Новини

08.05.201313:05

Енрике Иглесиас и Анна Курникова се женят до дни

Популярният испански певец Енрике Иглесиас най-после ще застане пред олтара и ще се ожени за дългогодишната си приятелка Анна Курникова, съобщи сайтът Контактмюзик. Иглесиас утре ще навърши 38 години. Венчавката ще се състои в Маями, като на нея са поканени много знаменитости, сред които личат имената на Никол Шерцингер, Люис Хамилтън,... прочети още »
07.05.201314:02

Стреляха по Дженифър Лопес на плажа

Дженифър Лопес беше принудена да спре снимките на клипа към песента "Live It Up", която латино дивата изпълнява заедно с рапъра Pitbull, заради изстрели, произведени от неизвестен до момента извършител. Инцидентът е станал на плаж във Флорида на 5 май, докато Лопес е давала интервю за "Entertainment Tonight".... прочети още »
07.05.201310:59

Спомени за Чочо и в търсене на най-високия връх

В деня на поклонението на Чочо Попйорданов - 8 май, шоуто на Ива Дойчинова - "Ива от сутрин до обед" ще излъчи части от най-известните му изпълнения. Очаквайте гласа на невероятния актьор с ролите му на Македонски в "Хъшове", красавецът от сериала "Дунав мост", песни с НЛО и  интервюта.  На 8 май се... прочети още »
30.04.201315:16

Бащата на Chris Brown не одобрява връзката му с Rihanna

Бащата на Chris Brown открито изразява неодобрение към възобновения роман на сина му и Rihanna. Татко Clinton заявява, че и преди е опитвал да убеждава сина си да стои настрани от барбадоската хубавица - особено след прословутия скандал от 2009, когато Brown я преби и това завърши с условна присъда за него. Сега обаче е по-против отвсякога,... прочети още »
30.04.201313:53

Beyonce и Andre 3000 дебютираха спорен кавър на "Back To...

Beyonce и Andre 3000 записаха кавър на песента на покойната Аmy Winehouse "Back to Black" за саундтрака към "Великият Гетсби". Песента, написана в съавторсвто с Mark Ronson, дебютира през уикенда и събра, меко казано, противоречиви ревюта.   "Кавърът на нашата песен е чудесен", каза Ronson.... прочети още »
30.04.201311:25

Cody Simpson завихря лятно парти в клипа към "Pretty Brown...

Във видеото към новия си сингъл "Pretty Brown Eyes" роденият в Куинсленд, Австралия, певец и текстописец Cody Simpson приветства лятото, пренасяйки ни в един свят, изпълнен със слънчеви лъчи, басейни, коктейли, танци и хубави момичета.     Парчето "Pretty Brown Eyes” е включено в дебютния албум на... прочети още »
29.04.201316:01

Дони за "Фондацията”, която правят с Иван Лечев и Кирил Маричков

Най-доброто от най-доброто – това ще бъде последният работен ден преди дългите великденски празници! Започваме с въпрос към вас: ако трява да направите "дрийм тийм” от най-добрите български изпълнители, кого бихте включили?   Дони ще ни разкаже за проекта "Фондацията” и за мечтата, която обединява него,... прочети още »
29.04.201315:41

The Prodigy се присъединяват към EXIT R:Evolution

EXIT преоткрива себе си тази година не само с музикална програма, но и с оферта за билети 4+1. На всички EXIT фенове по света е дадена възможността да се сдобият със своя билет за петдневния фестивал на много по-ниска цена, именно в периода 26 април – 31 май. Ако закупите четири петдневни билета, EXIT ще ви подари още един билет и пет... прочети още »
29.04.201315:20

Harry Styles има връзка с дъщерята на Rod Stewart?

Британската поп звезда Harry Styles явно напълно се е възстановил от раздялата си с Taylor Swift. Ако се вярва на последната информация, той има нова връзка - с дъщерята на Rod Stewart. 19-годишният изпълнител за пореден път демонстрира слабостта си към по-зрели дами, тъй като Kimberly Stewart е по-голяма от него с 14... прочети още »
29.04.201314:31

Janelle Monae и Erykah Badu представиха общо парче

Janelle Monae обединява сили с Erykah Badu в първия сингъл от предстоящия си нов албум The Electric Lady и резултатът е "Q.U.E.E.N.":     "Песента беше вдъхновена от личните разговори, които тя и аз водихме и продължаваме да водим”, каза Monae пред Billboard по-рано този месец. "Тя е мой много... прочети още »
29.04.201314:10

Emeli Sandé влезе в историята - счупи рекорда на The Beatles

Emeli Sandé влезе в историята на британски музикални чартове - албумът Our Version Of Events счупи рекорда на самите The Beatles по престой в класациите, повече от всеки друг дебютен албум!   Emeli Sandé счупи рекорда на легендарната ливърпулска четворка, който е на почти половин век, след като се задържа 63 седмици в... прочети още »