Новини

20.05.201315:38

Taylor Swift и Justin Bieber доминират на музикалните награди BMA...

  Taylor Swift е големият победител в Billboard Music Awards 2013, които бяха раздадени тази неделя, като отнесе осем награди, включително престижната "Изпълнител на годината".   Освен това нейни станаха статуетките в категориите "Най-добър кънтри изпълнител", "Най-добър албум" (за Red), както и... прочети още »
20.05.201313:40

Jason Derulo показа клипа към “The Other Side”

  След тежкия инцидент и трудната за него 2012, Jason Derulo се завърна на музикалната сцена с новия си сингъл “The Other Side”. След премиерата, която направи на 16 април, продуцираното от Ammo (работил с Katy Perry, Ke$ha, Britney Spears, Adam Lambert, Leona Lewis) парче набира сила и вече се радва на първи успехи в чарта... прочети още »
20.05.201313:34

Tegan and Sara пуснаха видеото към “I Was a Fool”

  Tegan and Sara направиха дебют на видеото към новия си сингъл “I Was A Fool”. Клипът е с участието на американската телевизионна актриса Mae Whitman, по-известна с ролите си в “Parenthood” и “The Perks Of Being A Wallflower”. Главната звезда в него, разбира се, е прочувствената пиано балада, която... прочети още »
20.05.201313:18

Няма да има фестивал Elevation тази година

  Екипът на музикалния фестивал Elevation съобщава, че следващото издание на фестивала ще се състои през 2014.   "Емоциите и преживяването на миналогодишното издание бяха незабравими, както за всички меломани, така и за нас, организаторите на това събитие. С присъствието си на Elevation българската публика показа жаждата... прочети още »
17.05.201314:03

В понеделник Ива ще покаже красотата

В понеделник сме красиви – и то без да излъчваме Мистър или Мис, защото всеки е най! Посветени сме на красивото и няма да питаме огледалцето изобщо какво мисли по въпроса, защото е модерно да бъдеш естествен! Това е мотото на 11 световен конгрес по естестична медицина, за който ще ни разкаже д-р Сияна Живкова. По традиция любимият... прочети още »
17.05.201310:22

Гуинет Полтроу учи как да готвим срещу 2000 долара

Актрисата Гуинет Полтроу ще предаде кулинарните си знания на група нейни почитатели, платили по 2000 долара за готварска среща с нея. Звездата от "Железен човек" е запалена готвачка и има издадени две книги с любимите й рецепти. Общо 60 души ще участват в кулинарния ден с актрисата, който ще се проведе на 14 юни в Ню... прочети още »
17.05.201310:15

Елица и Стоян се провалиха на Евровизия 2013

Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които през 2007 година се класираха на престижното 5-о място на Евровизия, тази година отпаднаха още на полуфинала. Българската песен "Само шампиони" не успя да събере достатъчно от гласовете на европейските зрители, за да се класира сред победителите на втория полуфинал на песенния конкурс... прочети още »
16.05.201317:46

На лов за духове в петък сутрин с Ива Дойчинова

  В петък хващаме камерата на лов за духове. Ако вие сте автор на клип за родния ви град - какво бихте заснели, за да хванете точно неговия дух?   За идеята ще ви вдъхнови и завърналия се преди дни от Куба Ивайло Стоименов, който участва в световно състезание за най-добър филм за Хавана. Вие първи ще видите неговото... прочети още »
16.05.201312:35

Ето кои български изпълнители ще подгряват Jamiroquai и Jessie J

Родни звезди ще подгряват феновете на Jamiroquai и Jessie J в двата дни на Symphonics’Concerts на 28 и 29 юни в столичната Арена Армеец „София”. Цяла плеяда от български изпълнители ще се качи на сцената и ще вдигне настроението на меломаните, преди те да видят своите поп и фънк идоли за първи път. Сред подгряващите... прочети още »
16.05.201311:30

WE WILL ROCK YOU превзе София

Истински фурор предизвика първото представяне пред българска публика на мюзикъла WE WILL ROCK YOU. Създадено и режисирано от Бен Елтън, със специални музикални напътствия от страна на Брайън Мей и Роджър Тейлър, шоуто се играе с огромен успех повече от 10 години по целия свят. Разбира се, голямата му популярност се дължи на хитовете на... прочети още »
16.05.201310:25

Гришо предлага брак на Шарапова навръх рождения си ден?

След като дълго време Мария Шарапова и Григор Димитров криха връзката си, тя стана публично достояние, щом папарак ги засне на романтична разходка в Мадрид. Григор вече призна, че Мария е голяма опора за него. Двамата се подкрепят и си дават сили. Според неофициална информация, Григор Димитров ще предложи брак на своята половинка, пише... прочети още »