме завръщането у нас на DEPECHE MODE. След няколко денонощия усилена работа приготовленията за дългоочакваното шоу вече са към края си. Култовата група обещава уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори. Те ще са... прочети още »
10.05.201314:01

Ива Дойчинова се завръща към класиката в понеделник

В понеделник празнуваме добрия вкус и класиката. За какво бихте искали да се наречете „класик”? – пишете писма и картики на ръка, приготвяте храната лично, обожавате класическата музика или гледате некомерсиалното кино? Отново ще сложим закуска  точно в 9, когато продължаваме в ефир да разговора  с националния... прочети още »
10.05.201310:36

Тимбърлейк тръгва на световно турне

Джъстин Тимбърлейк тръгва през октомври на първото си световно турне от 6 години насам. Северноамериканската част от турнето ще започне на 31 октомври в Монреал и ще приключи на 10 февруари 2014 г. в Омаха, Небраска. То ще последва краткото му лятно турне заедно с рапъра Jay-Z, пише БГНЕС. Датите на концертите в Европа, Австралия и Южна... прочети още »
10.05.201310:30

Нина Добрев и Иън сложиха край на любовта си

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър сложиха край на 3-годишния си романс. Новината за раздялата на една от най-красивите двойки, разпространена от People magazine и Us Weekly, шокира почитателите им. Според изданието Us Weekly, което се позовава на свой източник, звездите от "Дневниците на вампира" са сложили край на 3-годишната си... прочети още »
09.05.201313:01

Музикален петък с "Ива от сутрин до обед"

На 10 май, но през 2007 г. Елица и Стунджи се класират за финалите на Евровизия – тогава тяхната песен Вода става 5-та в крайното класиране и бележи най-високият ни национален успех на конкурса. Точно затова 6 години по-късно ще се свържем със Стунджи и Елица, които вече са в Малмьо и репетират за второто си участие на конкурса с... прочети още »
09.05.201312:56

Графа с национално турне в подкрепа на УНИЦЕФ

През октомври  2013 г. Графа стартира национално турне в подкрепа на УНИЦЕФ. Турнето ще премине през 7 града и ще завърши с концерт на 12 ноември в Зала 1 на НДК. „Първите години от живота на всяко дете са най-важни. Аз искам всички деца в България да  живеят щастливи в семействата си – така, както аз съм имал... прочети още »
08.05.201315:12

Еко бекстейдж, силно кафе и български вестници за Bon Jovi

Много зеленина и еко мебели ще преобразят зоната зад сцената и гирмьорната на Джон Бон Джоуви в един еко оазис. Докато сцената за концерта на Бон Джоуви ще е висш пилотаж на техниката и дизайна, който ще изненада както софийската публика, така и феновете във всички останали държави от европейското турне, в бекстейдж зоната ще цари истински... прочети още »