Новини

23.04.201314:53

48% от мъжете са се влюбвали от пръв поглед

Те може и да забравят годишнини и да купуват подаръци в последната минута, но ново проучване разкрива, че мъжете са по-романтични от жените.   Около 48% от силния пол са се влюбвали от пръв поглед, а едва 28 на сто от жените могат да кажат същото за себе си. За целта на изследването били анкетирани 10 000 души по целия свят, които... прочети още »
23.04.201314:19

Julio Iglesias иска да пее с Justin Bieber

Испанецът, който е продал повече от 300 млн. албума по целия свят, разкри, че е фен на канадския тийнейджър.   "Обичам това хлапе", както обикновено, директен е в своето отношение легендата на испанската лирична музика. "Онзи ден го гледах по телевизията - вълшебен е. И това е човек, който ще остане в бизнеса много... прочети още »
23.04.201312:37

Ясна е подгряващата група за концерта на Depeche Mode

Триото от Есекс F.O.X официално е избрано за подгряващата Depeche Mode група в европейските държави, включени в тазгодишното им турне, промотиращо новия им албум Delta Machine.    Вокалистката Mitzi разказва как се стига до това. "Изпратих на Dave няколко демо записа, когато работехме по дебютния си албум. Не мислех, че ще... прочети още »
23.04.201312:19

Фен на Bon Jovi ще бъде техен фотограф

Bon Jovi предлагат на един свой почитател шанса да стане официален фотограф на турнето им за един ден, а събраните пари ще бъдат предоставени за благотворителност.   Групата ще свири на стадион МетЛайф в Ню Джърси на 24 юли и един фотограф ще получи шанса да направи снимки по време на първите две песни и на саундчека. Победителят,... прочети още »
23.04.201311:53

Michael Bublé оглави албум чарта на Англия с To Be Loved

Michael Bublé продаде 121 000 копия от новия си албум To Be Loved в Обединеното кралство в първата седмица от излизането му на пазара, превръщайки се в неговия трети #1 запис там, сочат данните на Official Charts Company.   To Be Loved може да се похвали и с още едно постижение – това е най-бързо продаваният албум за... прочети още »
22.04.201321:17

Георги Господинов за книгите като алтернативен източник на енергия

Как си днес – кажи ми, но в  рими... В световния ден на книгата ще си доставим удоволствие да си говорим в мерена реч – поне доколкото можем. С писателя Георги Господинов ще си представим света, в който книгите са алтернативен енергиен източник – на смисъл.   Ще разберете повече и за проекта "Голямото... прочети още »
22.04.201315:15

Изтече още една песен от саундтрака на "Великият Гетсби"

Песента на Lana Del Rey, "Young and Beautiful"дебютира в пълната си продължителност. Парчето - написано и записано за предстоящата адаптация на Baz Luhrmann на класическото произведение за голям екран - се появи малко преди официалното му излизане за САЩ на 23 април.     Del Rey - което е съавтор на парчето, заедно... прочети още »
19.04.201316:16

Колко е важна закуската и как да изградим хранителни навици у...

На 22 април – Денят на Земята, ще отворим заедно страницата zelenа.bg, където продължава нашият конкурс за детска рисунка "Пести водата” и "Изхвъряй разделно”. "Да пазим природата е в нашата природа” и ако по сърце сте от нас – споделяйте в предаването идеи как да го... прочети още »
19.04.201313:48

Корейски ТВ шефове забраниха видеото на Psy към "Gentleman"

Шефовете на южнокорейската телевизия забраниха излъчването на новия видеоклип на Psy, "Gentleman", заради заснетото "унищожаване на публична собственост".   Наследникът на "Gangnam Style" стартира с изпълнителя, вървящ по улицата и ритащ пътни конуси. Бруталните шеги, които си прави с дамите в клипа също... прочети още »
19.04.201313:17

Продуцентът на No Doubt потвърди, че работят по нов албум

Продуцентът и автор на песни Greg Kurstin, заедно с продуцентския екип на Rock Mafia, потвърдиха официално, че работят с No Doubt по нов материал за аледващия албум на групата.    Това стана ясно, след като Kurstin разказа пред Rolling Stone, че в момента работи по няколко проекта, един от които са No Doubt. Напомняме, през... прочети още »
19.04.201313:02

EXIT R:Evolution 2013 ще бъде петдневен

Четиринадесетото издание на EXIT е приготвило отново една ваканция с музика, забавления и приключения под горещото балканско слънце. Тази година авантюрата е дори още по-голяма - хилядите фенове на фестивала ще се радват на допълнителен, пети ден в музикалната програма на сцените на EXIT, който ще се състои между 10 и 14 юли 2013. В центъра... прочети още »