Новини

21.05.201314:58

Разобличиха Billy Ferros, който се обявяваше за мениджър на Bon Jovi

  Ето какво получихме от Болкън Ентъртейнмънт в редакцията днес, по повод появилите се интервюта е медиите с лицето Billy Ferros, чийто фейбук профил (а и самият той) твърди, че е мениджър на Jon Bon Jovi и Steven Tyler.   "Уважаеми колеги,   Във връзка с появилите се интервюта в български медии с г-н Били Ферос... прочети още »
21.05.201314:45

Jay-Z опроверга слуховете, че Beyonce е бременна отново

  Jay-Z реши да сложи край на спекулациите, които подпалиха медиите в последните няколко дена, тиражирайки слухове, че Beyonce е бременна отново.   Самата изпълнителка изрази гнева си от предположенията в акаунта си в Instagram в петък, но някак категоричното изерчение, което да ги опровергае, липсваше: "Не мога да спра... прочети още »
21.05.201313:15

Rihanna е бясна на Brown и съжалява, че го е приела обратно

  Rihanna се чувства предадена от поведението на Chris Brown, особено като се има предвид какъв риск пое, като го прие обратно, уверява източник на таблоида "Star".    Двойката с една от най-турбулентните връзки в света на музиката беше в пореден нестабилен период, а черешката на тортата станаха думите на Chris,... прочети още »
20.05.201320:08

Наближава 1 юни - време за подаръци!

  Какво бихте казали  на депутатите в първия работен ден на 42-рото Народно събрание? Ива събира пожелания, искания и препоръки, а главната буква на нашето общо писмо ще постави журналистът Валерия Велева.   Наближава 1 юни и със сигурност повечето от родителите вече обмислят подаръците. Как да избираме подарък така, че... прочети още »
20.05.201315:38

Taylor Swift и Justin Bieber доминират на музикалните награди BMA...

  Taylor Swift е големият победител в Billboard Music Awards 2013, които бяха раздадени тази неделя, като отнесе осем награди, включително престижната "Изпълнител на годината".   Освен това нейни станаха статуетките в категориите "Най-добър кънтри изпълнител", "Най-добър албум" (за Red), както и... прочети още »
20.05.201313:40

Jason Derulo показа клипа към “The Other Side”

  След тежкия инцидент и трудната за него 2012, Jason Derulo се завърна на музикалната сцена с новия си сингъл “The Other Side”. След премиерата, която направи на 16 април, продуцираното от Ammo (работил с Katy Perry, Ke$ha, Britney Spears, Adam Lambert, Leona Lewis) парче набира сила и вече се радва на първи успехи в чарта... прочети още »
20.05.201313:34

Tegan and Sara пуснаха видеото към “I Was a Fool”

  Tegan and Sara направиха дебют на видеото към новия си сингъл “I Was A Fool”. Клипът е с участието на американската телевизионна актриса Mae Whitman, по-известна с ролите си в “Parenthood” и “The Perks Of Being A Wallflower”. Главната звезда в него, разбира се, е прочувствената пиано балада, която... прочети още »
20.05.201313:18

Няма да има фестивал Elevation тази година

  Екипът на музикалния фестивал Elevation съобщава, че следващото издание на фестивала ще се състои през 2014.   "Емоциите и преживяването на миналогодишното издание бяха незабравими, както за всички меломани, така и за нас, организаторите на това събитие. С присъствието си на Elevation българската публика показа жаждата... прочети още »
17.05.201314:03

В понеделник Ива ще покаже красотата

В понеделник сме красиви – и то без да излъчваме Мистър или Мис, защото всеки е най! Посветени сме на красивото и няма да питаме огледалцето изобщо какво мисли по въпроса, защото е модерно да бъдеш естествен! Това е мотото на 11 световен конгрес по естестична медицина, за който ще ни разкаже д-р Сияна Живкова. По традиция любимият... прочети още »
17.05.201310:22

Гуинет Полтроу учи как да готвим срещу 2000 долара

Актрисата Гуинет Полтроу ще предаде кулинарните си знания на група нейни почитатели, платили по 2000 долара за готварска среща с нея. Звездата от "Железен човек" е запалена готвачка и има издадени две книги с любимите й рецепти. Общо 60 души ще участват в кулинарния ден с актрисата, който ще се проведе на 14 юни в Ню... прочети още »
17.05.201310:15

Елица и Стоян се провалиха на Евровизия 2013

Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които през 2007 година се класираха на престижното 5-о място на Евровизия, тази година отпаднаха още на полуфинала. Българската песен "Само шампиони" не успя да събере достатъчно от гласовете на европейските зрители, за да се класира сред победителите на втория полуфинал на песенния конкурс... прочети още »